Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

hahahahaha....govna ponudila igracima po 300 evrica....dal su oni normalni!!!

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

insajd info ili je negde i zvanicno objavljeno?

Posted

Malo li je? Imace da odvedu devojku na pice, kupe patike, plate casove engleskog i jos ce im ostati.

Posted

Trajković će da iznabada konobara kada ovaj donese račun tako da je piće besplatno. Ne znam šta im više od toga treba.

Posted

Trajković će da iznabada konobara kada ovaj donese račun tako da je piće besplatno. Ne znam šta im više od toga treba.

Eh sad, ispade Trajko neki siledzija... On bi samo rekao "stavi na crtu"

Posted

Malo li je? Imace da odvedu devojku na pice, kupe patike, plate casove engleskog i jos ce im ostati.

to to :D

Btw, ima li kakvih ponuda za malog Živkovića, šuška li se išta?

Posted

pošto je pohađao konobarski smer, ipak će imati razumevanja za kolegu...

Posted

Pa jel kazem da je ozbiljan novinar objavio da postoje kontakti, hm? Doduse, napisao je da je ponudjen Laziu (mada ima nekog bezveznog menadzera koji sigurno nema ramadanijevski ucenjivacki kapacitet), ali da su oni zaista zainteresovani.

No,no. Voja Vranje je nedavno prešao kof Ramadanija u menadžersku agenciju. Ovaj što se pojavljuje po medijima radi za Ramadanija.

Posted

insajd info ili je negde i zvanicno objavljeno?

pa ponudili im po 35.000 dindži sada.....i još toliko u septembru....budale. objavljeno je, pročitah negde.

zapelo je oko overe zdravstvenih i toplog obroka. Kapiten je zajebo stvar, jer je lakomislino odustao od zdravstvenih knjižica sa argumentacijom da jedna rakijica (minimum) svakog jutra čini da živiš 100 godina i lekara ne vidiš. a onda je umesto toplog obroka tražio hladnu komzumaciju i tako se sve zakomplikovalo. pregovori su u toku.

Posted

strasno, eto zasto klince danas ne zanima ni basket, ni fudbal. izgleda smo definivno osudjeni na jebeni tenis :(

Posted

Bolje da nam deca budu teniseri, nego fudbaleri.  :fantom:

Posted

No,no. Voja Vranje je nedavno prešao kof Ramadanija u menadžersku agenciju. Ovaj što se pojavljuje po medijima radi za Ramadanija.

To onda i objasnjava stvari. Ja sam se upravljao lazobakmazom™ gde je navedena neka agencija sa krajnje neatraktivnim klijentima :dry:

Posted (edited)

Real moj dobar drugar

post-66216-0-72789500-1408006856_thumb.j

Sneza  :ziga:

edit: posle guglanja

https://www.google.com/#q=real+partizan+tesla

jedan od prvih rezultata

FK Real Madrid prihvatio projekat Partizan.tesla.tc

a kad se klikne na link

Žao nam je, ali vi tražite nešto što se ne nalazi na našem sajtu. Pokušajte sa linkovima iz glavnog menija ili pomoću pretrage.

interesantno da nisu skinuli vest sa engleske verzije

http://www.en.partizan.rs/52754-real-madrid-accepted-partizan-tesla-tc-project/

Edited by katamaran
Posted

sreća da imamo tebe da nam otvoriš oči

Posted

Pa evo ja nisam znao (doduše nije me nešto preterano ni interesovalo) da imamo tako kvalitetnog kretena na tako bitnoj poziciji u klubu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...