Далибор Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Group 51 FC Metalist Kharkiv (UKR)2 FK Partizan (SRB)3 AS Saint-Étienne (FRA)4 Rio Ave FC (POR)5 PSV Eindhoven (NED)6 Neftçi PFK (AZE)7 Ruch Chorzów (POL)8 Kardemir Karabükspor (TUR)9 IF Elfsborg (SWE)10 FC Shakhtyor Soligorsk (BLR)
radisa Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 MOžda budu nade sa beloruskim Rudarom ili ovim Turcima, ostalo, mrka kapa, rekao bih...
Muwan Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Sve ovo lagano gazi naše splavare kojima će, kao i obično, u 60. minutu na JNA trebati jedan gol ali neće imati ni snage ni volje ni znanja da pređu centar igrališta. Druga varijanta je 0:0 ili nekih slučajnih 1:0 na JNA, nakon čega sledi kataklizma u revanšu. Ono, golovi kao na treningu, jedan promašen zicer Grbića sa pola metra, posle toga 4:0 i eto, teško nam je pao ovaj poraz, nismo iskoristili svoje šanse a protivnik je iskoristio svoje, idemo dalje, okrećemo se izazovima u prvenstvu.
twisted Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 ja mislim da mi ovo prolazimo ofkors :) takođe želim da me razuverite kvalitetnim jutjubetom
Geo Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 (edited) Prvi put cujem za ove klubove (osim Nevcija jer je verovatno igrao sa nekim nasim ranije) ali opet me jeza spopadne kada pomislim na nas tim i trenera ... edit: Jedino je sigurno da smo kod njih mi najtrazenija mlada ... Edited August 8, 2014 by Geograf
Geo Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Evo sada gledam , ovi Turci izbacili u proslom kolu Rozenborg a Belorusi petardirali kuci neke Belgijance ... znaci njih bi kao trebalo zaobici ...
Ted Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 ako bude Nefci ispadamo garant sa starim dobrim objasnjenjem o paklenim uslovima za igru, vrucina, vlaga itd. btw, jel smo sa njima bili u grupi LE i jel to klub gde brani onaj nosati sto je nekada branio u Zvezdi, Stankovic, Stamatovic tako nesto?
Yoda Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Evo sada gledam , ovi Turci izbacili u proslom kolu Rozenborg a Belorusi petardirali kuci neke Belgijance ... znaci njih bi kao trebalo zaobici ... Petardirali su ih u Belgiji - 2:5
Kreator Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 (edited) ako bude Nefci ispadamo garant sa starim dobrim objasnjenjem o paklenim uslovima za igru, vrucina, vlaga itd. btw, jel smo sa njima bili u grupi LE i jel to klub gde brani onaj nosati sto je nekada branio u Zvezdi, Stankovic, Stamatovic tako nesto? http://www.youtube.com/watch?v=NLskBAfveo4 jeste, liga evrope, grupa..2011/2012 Edited August 8, 2014 by BlackGeorge
twisted Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Za sve grobare sa foruma (kao i za one koji se tako osećaju) upućujem pozivnicu za učešće na BEOGRADSKOJ REGATI, u nedelju 10.08. sa početkom u 11h. za sve forumaše (spisak po nickname-u :D) besplatan ulaz na brod Topčiderka. više informacija na www.beogradskaregata.rs
Godfrey Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 (edited) Jeste, to je Nefči. U grupi smo imali dva nerešena sa njima. Ruh je slabašan. Elfsborg najmanje poznajem. Karabuk prvi put igra u Evropi.. Čitam sad po netu i svi kao "Ovaj Šahtjor razbio 5-2 Varegema, znači razneće nas".. Soligorsk jeste dobrio Varegema 5-2 u Belgiji, ali je imao igrača više celo poluvreme. Do isključenja su vodili 2-1, oba gola iz daljine, tako da tih 5-2 svakako nije uzorak na osnovu koga se može ceniti snaga Soligorska. Varegem nije ekipa iz prošle sezone, dva najbolja igrača su im otišla. Šahtjor je u poslednjem kolu prvenstva izgubio 3-0 od Minska. Ja bih da njih izvučemo. Edit:Varegem je meč završio sa 9 igrača zbog povrede. Edited August 8, 2014 by Godfrey
Recommended Posts