MiddleClass Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Dace Azeri kao i veceras 4 gola u revansu pa da vidimo majcine sinove iz Umske 1.
Geo Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Meni je i tad bio slab. Jeste bežao, ali ne treba zaboraviti da ga je Voja jurio. Evo sad vidim ljudi balave i na Nefčijeve ofanzivce, a sve rang Onjila. Gledao sam Nefči protiv Čikure, i ovo sada, znači Onjilo priča skroz. Da, i Ostoja je jurio Fofanu u obe utakmice..uz Rnića najgori štoper naš koga pamtim Dobro sada , secam se dobro, i bezao im je i probijao ih kako je hteo ... Uostalom sa tom dvojicom stopera trenira i sada... Nikolic voli da postavi igru na polukontre i kontre i nekako mi logicno da bar proba sa najbrzim svojim napadacem... p.s. Slazem se sa tobom da ni jedna igrac Nefcija nije neka klasa , odnosno nikog nisam pozeleo da vidim kod nas u buducnosti ...
kud u maglu Simoviću Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 meni ilić b. deluje kao ok igrač, na trenutke uđe u mod mile rizika, što i nije tako strašno ako je pored njega igrač tipa ivanov ili neko sličan, ali kada igraš sa vranjem u tandemu to je poprilično riskantno. doduše valjda je i on to shvatio pa je ta izletanja sveo večeras na minimum.
J-♣ Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Ja pun utisaka. Vulićević je stravično iznad ovog mulja u našem fudbalu. Mali Petrović srčan, oba pravca, centaršut, prijatno me iznenadio. Fofana je takva prevara da je to simpatično. Azeri su teški krš. Ako ne računam amatere što su nam gostovali poslednjih sezona, ovi su najgori. Stamenković je tek priča za sebe, dečko ne zna gde bije. Oni imaju snage za 55-60 minuta, što je malo ispod i srpskih prilika. Meni bila super tekma, kao da gledam 1.rundu FA kupa, tipa Wrexham - Halifax, igrajte se rođaci odlično zapažanje, mada mi je Petrović samo mlađa verzija Volkova :(
Godfrey Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) Za Petrovića sam se iznenadio u tome što se stalno ponavljao u napadu, drao se na igrače, prigovarao sudiji kod grešaka (nedosuđen korner)..očekivao sam nekog Miljkona, ili slično od naših klinaca bekova, tipa u ofanzivi ne postoji, a defanziva - ako kiksne, jebi ga, navikli smo na to od njih. Opet, imao je problem u defanzivi, jer je bio sam, Ninković slabo da se vraćao, klasika. Na konto spreme Azera; oni nisu šansu stvorili u drugom poluvremenu, bar se ja ne sećam. Potpuno bezopasni. A to nije zato što smo ih mi "uhapsili" na sredini/pocepali/nismo dali da dišu, već ljudi nemaju snage da krenu napred, neverovatno Edited August 21, 2014 by Godfrey
Kreator Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) vidim po internetu da ljudi hvale tog ćirkovića iz rada, da valja...videćemo koliko su u pravu. daj bože da nije igrao jer nije imao menadžera koji bi ga gurao. takođe vidim da ninkovića i njegov prostakluk (pljuvanje prema publici) niko ne komentariše? jer njemu veza neko iz SNS ili neki tajkun? ne vidim neki drugi valjani razlog što još uvek igra kod nas.. Edited August 21, 2014 by BlackGeorge
Nebojsa Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 nisu oni bili toliko dobri ni na pocetku koliko smo mi krenuli svi u napad kao volovi, bez ikoga u odbrani maltene. jos kad u istoj ostane da "komanduje" stankovic, dobijemo epilog iz 25og minuta meca :(
crtamOrasi Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Dva igrača i jedno plućno krilo do pristojne ekipe? Reci da se zajebavaš. Ovo je najbednija i najurnebesnija ekipa Partizana koju sam ikad gledao (kao uostalom i Zvezda, svake godine se pomera granica nadole), a 3x jače ekipe su proteklih nekoliko godina nizale nule u grupama. Ne zajebavam se, kad kazem pristojna ekipa, mislim pristojna samo za nase uslove. Svake godine spustamo se jednu stepenicu nize, ali mislim da razlika izmedju stepenica nije toliko velika koliko izgleda. Kada smo prosli Anderlecht mislim da smo imali 1 Davidova 1 Radisu u sastavu, nije da su bas igrali sve Jovetic do Markovica. Tri valjano odabrana stranca bi izgurala ekipu na neku prihvatljivu razinu, barem dovoljnu da se rutinski izbacuju ovakvi levati i da se lozimo da mozda mozemo do CL. U slicnom stanju je bio Partizan neposredno pre dolaska Juce, Moreire i Diarre pa je potom izgledao kao sasvim druga ekipa. Ima nesto valjanih klinaca, ima nekoliko isluzenih igraca koji mogu jos koju sezonu, nekoliko igraca koji bar mogu da potrce a da ne povrede sebe ili druge - jbg, to bi sasvim drugacije izgledalo sa Ivanovim, Kamarom i Moreirom no sa Stankovicem, Brasancem i Ninkovicem.
Kreator Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 i mali petrović kumovao prvom golu (osim brašanca i stankovića), pogledom ispratio azera..
ljakse Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Ne zajebavam se, kad kazem pristojna ekipa, mislim pristojna samo za nase uslove. Svake godine spustamo se jednu stepenicu nize, ali mislim da razlika izmedju stepenica nije toliko velika koliko izgleda. Kada smo prosli Anderlecht mislim da smo imali 1 Davidova 1 Radisu u sastavu, nije da su bas igrali sve Jovetic do Markovica. Tri valjano odabrana stranca bi izgurala ekipu na neku prihvatljivu razinu, barem dovoljnu da se rutinski izbacuju ovakvi levati i da se lozimo da mozda mozemo do CL. U slicnom stanju je bio Partizan neposredno pre dolaska Juce, Moreire i Diarre pa je potom izgledao kao sasvim druga ekipa. Ima nesto valjanih klinaca, ima nekoliko isluzenih igraca koji mogu jos koju sezonu, nekoliko igraca koji bar mogu da potrce a da ne povrede sebe ili druge - jbg, to bi sasvim drugacije izgledalo sa Ivanovim, Kamarom i Moreirom no sa Stankovicem, Brasancem i Ninkovicem. Jbg, boldovano je moguće kod naših klubova podjednako kao kod tzv levata, mada ni za to levatstvo nisam siguran, treba sačekati revanš tamo. Neftči je minimum ekipa u rangu Zvezde i Partizana, mrtva trka. Onaj Ludogorec mi je tamo delovao još gore, a u bg su pokazali da makar imaju snage za više od šezdesetak minuta trčkaranja, dovoljno da se poslednjih desetak minuta ne brinu za prolaz, pošto Partizan nije imao snage da pređe centar. Nego je moj komentar bio pre svega upućen povodom onog dela o ponekom bodu u grupi, hteo sam podsetiti da je i ekipa sa Žukom, Moreirom i Diarom ređala krompire u LE, a ko zna šta bi se ovoj skupini sve izdešavalo, ili će se izdešavati.
Goranz Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Nikolic kaze, na pobedu i u revansu. Dakle, primamo gol u 10 minutu, potom bunarimo do 75-og kada Stankovic kardinalno gresi i onda demoralisan postize autogol za 3:0.
crtamOrasi Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) Jbg, boldovano je moguće kod naših klubova podjednako kao kod tzv levata, mada ni za to levatstvo nisam siguran, treba sačekati revanš tamo. Neftči je minimum ekipa u rangu Zvezde i Partizana, mrtva trka. Onaj Ludogorec mi je tamo delovao još gore, a u bg su pokazali da makar imaju snage za više od šezdesetak minuta trčkaranja, dovoljno da se poslednjih desetak minuta ne brinu za prolaz, pošto Partizan nije imao snage da pređe centar. Nego je moj komentar bio pre svega upućen povodom onog dela o ponekom bodu u grupi, hteo sam podsetiti da je i ekipa sa Žukom, Moreirom i Diarom ređala krompire u LE, a ko zna šta bi se ovoj skupini sve izdešavalo, ili će se izdešavati. Levati su oni, levati smo mi. Samo su oni levati sa duzom tradicijom, mi smo bar bili neki maciji penist pre koji eon pa imamo obicaj da se zavaravamo da je u kamenu zapisano da cemo uvek biti manje losi od njih. Ekipa sa Jucom, Moreirom i Diarrom je propustila najbolju sansu kada su je poluprimati diskvalifikovali mostarskom ekskurzijom. Jes bio naopak format takmicenja i lako je moglo da dodje do najeba, ali tada je ta trojka imala najbolju ekipu oko sebe, verovatno je to bio i najbolji Partizan u poslednjih desetak godina. Posle se jeste klizilo nadole iz sezone u sezonu, al ne nuzno zbog pada igrackog kvaliteta, no vise zbog sikaniranja od strane secikesa. Sledece sezone (posle Zrinjskog) je onaj ruzni najeb u grupi sa Sampom, Standardom, Sevillom i Stuttgartom, ali da se ne zaboravi da smo na poprilicno cudan nacin ispali pre toga od veoma jakog Fenera u poslednjem kolu kvalifikacija za CL, da ne kazem bezocnim drpanjem u obe utakmice. Meni deluje da je ta ekipa pre svega igrala suvisliji fudbal, izgledalo je kao da ima neke strukture u igri, glave i repa. Cista suprotnost ovome danas, a uglavnom na osnovu kvaliteta koje je donelo nekoliko valjanih stranih igraca. Ovo domace je uvek tu negde, razlika je uglavnom u lepku koji ce ga drzati. Edited August 21, 2014 by crtamOrasi
Kreator Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Nikolic kaze, na pobedu i u revansu. Dakle, primamo gol u 10 minutu, potom bunarimo do 75-og kada Stankovic kardinalno gresi i onda demoralisan postize autogol za 3:0. velike su šanse da boldovanog i ne vidiš u revanšu http://www.mozzartsport.com/vesti/stankovic-potvrdio-idem-u-palermo-nadam-se-da-ce-me-italijani-pustiti-da-odigram-revans/83122 ali dobro, tu je ostojić..
ljakse Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 ali da se ne zaboravi da smo na poprilicno cudan nacin ispali pre toga od veoma jakog Fenera u poslednjem kolu kvalifikacija za CL, da ne kazem bezocnim drpanjem u obe utakmice. To je tačno, al se vratilo u Briselu kasnije.
Goranz Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 velike su šanse da boldovanog i ne vidiš u revanšu http://www.mozzartsport.com/vesti/stankovic-potvrdio-idem-u-palermo-nadam-se-da-ce-me-italijani-pustiti-da-odigram-revans/83122 ali dobro, tu je ostojić.. Ostojic je protiv Malmea igrao prilicno dobro sve dok nismo primili prvi gol.
Recommended Posts