Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

ne interesuješ se dovoljno

btw, prošle godine smo odbili da na na dresu bude Renault za 500k evra po sezoni, jer je to malo

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

sreća da imamo tebe da nam otvoriš oči

Свако има свог Павла.
Posted

Свако има свог Павла.

Za tebe ostajem iskljucivo Savle.

Posted

Samo nek onaj gore cuva vatru i nema zime za ovaj humani topik.

Sta cu ja na njegovom topiku.

Posted

ma ovaj je latentni grobar

Није он Којот.

Posted

šaraan na tviteru rekao da vranje ide u lacio, sigurno

:rolf::lol::rolf:

:isuse:

Posted

samo se vi smejte Sneži :fantom:

Posted

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:505525-Grubor-Klub-se-zasitio-uprave-a-uprava--kluba-Igraci-ce-biti-isplaceni-i-zadovoljni

stalno ista priča, kao švaba tralala... ako ne prodamo nekoga u prelaznom roku za 2,5 - 3 m.€ onda nema para.

pa zašto onda gomilate menadžerski škart poput stankovića,ostojića,smarkovića,brašanca,luku...pa oni vam neće doneti pare, samo glavobolju. i nama a malo manje i vama.

Posted (edited)

a zašto da ne? hoceš da kažeš da je kvalitetan za ovu poziciju na kojoj igra? spor, fizički slab, u defanzivi neprimetan, u ofanzivi ga igrači sa leđa pristižu i oduzimaju loptu...

Edited by BlackGeorge
Posted

jbg, bas ga ocrni, meni se cini da nije toliko los. mozda i nije najbrzi, al definitivno nije fizicki slab, nit neprimetan u odbrani. ovo poslednje mu je mozda i najveci kvalitet, uz drincica i vulicevica meni deluje kao najveci fajter u timu. napad i ne komentarisem posto mu to i ne vidim u opisu posla.

Posted (edited)

jbg, bas ga ocrni, meni se cini da nije toliko los. mozda i nije najbrzi, al definitivno nije fizicki slab, nit neprimetan u odbrani. ovo poslednje mu je mozda i najveci kvalitet, uz drincica i vulicevica meni deluje kao najveci fajter u timu. napad i ne komentarisem posto mu to i ne vidim u opisu posla.

napad počinje od odbrane, štoperi (ili bekovi) pa on (zadnji vezni). kada stigne lopta do njega (ako stigne) onda u 80% slučaja dolazi do onoga gore što sam napisao.

i za svoju poziciju jeste fizički slab, veoma lako gubi duele.

da ne bude da ga baš ocrnjujem, on ume sa loptom, lepo šalje pasove unapred (mislim da je asistirao škuletiću za jedan od golova protiv ludog.) ali to sve postiže samo kada nema nikoga oko njega, da izvrši pritisak. a to se na njegovu žalost, retko dešava u modernom fudbalu i kod prosečnih ekipa kakvi su šumari..

Edited by BlackGeorge
Posted

posto mu to i ne vidim u opisu posla.

to mu je upravo u opisu posla, ofanzivni vezni (bi trebao da bude, ali jbg...)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...