Goranz Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Azeri se fino trude da ispadnu... ali su zaboravili da mi pod ugovorom jos imamo Sasu Markovica, tako da "uzalud trud, dzaba im sve..."
Kreator Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 kraj 3 - 2 kako je krenulo, ovo je još i odlično..
Kreator Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 grbić,ninković,drinčić,fofana... ima li neko od ovih igrača od večeras dva žuta kartona?
MocaVukotic Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 nisam gledo jebem ti rodbinu, mrka kapa, a?
Kreator Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 rutinski luka nije bio ni na klupi. kako to komentarišeš?
Kreator Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) nisam gledo jebem ti rodbinu, mrka kapa, a? grozni smo. pogotovo u odbrani. ali i oni su, možda još i gori.. gosti vodili dva nula i onda izgubili od nas 3-2, uz dva autogola. imali smo još dve-tri fenomenalne šanse. u revanšu ne verujem da oni mogu bolje a mi gore od ovoga.. da dodam da onaj mali petrović nije bio loš, fino zamenio volkova. nije bio kriv za prvi gol što smo primili (krivi bršanac i stanković), a za drugi ne znam, moram ponovo da vidim. rekao bih da je kriva kompletna odbrana za ovo. Edited August 21, 2014 by BlackGeorge
Krampa Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 grozni smo. pogotovo u odbrani. ali i oni su, možda još i gori.. gosti vodili dva nula i onda izgubili od nas 3-2, uz dva autogola. imali smo još dve-tri fenomenalne šanse. u revanšu ne verujem da oni mogu bolje a mi gore od ovoga.. da dodam da onaj mali petrović nije bio loš, fino zamenio volkova. nije bio kriv za prvi gol što smo primili (krivi bršanac i stanković), a za drugi ne znam, moram ponovo da vidim. rekao bih da je kriva kompletna odbrana za ovo. Ja to dobro zvuci za ladionice
Kreator Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Ja to dobro zvuci za ladionice ma igraš golove i nećeš pogrešiti...recimo +3?
Ted Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 luka nije bio ni na klupi. kako to komentarišeš? ne znam, bez teksta sam....i Nikolic je shvatio!!!
kud u maglu Simoviću Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) gazimo ih u bakuu kao plitak potok edit Ajde Stameni obraduj nas danas! ...i primi makar tri komada. Edited August 21, 2014 by kud u maglu Simoviću
crtamOrasi Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Ja davno nisam gledao ako nista drugo bar interesantniju utakmicu Partizana. Ne pamtim kada sam poslednji put video ekipu u evro takmicenjima kojoj ovoliko duva po bokovima kao ovim Azerima, cak su i Farani disciplinovaniji. Ako nas zamenik kapitena pojaca odlaskom mozemo rutinski do EL i 0-0-6 skora.
Recommended Posts