Ravanelli Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 (edited) ode lalatović Edited September 15, 2016 by Ravanelli
katamaran Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 (edited) Kako ode? Ovi pisu da ostaje. http://www.butasport.rs/fudbal/zavrsen-sastanak-lalatovic-ostaje-trener-vojvodine/ Edited September 15, 2016 by katamaran
Rumpelstiltskin Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 ode lalatović Al mu stoji ovaj Allahu Akbar style, ko piletu sise ...
Ravanelli Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 ipak ostaje VELEOBRT Lalatović ostao u Voši: Tražio sam samo da mi se ne mešaju u posao!
Apollo Creed Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 ode lalatović ma jebo Lalatovića, daj info o ovoj seki!!
Ravanelli Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 ih, imamo mi istoriju oficirki za marketing. naš izum, dosta pre sneki filipović u partizanu ivana smiljanić nuša šenk
Rumpelstiltskin Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 ih, imamo mi istoriju oficirki za marketing. naš izum, dosta pre sneki filipović u partizanu ivana smiljanić nuša šenk A siske ko dugmici od ves masinu ... Znam, to je sad moderno
levi Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=ESMoDAGP034 http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/39301/ovacije-lalatovicu-na-karadjordju?lang=lat :lala: Edited September 19, 2016 by levi
El Patron Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda-bundeslige-robija-zbog-droge-u-brazilu/147742 Nekadašnji defanzivac Vojvodine, ali i bundesligaša Menhengladbaha i Kajzerslauterna, Marselo Pleč (40), uhapšen je u rodnom Brazilu sa više od 793 kilograma marihuane?!
katamaran Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Nikola Kovačević – 70% tuđeg vlasništva Dejan Meleg – 50% tuđeg vlasništva i 300.000 izlazna klauzula Ivan Lakićević – 50% tuđeg vlasništva Nikola Aksentijević – 50 % tuđeg vlasništva Bogdan Planić – 50 % tuđeg vlasništva i 100.000 izlazna klauzula Nenad Gavrić – 50 % tuđeg vlasništva Vladimir Kovačević 40 % tuđeg vlasništva Nikola Trujić – 40 % tuđeg vlasništva Nikola Perić – 30 % tuđeg vlasništva Marko Kordić – 30 % tuđeg vlasništva Dženan Bureković – 25 % tuđeg vlasništva Aleksandar Paločević – 500.000 izlazna klauzula Filip Malbašić – 400.000 izlazna klauzula Miloš Trifunović uvek slobodan, mesečna bruto plata 5.000 evra Objavise li u cijem su vlasnistvu?
Ravanelli Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 to je put ka tituli LALATOVIĆ DIREKTNO: Mnogo volim Vučića, dabogda vladao Srbijom još 50 godina! Lalatović je usred konferencije za poslednji jesenji duel, sa Čukaričkim na "Karađorđu", rekao: - Nije lako raditi u velikim sistemima, pa teško je voditi i ovu državu, pogledajte kako Vučić vodi državu na jedan fenomenalan način. Sa nama Srbima je teško raditi, a on je pošten i čestit čovek i to odlično radi. Njega jako poštujem i ne bih sad da pričam o njemu, ali ga volim jako. Dabogda vladao Srbijom još pedeset godina, ja mu to želim iz sveg srca, pa ako on može da vodi Srbiju valjda mi možemo i ovaj naš fudbal na dobar način - rekao je trener Vojvodine, prenosi "Mondo". Na sličan način Lalatović je govorio i o predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Slaviši Kokezi. - Bio sam za to da dođe na čelo FSS i pogledajte kako reprezentacija igra, odmah je bolja klima. Želim da pravda dođe na videlo - kad može Vučić tako da vodi Srbiju, pa onda može i Kokeza tako da vodi fudbal kako mi to očekujemo, i kako ga vodi do sada, i znam da sa njim možemo mnogo toga dobro da uradimo. Pogledajte kako poklanja terene, opremu, i znam da idemo na Svetsko prvenstvo, ali hajde i ovaj klupski fudbal dovedemo u red i tu da napredujemo - poručio je Lalatović.
katamaran Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Verovatno nešto preko Win-Wina Sta sve prodaju ne bi me cudilo da okace i ponekog igraca Vojvodine u izlog. Brat Koki je mag za biznis.
Recommended Posts