Dr Arslanagić Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 ne interesuješ se dovoljno btw, prošle godine smo odbili da na na dresu bude Renault za 500k evra po sezoni, jer je to malo
porucnik vasic Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 sreća da imamo tebe da nam otvoriš očiСвако има свог Павла.
*edited by mod Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Свако има свог Павла. Za tebe ostajem iskljucivo Savle.
katamaran Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Samo nek onaj gore cuva vatru i nema zime za ovaj humani topik. Sta cu ja na njegovom topiku.
porucnik vasic Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 ma ovaj je latentni grobar Није он Којот.
kud u maglu Simoviću Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 šaraan na tviteru rekao da vranje ide u lacio, sigurno
Kreator Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:505525-Grubor-Klub-se-zasitio-uprave-a-uprava--kluba-Igraci-ce-biti-isplaceni-i-zadovoljni stalno ista priča, kao švaba tralala... ako ne prodamo nekoga u prelaznom roku za 2,5 - 3 m.€ onda nema para. pa zašto onda gomilate menadžerski škart poput stankovića,ostojića,smarkovića,brašanca,luku...pa oni vam neće doneti pare, samo glavobolju. i nama a malo manje i vama.
Kreator Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) a zašto da ne? hoceš da kažeš da je kvalitetan za ovu poziciju na kojoj igra? spor, fizički slab, u defanzivi neprimetan, u ofanzivi ga igrači sa leđa pristižu i oduzimaju loptu... Edited August 15, 2014 by BlackGeorge
Nebojsa Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 jbg, bas ga ocrni, meni se cini da nije toliko los. mozda i nije najbrzi, al definitivno nije fizicki slab, nit neprimetan u odbrani. ovo poslednje mu je mozda i najveci kvalitet, uz drincica i vulicevica meni deluje kao najveci fajter u timu. napad i ne komentarisem posto mu to i ne vidim u opisu posla.
Kreator Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) jbg, bas ga ocrni, meni se cini da nije toliko los. mozda i nije najbrzi, al definitivno nije fizicki slab, nit neprimetan u odbrani. ovo poslednje mu je mozda i najveci kvalitet, uz drincica i vulicevica meni deluje kao najveci fajter u timu. napad i ne komentarisem posto mu to i ne vidim u opisu posla. napad počinje od odbrane, štoperi (ili bekovi) pa on (zadnji vezni). kada stigne lopta do njega (ako stigne) onda u 80% slučaja dolazi do onoga gore što sam napisao. i za svoju poziciju jeste fizički slab, veoma lako gubi duele. da ne bude da ga baš ocrnjujem, on ume sa loptom, lepo šalje pasove unapred (mislim da je asistirao škuletiću za jedan od golova protiv ludog.) ali to sve postiže samo kada nema nikoga oko njega, da izvrši pritisak. a to se na njegovu žalost, retko dešava u modernom fudbalu i kod prosečnih ekipa kakvi su šumari.. Edited August 15, 2014 by BlackGeorge
MocaVukotic Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 posto mu to i ne vidim u opisu posla. to mu je upravo u opisu posla, ofanzivni vezni (bi trebao da bude, ali jbg...)
Recommended Posts