Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Aman, bre, pa nas tunjavi Tun umalo nije ubio petardom pre godinu dana...

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Jeste, to je Nefči. U grupi smo imali dva nerešena sa njima.

Ruh je slabašan. Elfsborg najmanje poznajem. Karabuk prvi put igra u Evropi..

Čitam sad po netu i svi kao "Ovaj Šahtjor razbio 5-2 Varegema, znači razneće nas".. Soligorsk jeste dobrio Varegema 5-2 u Belgiji, ali je imao igrača više celo poluvreme. Do isključenja su vodili 2-1, oba gola iz daljine, tako da tih 5-2 svakako nije uzorak na osnovu koga se može ceniti snaga Soligorska. Varegem nije ekipa iz prošle sezone, dva najbolja igrača su im otišla. Šahtjor je u poslednjem kolu prvenstva izgubio 3-0 od Minska. Ja bih da njih izvučemo.

Edit:Varegem je meč završio sa 9 igrača zbog povrede. 

ovaj post opasno uliva poverenje da ćemo se nekako dogegati do grupa LE :Hail:

Posted

da, to su ti shabani. dobro, tu bi bilo neke shanse, koje ipak opadaju ako se prisetimo da su nam tada igrali Mitrovic, Lazar pa i Jojic, odnosno da smo napred bili potentniji. sad su tu Mesanac i Muka pa ako Nefci nije dosegao nivo Backog Jarka ipak bi bio favorit.

Posted (edited)

Juce citam naseg strucnjaka koji kaze da razvoj desavanja na terenu nije zahtevao da se ubaci Fofana kao jedini spic.

I počnem da razmisljam kako je uspeo tako nesto da zakljuci. I jedino logicno mi da je on kod 2:2 smatrao da je to dobar i aktivan rezultat, jer nam je tada falio samo 1 gol. A to se jelte lako postigne... A da smo npr. gubili, onda bi trebalo dva gola postici, pa bi to znacilo da nam treba i centarfor. Sto bi valjda i dovelo do toga da Fofana vidi teren.

Ja ne znam kako drugacije protumaciti, a da to ima bar malo neke logike...

Edited by Timmy
Posted

ovaj post opasno uliva poverenje da ćemo se nekako dogegati do grupa LE :Hail:

Ja kad sam video moguće rivale nisam mogao da verujuem..sastavili su nam ovu grupu potencijalnih da bolje nije moglo. Ne znam koje su kriterijume koristili, ali nije realno da dobijemo ovih 5, sve ove ekipe spadaju među slabiji deo nepovlašćenih (ne pričam o koeficijentu nego kvalitetu). 

Soligorsk pri tom ne igra na svom stadionu, već u Borisovu, oko 200km razdaljina.

Posted

Pa oni to valjda zdrebaju po koeficijentu, a ne po kvalitetu. A i kako bi to merili...

Posted

Ja kad sam video moguće rivale nisam mogao da verujuem..sastavili su nam ovu grupu potencijalnih da bolje nije moglo. Ne znam koje su kriterijume koristili, ali nije realno da dobijemo ovih 5, sve ove ekipe spadaju među slabiji deo nepovlašćenih (ne pričam o koeficijentu nego kvalitetu). 

Soligorsk pri tom ne igra na svom stadionu, već u Borisovu, oko 200km razdaljina.

evo najinteresantnijih detalja sa tog dvomeča

Posted

da je Fofana usao desilo bi se....pa nista. ne stajem u odbranu trenera, zabole me za njega, ali ne mislim da bi uvodjene Fofane donelo ista. u pitanju je suv prosek od igraca koji bi mogao nesto da napravi samo kao deo tima a nikako kao pojedinac. s obzirom da smo bili sa igracem manje, da je timska igra misaona imenica, a vezivanje vise preciznih pasova ucestalo kao prolazak Halejeve komete, nista taj ne bi mogao da uradi.

Posted (edited)

Ne, čak nisu ni po koeficijentu ravnomerno rasporedili.

Sad sam pogledao koeficijente, samo je Elfsborg u prvoj polovini nepovlašćenih. Ukupno ima 31 nepovlašćeni, ovi naši rivali su 19,21,24 i 26. 

Kad sam rekao kvalitet, nisam mislio da se tako razvrstava, već samo da smo imali sreće velike.

Edited by Godfrey
Posted

da je Fofana usao desilo bi se....pa nista. ne stajem u odbranu trenera, zabole me za njega, ali ne mislim da bi uvodjene Fofane donelo ista. u pitanju je suv prosek od igraca koji bi mogao nesto da napravi samo kao deo tima a nikako kao pojedinac. s obzirom da smo bili sa igracem manje, da je timska igra misaona imenica, a vezivanje vise preciznih pasova ucestalo kao prolazak Halejeve komete, nista taj ne bi mogao da uradi.

Hoces da kazes da je ubacivanje onog, sad mu i ime zaboravih, bilo logicniji potez i da je trenerova logika ispravna?

Posted

Sad sam pogledao koeficijente, samo je Elfsborg u prvoj polovini nepovlašćenih. Ukupno ima 31 nepovlašćeni, ovi naši rivali su 19,21,24 i 26. 

Kad sam rekao kvalitet, nisam mislio da se tako razvrstava, već samo da smo imali sreće velike.

revanš

http://www.youtube.com/watch?v=TWrqGBZESj0

Posted (edited)

pa kad se setimo da su mogli da nam "ulete" 

34 AC Omonia (CYP) 10.150

36 Grasshopper Club (SUI) # 9.645

37 FC Krasnodar (RUS) 9.399

38 FC Rostov (RUS) 9.399

40 PEC Zwolle (NED) [CW] 8.862

43 Apollon Limassol FC (CYP) 8.650

46 AEL Limassol FC (CYP) # 7.650

može se reći da smo imali sreće, jer koga god da izvučemo od ovih prolaznost bi bila manje od 1%.

Edited by BlackGeorge
Posted

ne, hocu da kazem da na klupi nije bilo nikoga ko bi mogao da okrene tekmu. ubacivanje napadaca ne znaci da ces dati gol, niti da su vece sanse da das gol ako imas vise napadaca na terenu. ubacivanje ofanzivnog veznog ima vise logike u trenutku kada ne mozes da se povezes i kada igraci lipsavaju. problem je sto je njemu taj ofanzivni Luka, koji je decko fudbaler taman koliko sam ja inzenjer gradjevine. a ni druge opcije na klupi mu nisu znatno bolje.

Posted

Ok. Mozda ja gresim, al ne gledam na to tako.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...