June 29, 20177 yr Kakva takva pobeda. Da sačekamo da li mogu da sačuvaju prednost. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
June 29, 20177 yr Vodis 2:0 posle 20 min i umesto da zavrsis posao dok je protivnik grogiran ti se povlacis u primas gol pred kraj, Ima boba, pa ce i ispasti.
June 30, 20177 yr http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a176851-Batak-nije-vise-medju-lalama.html
June 30, 20177 yr Nemaju svi kondicije ko neki da pobedjuju ucesnike LS. nije sramota, a i ispasce. Ne znam cemu vadjenje patke. A jeste sramota, protivnici su losi, moralo je bolje.
June 30, 20177 yr Logično, Vojvodina je do sada u sezoni ostvarila samo jednu pobedu i uprava je morala nešto da učini da razmrda ekipu.
June 30, 20177 yr Ne znam cemu vadjenje patke. A jeste sramota, protivnici su losi, moralo je bolje. ne znam baš kako su slovaci loši, da ih je izvukao ofkan umesto malteških konobara, lagano bi ispali već na startu
June 30, 20177 yr SNAŽNA PORUKA Prvi čovek Vojvodine za Blicsport: Menjaćemo trenere svaki dan, dok ne nađemo pravog
June 30, 20177 yr Zakon velikih brojeva, jedan će pristati da radi besplatno i svakog meseca ispeče par volova za prvotimce.
June 30, 20177 yr Trener uopste i ne treba. Dovesti nekog novog ortaka iz SNS, da se igra rame uz rame sa blizancima