Ted Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 (edited) Marinkovic potpisao danas na dve godine. Videcemo da li je i koliko bolji/gori ili isti od brasanca, smarkovica, luke...ne bih ja tu puno ocekivao, osim ako decko nije doziveo prosvetljelje u tim inostranstvimabice zanimljivo videti koga ce i dal ce da dovode nekog umesto maloumnog Trajka. ne bi me iznenadilo da odluce da je Ostoja kadar uhvatiti se sa zadatkom u kostac. eventualno ako Bajic ili Mihajlov postanu slobodni. kazu Novosti da nije izvesno gde ce se igrati prva jer neki Karabatak igra tekmu u tom Nefcitown-u u isto vreme. Edited August 8, 2014 by Ted
*edited by mod Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Tamo 1-1, ovde 0-0. I to je to :) jeste tako ali u grupnoj fazi. Vidim Nikolic najavljuje resavanje proalza vec u prvom mecu. Lepo. Ako ljosnemo taman da brzo leti.
Кристофер Лумумбо Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Mozda krene i rat pa prodjete na tu foru
Yoda Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 "Radi se o ozbiljnoj ekipi i veoma ga poštujemo. Svi znamo kakav je srpski fudbal. Moraćemo dobro da se spremimo, želimo ponovo u grupnu fazu Lige Evrope i da tako ispišemo nove stranice istorije našeg fudbala", rekao je Hadžijev za sajt Neftčija.
theanswer Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Marinkovic potpisao danas na dve godine. Videcemo da li je i koliko bolji/gori ili isti od brasanca, smarkovica, luke... Brašanac zapravo uopšte nije bio loš protiv Bugara.
Goranz Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Zbog ovog se sutra odrzava hitna sednica uprave, izgleda da istupamo iz LE...
*edited by mod Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Opa, sanse su nam znacajno poralse igranjem prve ovde.
Ted Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 da, pokazalo se da smo uspesniji u saniranju domacinskog useravanja u gostima nego u dostizanju gostujuceg useravanja kuci
Kreator Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Ipak se prva igra na JNA... Onda prva 0 - 0, u gostima 1 -1. Ko mi to kvari koncepciju?
Ted Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 (edited) zna li se razlog? Karabatak je iz Nagorno-Karabaha, tamo gde se prcaju Jermeni i Azeri pa igra u Bakuu vec sto godina, a posto je sampion onda ima prednost i eto tako nekako i mi smo domacini Edited August 8, 2014 by Ted
crtamOrasi Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 (edited) Trajkara je toliko glup da jedva ume da diše. Deluje kao da si ga precenio. Edited August 8, 2014 by crtamOrasi
Kreator Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=AOqBF1LgHK4#t=96 Stamenković kod drugog gola Malo optimizma: ne dozvoljavati im da se kreću slobodno na 20-30 metara od gola, jer su tu najopasniji - non-stop šutiraju, i obavili smo 50% posla. Tako su Koperu zavalili gol u azerbejdznau,isto tako prvi gol u revanšu u sloveniji, i isto pre dve godine Apoelu (drugi gol)...: Srećno su izbacili Koper u 2. kolu, slovenci se opustili posle 2-1 u gostima, do 84. minuta su gubili samo 1-0 i primiše na muljažu gol iz kornera. Ne znam, koliko god da smo mi loši, ovi mi ne deluju da su ništa bolji. Više nisu ni šampioni, ušli su u kvalifikacije lige evrope kao četvrtoplasirani u prvenstvu a i deluju mi da su malo lošiji nego pre dve godine.. Edited August 8, 2014 by BlackGeorge
Recommended Posts