Ted Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 hahahahaha....govna ponudila igracima po 300 evrica....dal su oni normalni!!!
Nebojsa Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 insajd info ili je negde i zvanicno objavljeno?
Moća Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Malo li je? Imace da odvedu devojku na pice, kupe patike, plate casove engleskog i jos ce im ostati.
Muwan Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Trajković će da iznabada konobara kada ovaj donese račun tako da je piće besplatno. Ne znam šta im više od toga treba.
ficfiric Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Trajković će da iznabada konobara kada ovaj donese račun tako da je piće besplatno. Ne znam šta im više od toga treba. Eh sad, ispade Trajko neki siledzija... On bi samo rekao "stavi na crtu"
Babu Bhatt Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Malo li je? Imace da odvedu devojku na pice, kupe patike, plate casove engleskog i jos ce im ostati. to to :D Btw, ima li kakvih ponuda za malog Živkovića, šuška li se išta?
teacher Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Trajković će da iznabada konobara kada ovaj donese račun tako da je piće besplatno. Ne znam šta im više od toga treba. pošto je pohađao konobarski smer, ipak će imati razumevanja za kolegu...
dranata Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 Pa jel kazem da je ozbiljan novinar objavio da postoje kontakti, hm? Doduse, napisao je da je ponudjen Laziu (mada ima nekog bezveznog menadzera koji sigurno nema ramadanijevski ucenjivacki kapacitet), ali da su oni zaista zainteresovani. No,no. Voja Vranje je nedavno prešao kof Ramadanija u menadžersku agenciju. Ovaj što se pojavljuje po medijima radi za Ramadanija.
Ted Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 insajd info ili je negde i zvanicno objavljeno? pa ponudili im po 35.000 dindži sada.....i još toliko u septembru....budale. objavljeno je, pročitah negde. zapelo je oko overe zdravstvenih i toplog obroka. Kapiten je zajebo stvar, jer je lakomislino odustao od zdravstvenih knjižica sa argumentacijom da jedna rakijica (minimum) svakog jutra čini da živiš 100 godina i lekara ne vidiš. a onda je umesto toplog obroka tražio hladnu komzumaciju i tako se sve zakomplikovalo. pregovori su u toku.
Nebojsa Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 strasno, eto zasto klince danas ne zanima ni basket, ni fudbal. izgleda smo definivno osudjeni na jebeni tenis :(
crtamOrasi Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 No,no. Voja Vranje je nedavno prešao kof Ramadanija u menadžersku agenciju. Ovaj što se pojavljuje po medijima radi za Ramadanija. To onda i objasnjava stvari. Ja sam se upravljao lazobakmazom gde je navedena neka agencija sa krajnje neatraktivnim klijentima
katamaran Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) Real moj dobar drugar Sneza :ziga: edit: posle guglanja https://www.google.com/#q=real+partizan+tesla jedan od prvih rezultata FK Real Madrid prihvatio projekat Partizan.tesla.tc a kad se klikne na link Žao nam je, ali vi tražite nešto što se ne nalazi na našem sajtu. Pokušajte sa linkovima iz glavnog menija ili pomoću pretrage. interesantno da nisu skinuli vest sa engleske verzije http://www.en.partizan.rs/52754-real-madrid-accepted-partizan-tesla-tc-project/ Edited August 14, 2014 by katamaran
Muwan Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Pa evo ja nisam znao (doduše nije me nešto preterano ni interesovalo) da imamo tako kvalitetnog kretena na tako bitnoj poziciji u klubu.
Recommended Posts