Geo Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 ne, hocu da kazem da na klupi nije bilo nikoga ko bi mogao da okrene tekmu. ubacivanje napadaca ne znaci da ces dati gol, niti da su vece sanse da das gol ako imas vise napadaca na terenu. ubacivanje ofanzivnog veznog ima vise logike u trenutku kada ne mozes da se povezes i kada igraci lipsavaju. problem je sto je njemu taj ofanzivni Luka, koji je decko fudbaler taman koliko sam ja inzenjer gradjevine. a ni druge opcije na klupi mu nisu znatno bolje. Hoces da kazes da na klupi nismo imali Mesija ili Ronalda koji bi jednim potezom (1 na 10 ) resili utakmicu pa je svaka izmena nebitna ?... Cinjenica je da je na terenu sve vreme bio totalno indisponirani Danko lazovic koji i kad izadje sam pred golmana nema snage(znanja) da sutne normalno prema golu o primanju lopte tokom cele utakmice da ne pricam , bukvalno smo sa njim imali devet igraca na terenu ! Meni je sasvim normalno da zadnjih dvadesetak minuta zamenis nesposobnog napadaca novim ako ne kvalitetnijim onda sigurno odmornijim i brzim (posebno sto bugari nisu parkirali autobus vec se fino otvarali i kod 2:2) ...
Kreator Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Aman, bre, pa nas tunjavi Tun umalo nije ubio petardom pre godinu dana... Ti i Beowl kao dve ptice zloslutnice :( Hajmo malo optimizma, ljudi... Koga god da izvučemo, voleo bih prvi meč u beogradu. Bunker za 0 - 0, pa onda revanš, opet bunker, primamo gol ...ali ga i dajemo pri kraju meča. Kraj! Partizan je u ligi evrope i svi idemo na Trg Republike, jer bi to realno bio rang uspeha kao da smo osvojili kup šampiona :)
Ted Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 @Geograf cinjenica je da nije imao dobrih resenja, a njegova krivica nije u tome sto nije ubacio ovog ili onog nego u tome sto je dosao u situaciju da nema koga da ubaci....tim mu je selektiran kretenski i neplanski, sve je plod sticaja okolnosti a ne bilo kakvog plana. uskoro, kad krenu povrede i kartoni opet ce doci u situaciju da nema igraca na nekim pozicijama. a btw. nema ni igre i osmisljenih akcija pa u takvoj situaciji zaista moze da ti pomogne samo neko ko sve moze sam. mi takvog naravno nemamo.
Geo Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 ja mislim da mi idemo u švecku Koliko grubo treba tim brodom do tamo ?
Geo Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 @Geograf cinjenica je da nije imao dobrih resenja, a njegova krivica nije u tome sto nije ubacio ovog ili onog nego u tome sto je dosao u situaciju da nema koga da ubaci....tim mu je selektiran kretenski i neplanski, sve je plod sticaja okolnosti a ne bilo kakvog plana. uskoro, kad krenu povrede i kartoni opet ce doci u situaciju da nema igraca na nekim pozicijama. a btw. nema ni igre i osmisljenih akcija pa u takvoj situaciji zaista moze da ti pomogne samo neko ko sve moze sam. mi takvog naravno nemamo. Jbg sada kada nisi gledao utakmicu vec pises hipoteticki ... Ja ti kazem da je bilo sansi u drugom poluvremenu i sto je najvaznije bilo je prostora barem za kontranapade koje forsira celavi , samo nije imao ko da istrci (da uleti u prazan prostor , otvori se )
ljakse Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Ted je u pravu, ovo me podseća na one rasprave da li treba igrati sa dva zadnja vezna, dva napadača ili dva ovoga ili onoga. Ko da je bitna nominalna formacija u kojoj će nastupiti 11 pajsera koji nemaju snage za poluvreme trčanja.
Kreator Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Ted je u pravu, ovo me podseća na one rasprave da li treba igrati sa dva zadnja vezna, dva napadača ili dva ovoga ili onoga. Ko da je bitna nominalna formacija u kojoj će nastupiti 11 pajsera koji nemaju snage za poluvreme trčanja. Ma notorna je činjenica da mi nemamo kvalitetnu sredinu. Imamo starog ilića koji mora da se vraća jer je ninkoviću to ispod časti, indisponiranog drinčića, nefudbalere brašanca, smarkovića, luku i još uvek mlade živkovića i pantića.
bracad Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 ja mislim da mi idemo u švecku Moze, moze, taman kod mene u komsiluk :)
Geo Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 (edited) Nisam ni rekao da bi 100% dalo rezultata vec da je ta izmena imala smisla , kao sto bih malog Zivkovica ostavio na terenu do kraja jer je jedini u stanju da jednim majstorskim potezom resi mec ... Edited August 8, 2014 by Geograf
lalas Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Sa ovim protivnicima smo na 50/50% za prolaz...ozbilno nas je ukenjalo, Dinamo u svojoj grupi ima Petrolul i Rostov koji bi nas odvalili
Ted Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 ajd posto se primaklo da prognoziram.....dobijamo svedjane
Recommended Posts