Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted (edited)

Sluša mene Stameni, dobar je on momak :) Samo ga jebe ta saradnja sa bekovima i štoperima..+ što voli da izleće napred (grbić mu dao gol). pričao sam već o tome i kačio klipove. na jednom je skoro na identičan način primio gol kao večeras..

Edited by BlackGeorge
  • Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

realno, i mi i Azeri smo treća evropska liga, donji dom....sa perspektivom da pređemo u četvrtu kad se rasproda i ovo malo što vredi

Posted

realno, i mi i Azeri smo treća evropska liga, donji dom....sa perspektivom da pređemo u četvrtu kad se rasproda i ovo malo što vredi

ili drugačije rečeno, usrao nas žreb, i nas i njih. ali videćemo koga će da sere dalje, pa da se posle i na nas (ili njih) neko opasno posere za, sada već realnih 0-0-6.

Posted (edited)

Ja pun utisaka.

Vulićević je stravično iznad ovog mulja u našem fudbalu. Mali Petrović srčan, oba pravca, centaršut, prijatno me iznenadio.

Fofana je takva prevara da je to simpatično.

Azeri su teški krš. Ako ne računam amatere što su nam gostovali poslednjih sezona, ovi su najgori. Stamenković je tek priča za sebe, dečko ne zna gde bije. Oni imaju snage za 55-60 minuta, što je malo ispod i srpskih prilika.

Meni bila super tekma, kao da gledam 1.rundu FA kupa, tipa Wrexham - Halifax, igrajte se rođaci

Edited by Godfrey
Posted

ništa nas ne sprečava da rsnemo tamo 4-0....niti da dobijemo 4-0 ako njihovi paćenici budu "imali dan" u većoj meri od naših.

u svakom slučaju LE bi donela nešto keša za plate i stari dobri izgovor o igri na dva fronta koja uzrokuje lošije partije u jsl.

Posted

Fofana je takva prevara da je to simpatično.

napokon neko ko se razume u fudbal

Posted

Ma da mi uđemo pa nek bude 0-0-6, bar ću se fino provesti tih 6 četvrtaka :s_d:

Posted

u revanšu ne verujem da oni mogu bolje a mi gore od ovoga..

Mislim da se ovo trenutno konstatuje i na temi "FK Neftči 2014/2015" na azerbejdžanskom PPP.

Posted

da ali njihov nije otvorila dranata

Posted

Ma da mi uđemo pa nek bude 0-0-6, bar ću se fino provesti tih 6 četvrtaka :s_d:

pazi, može biti i 2-2-2 ako mi uđemo. samo...moramo nabaviti dobre štopere, jedno 3 komada minimum, barem jednog normalnog zadnjeg veznog i jednog normalnog ofanzivnog veznog. volkov neka bude krilo a mali petrović iza njega.

Posted

Stvarno sramota sto Fofana nije iskoristio i ovih 10 minuta na terenu i postigao gol ... Sa Lazovicem ste predpostavljam bili prezadovoljni i odmah prepoznali klasu ?

Posted (edited)

Stvarno sramota sto Fofana nije iskoristio i ovih 10 minuta na terenu i postigao gol ... Sa Lazovicem ste predpostavljam bili prezadovoljni i odmah prepoznali klasu ?

ma pusti ih..

fofana ako ne da gol za 10 minuta može da dobije samo pištolj da izvrši samoubistvo jer ništa ne zna, vezara je... a to što večeras za svojih 10 minuta nije igrao na svojoj poziciji (centarfor) uopšte nije bitno. bitno je da je on "vezara", "neznalica" koja ne ume da se snađe na mestu levog krila gde je postavljen.

dok je škuletić za svojih 80 minuta odigrao izuzetno, lepo se vraćao nazad, primao loptu, ponekad izgubio, gurao se uspešno pored previsokih i presnažnih pigmejaca, ovaj.. azerbejdžanaca i realizovao 0 prilika koje je imao.

Edited by BlackGeorge
Posted (edited)

Haha, pa ne radi se o ovih 10 minuta..nisam očekivao da momak da gol, svakako da se to ne očekuje za 10 minuta. Ali je 10 minuta njegove kretnje pokazalo da je prevara.

Isto tako, da je postigao 2 gola u tih 10 minuta i dalje bi bio prevara.

Simple as that.

Edit: kretnja Škuletića je očajna, Fofana je malo ispod njega.

Edited by Godfrey
Posted (edited)

ljudi batalite tog fofanu,lazovića,škuletića..

ja sam još u šoku jer ne pamtim da smo imali takvu katastrofalnu situaciju sa štoperima...i ovaj ilić slovenac je loš.

i još nešto...ovaj ninković više nije ni za teleoptik. pa to je strašno, pretvoriće se u novog babovića. loš je, ma očajan. neverovatno kako onu veliku šansu nije iskoristio. a šta tek reći za onaj potez pljuvanja ka publici (prema zapadu) kada su ga zamenili? sram ga bilo, razmaženo derište..

Edited by BlackGeorge
Posted

Romanticnije je misliti da zli trener u dogovoru sa zlom upravom sece krila ekipi i ostavlja najbolje igrace na klupi iz nekih cudnih pobuda nego se pomiriti da - to je to, nema bolje...ili su u najboljem slucaju to nebitne nijanse. Ako se ne varam mi smo svojevremeno cak i marka blazica prizivali kao vi sad fofanu. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...