Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

zbiva se, simovicu, da je za pacu zaigrao centarfor :naughty:

jbt, koji smo mi ocaj. jebace nas stamena surla...

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Ваша игра је збиља у регресији. Николић је ваша верзија нашег Салета Звездаша како изгледа.

Posted

Taj nam je veca talija od Nese Ilica , tako da su nam sanse  znatno povecane ...

Posted

E merak mi je, vec ne mogu da opisem, sto je Beko dao gol. A jos veceg meraka kad ekipe koje mrljave i odugovlace fasuju 2 komada posle 90. minuta...

...docim cemo mi da fasujemo jedno 6 od Nefcija sa ovakvom igrom. Sta li igra Ninkovic, cemu li sluzi, ostace jedna od vecih misterija fudbala.

Posted

stvar je vrlo prosta, smeta nam Evropa....nekako se uvek nameste te deprimirajuce eurokvalifikacije oko pocetka prvenstva. resenje je jednostavno, ne igrati Evropu. e, posto nam titula ili vrh tabele treba to podrazumeva Evropu i jedini nacin da je se resimo jeste da primenimo komsijski metod. sto izgleda i radimo. bilo bi super da mozemo da krcamo titule ali bez euroblamaze.

Posted (edited)

Prestao sam da gledam mech kada je nista zamenilo nista - luka umesto grbica.koliko me je iznervirao grbic,kakav je to nemach pojma...pa mislim stvarno,dokle vise dovodimo takve likove? Ninkovic polako ali sigurno zaboravlja da igra fudbal..

Izasao sam napolje da prosetam malo dete,to mi je bilo najpametnije,da se ne nerviram..

Sad tek vidim da smo dobili,da je usao fofana u zadnjih deset minuta i dao gol.

Sta reci...tuzno je sto ga ona budala drzi na klupi. I nije mu ovo prvi put da ulazi pri kraju tekme i daje gol.

Da ovaj nas jadni trener ima mozga,furao bi i skuntelara i fofanu zajedno u prvih 11., a lazovic na klupu pa neka tamo igra petom i psuje sudije..Ali ne..on voli taktiku,zadnjene bezvezne igrache..

Edited by BlackGeorge
Posted (edited)

Ирачке избеглице у Курдистану

iraq.jpg

Edited by dekki
Posted

prebacujte sve što je preostalo iz +1 fonda u kurdistan

Posted

ovo smo resili i kad prodjemo nefci 90% smo u trecem sesiru za LE. prosle bi bili i u drugom ali sta da se radi.

Posted

Mi Voždovac uvek rešimo. Vojvodina, Napredak, Novi Pazar, Radnički i naravno Nefči ima da nas oleše onako nerešivo.

Posted

to što je erdogan pobedio ne mora da znači da i nas treba da mračiš

<_<

Posted

Kada broj onih koji posećuju splavove 72 sata pred meč spadne na nulu, sve je rešivo.  ;) 

Posted

Ostaviti samo one koje se krecu kanjonom tare..

Posted (edited)

Golman Lukač će morati dobro da pazi na te šuteve sa distance, odakle smo primili gol od voždovca. Na sličan način Nefči je postigao između 20 i 40% svojih golova. Da ne spominjem da ne dolazi u obzir da se ne izlazi u blok kod takvih šuteva; gulan,stanković,volkov,Ilič,vulićević...maksimalna koncentracija je neophodna.

Edited by BlackGeorge
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...