ljakse Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 i ovaj ilić slovenac je loš. Na koju foru si već zaključio da je loš, posle jedne i po tekme što je sastavio?
Geo Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Haha, pa ne radi se o ovih 10 minuta..nisam očekivao da momak da gol, svakako da se to ne očekuje za 10 minuta. Ali je 10 minuta njegove kretnje pokazalo da je prevara. Isto tako, da je postigao 2 gola u tih 10 minuta i dalje bi bio prevara. Simple as that. Edit: kretnja Škuletića je očajna, Fofana je malo ispod njega. Pricas o njegovoj kretnji kada se apsolutno raspao svakakv koncept igre u zadnjih 10 minuta utakmice , plus sto decko nije igrao na svojoj poziciji ... Cenim da si vrsan strucnjak ali sacekaj makar da dobije priliku od pocetka neke utakmice pa onda lepi to "dokazana prevara"
Godfrey Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) Dobro, ok, sačekaćemo. Gledam skoro svaku našu tekmu, zato pričam. Ono što sam video mi je slabije od Jovančića, slično Čadikovskom. Ali nemam problem da ga ubaci ovih 10 minuta, i ja bih ga večeras ubacio, jer nemamo koga. Edit: Samo se ne slažem da ikada treba da dobije priliku od 1. minuta, zašto bi? Pa nisu samo utakmice merilo kvaliteta, valjda ti ljudi i treniraju.. Tako da je odgovor zašto još ne dobija priliku od 1. minuta jasan. Malo mi je glupa ta priča "kad dobije šansu od prvog minuta", kao i za onog malog Ivkovića što je u Teleoptiku, "zašto ne dobije šansu"...pa mogu da zamislim na šta liče na treningu. Edited August 21, 2014 by Godfrey
Geo Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Romanticnije je misliti da zli trener u dogovoru sa zlom upravom sece krila ekipi i ostavlja najbolje igrace na klupi iz nekih cudnih pobuda nego se pomiriti da - to je to, nema bolje...ili su u najboljem slucaju to nebitne nijanse. Ako se ne varam mi smo svojevremeno cak i marka blazica prizivali kao vi sad fofanu. :D Prizivali ste i Barkosa i Molinu ... pa ste bili u pravu ...
Kreator Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Na koju foru si već zaključio da je loš, posle jedne i po tekme što je sastavio? deluje da je loš, moguće je i da grešim. mada pored stankovića skoro svi deluju isti - loši. nije odskakao od njega (stankovića) po nekim pametnim potezima prilikom pritiska ka našem golu. barem ja nisam primetio. doduše i ovi azeri su prsli u drugom delu...
Geo Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Meni taj B.Ilic nije tako los za nase uslove , ume fino da se postavi , nije neki panicar ... deluje ko skolovan igrac .
Geo Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Dobro, ok, sačekaćemo. Gledam skoro svaku našu tekmu, zato pričam. Ono što sam video mi je slabije od Jovančića, slično Čadikovskom. Ali nemam problem da ga ubaci ovih 10 minuta, i ja bih ga večeras ubacio, jer nemamo koga. Edit: Samo se ne slažem da ikada treba da dobije priliku od 1. minuta, zašto bi? Pa nisu samo utakmice merilo kvaliteta, valjda ti ljudi i treniraju.. Tako da je odgovor zašto još ne dobija priliku od 1. minuta jasan. Malo mi je glupa ta priča "kad dobije šansu od prvog minuta", kao i za onog malog Ivkovića što je u Teleoptiku, "zašto ne dobije šansu"...pa mogu da zamislim na šta liče na treningu. Ja sam ga gledao samo prosle godine protiv nas na obe utakmice po 90 minuta i delovao je kao Mesi napram nasih balvana iz odbrane i sredine ... Sad mi nije jasno kako na treninzima vise ne moze da pokaze tu dominaciju a na zvanicnoj utakmici je mogao ...
ljakse Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) Ja se sećam masovnog hejlovanja Luke pred početak (i na početku) prošle sezone. Edited August 21, 2014 by ljakse
Kreator Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 kad već pričamo o štoperima.. mi uskoro očekujemo tandem b.ilić-ćirković a na klupi još ostojić? jel stanković sigurno ide ili su to neke nadrealne priče?
crtamOrasi Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Meni Skuletic konstantno deluje kao jedan od boljih kada god da gledam, mada ko zna dal je to kakvo merilo u ovakvoj konkurenciji. Samo mislim da nije za zanemarivanje sto se covek raspada od presinga, bukvalno istrci sam ko polovina ekipe. pazi, može biti i 2-2-2 ako mi uđemo. samo...moramo nabaviti dobre štopere, jedno 3 komada minimum, barem jednog normalnog zadnjeg veznog i jednog normalnog ofanzivnog veznog. volkov neka bude krilo a mali petrović iza njega. Sa jos jednim stoperom bar na nivou ovog Ilica, jednim cvrstim igracem na sredini (Medo, ne mora Juca) i bonus plucnim krilom za kapitena ovo bi bila sasvim pristojna ekipa, bar bi mogla da rutinski izbaci ove i pokupi koji bod u grupi. Ovako smo premekani na sredini, niti jedan od veznjaka nume da oduzme loptu i zaustavi igraca bez faula, a sta Vranje cini ostatku zadnje linije nema smisla ni pisati.
Godfrey Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) Ja sam ga gledao samo prosle godine protiv nas na obe utakmice po 90 minuta i delovao je kao Mesi napram nasih balvana iz odbrane i sredine ... Sad mi nije jasno kako na treninzima vise ne moze da pokaze tu dominaciju a na zvanicnoj utakmici je mogao ... Meni je i tad bio slab. Jeste bežao, ali ne treba zaboraviti da ga je Voja jurio. Evo sad vidim ljudi balave i na Nefčijeve ofanzivce, a sve rang Onjila. Gledao sam Nefči protiv Čikure, i ovo sada, znači Onjilo priča skroz. Da, i Ostoja je jurio Fofanu u obe utakmice..uz Rnića najgori štoper naš koga pamtim Edited August 21, 2014 by Godfrey
FPLS Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 "I treba da nam zvižde, oni su dresirani ljudi koji kod kuće ne smeju da pisnu svojim ženama. Neka dolaze i dalje da nam zvižde, kad gubimo, jer nas tako motivišu. Hvala jugu, koji nas uvek bodri, a ostalima...", uspeo je da se suzdrži Ninković. Mudro zbori Ninkara...
ljakse Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Sa jos jednim stoperom bar na nivou ovog Ilica, jednim cvrstim igracem na sredini (Medo, ne mora Juca) i bonus plucnim krilom za kapitena ovo bi bila sasvim pristojna ekipa, bar bi mogla da rutinski izbaci ove i pokupi koji bod u grupi. Dva igrača i jedno plućno krilo do pristojne ekipe? Reci da se zajebavaš. Ovo je najbednija i najurnebesnija ekipa Partizana koju sam ikad gledao (kao uostalom i Zvezda, svake godine se pomera granica nadole), a 3x jače ekipe su proteklih nekoliko godina nizale nule u grupama.
Nebojsa Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 par glavnih utisaka od veceras, inace karakteristike naseg fudbala uopste cini mi se: (1) nijedan nas igrac ne zna da ustopa loptu, (2) svaki nas igrac nijednom nece propustiti priliku da napravi potez vise. da ovi momci primaju plate momentalno bi uzrok za ovo elementarno neznanje potrazio u struci, ovako, sto neko napisa iznad, moguce je da se vecina njih samo smara na terenu. i sta bi na kraju s onim obecanjima ruzica od pre neki dan - su dobili momci neku kintu pre tekme (ne onih 30k dinara)?
harper lee Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Sudeci po golovima (uglavnom sam gledao basket) ovakve dve kriminalne odbrane ne pamtim da sam gledao na ovom nivou fudbala. Svih pet golova su minijature.
Recommended Posts