Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Azeri se fino trude da ispadnu... ali su zaboravili da mi pod ugovorom jos imamo Sasu Markovica, tako da "uzalud trud, dzaba im sve..."

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

kraj 3 - 2

kako je krenulo, ovo je još i odlično..

Posted

grbić,ninković,drinčić,fofana... ima li neko od ovih igrača od večeras dva žuta kartona?

Posted

nisam gledo jebem ti rodbinu, mrka kapa, a?

Posted

rutinski

luka nije bio ni na klupi. kako to komentarišeš?

Posted (edited)

nisam gledo jebem ti rodbinu, mrka kapa, a?

grozni smo. pogotovo u odbrani. ali i oni su, možda još i gori.. gosti vodili dva nula i onda izgubili od nas 3-2, uz dva autogola. imali smo još dve-tri fenomenalne šanse.

u revanšu ne verujem da oni mogu bolje a mi gore od ovoga..

da dodam da onaj mali petrović nije bio loš, fino zamenio volkova. nije bio kriv za prvi gol što smo primili (krivi bršanac i stanković), a za drugi ne znam, moram ponovo da vidim. rekao bih da je kriva kompletna odbrana za ovo.

Edited by BlackGeorge
Posted

grozni smo. pogotovo u odbrani. ali i oni su, možda još i gori.. gosti vodili dva nula i onda izgubili od nas 3-2, uz dva autogola. imali smo još dve-tri fenomenalne šanse.

u revanšu ne verujem da oni mogu bolje a mi gore od ovoga..

da dodam da onaj mali petrović nije bio loš, fino zamenio volkova. nije bio kriv za prvi gol što smo primili (krivi bršanac i stanković), a za drugi ne znam, moram ponovo da vidim. rekao bih da je kriva kompletna odbrana za ovo.

Ja to dobro zvuci za ladionice

Posted

Ja to dobro zvuci za ladionice

ma igraš golove i nećeš pogrešiti...recimo +3?

Posted

luka nije bio ni na klupi. kako to komentarišeš?

ne znam, bez teksta sam....i Nikolic je shvatio!!!

Posted (edited)

gazimo ih u bakuu kao plitak potok

:fantom:

edit

Ajde Stameni obraduj nas danas!

:wub:

...i primi makar tri komada.

:Hail: Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Ja davno nisam gledao ako nista drugo bar interesantniju utakmicu Partizana. Ne pamtim kada sam poslednji put video ekipu u evro takmicenjima kojoj ovoliko duva po bokovima kao ovim Azerima, cak su i Farani disciplinovaniji. Ako nas zamenik kapitena pojaca odlaskom mozemo rutinski do EL i 0-0-6 skora.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...