Jump to content
IGNORED

FK Vojvodina

ficfiric

Recommended Posts

Posted

bojim se da je tako

Posted

Kakva takva pobeda. Da sačekamo da li mogu da sačuvaju prednost.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Posted

Vodis 2:0 posle 20 min i umesto da zavrsis posao dok je protivnik grogiran ti se povlacis u primas gol pred kraj, Ima boba, pa ce i ispasti.

Posted

Nemaju svi kondicije ko neki da pobedjuju ucesnike LS. nije sramota, a i ispasce.

Posted

Nemaju svi kondicije ko neki da pobedjuju ucesnike LS. nije sramota, a i ispasce.

Ne znam cemu vadjenje patke. A jeste sramota, protivnici su losi, moralo je bolje.

Posted

Logično, Vojvodina je do sada u sezoni ostvarila samo jednu pobedu i uprava je morala nešto da učini da razmrda ekipu.

Posted

Ne znam cemu vadjenje patke. A jeste sramota, protivnici su losi, moralo je bolje.

ne znam baš kako su slovaci loši, da ih je izvukao ofkan umesto malteških konobara, lagano bi ispali već na startu

Posted

SNAŽNA PORUKA Prvi čovek Vojvodine za Blicsport: Menjaćemo trenere svaki dan, dok ne nađemo pravog

:nobles:

Posted

Zakon velikih brojeva, jedan će pristati da radi besplatno i svakog meseca ispeče par volova za prvotimce.

Posted

Trener uopste i ne treba. Dovesti nekog novog ortaka iz SNS, da se igra rame uz rame sa blizancima

dragan_antic_1-735x400.jpg