Apollo Creed Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Sad ne mogu da se setim, mislim da je sever već bio izgrađen, a da je jug, takav, kakav je jeoš bio u upotrebi, pa ispada da je bilo više mesta, nego sad... ALi nisam siguran da je sever bio završen (a Werder sam gledao sa severa )... Ma da nije nigde bilo stolica, ko spominje stolice... Pederi su prodali jedno 3 puta više karata za istok, i onda su sve koji nisu ušli pustili na sever... A da, tad je istok bio još mali, jel tako? Ipak je bio manji kapacitet... Jesi siguran da si bio na stadionu Vojvodine uopšte?
Duci Simonovic Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Taj istok dok ga nisu sredili je bio ono najodvratnija tribina ikada
pbg12345 Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 meni je vas stadion uvek bio hm nekako cudan :) dugo vas je samo grbavica sila u regionu sad to vec lici na jednu smislenu celinu
gone fishing Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 refleksija slike poslate u svet - preko 16 tisuća prijatelja fudbala, nema igla gde da padne, što će reći da sada sa stolicama ne može stati više od 12-13k
kenta Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=IWIK-QzBH4Q Ovo je bila najjača poseta ikad, jedno 27-28000. Doduše, nismo bili u većini :)
John Coltrane Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Bastija, Werder... :) Pa koje su tu bile posete?
radisa Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Pa koje su tu bile posete? Pa piše gore, oko 16-17K, recimo, mada bih se ja zakleo da je tad pisalo i 20K po novinama...
Zli Gli Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Kad je pametno doci sutra na stadion? Mislim da imamo karte za istok a iz Mitrovice krecemo oko 4, u 5 smo u NS.
teacher Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Kad je pametno doci sutra na stadion? Mislim da imamo karte za istok a iz Mitrovice krecemo oko 4, u 5 smo u NS. treba vam sat vremena do ns-a? čime idete? biciklima?
Zli Gli Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Ma lupio sam, em necemo krenuti na vreme, em bi svakako bilo glupo da sam napisao da stizemo u nesto tipa 16:40h.
ficfiric Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 treba vam sat vremena do ns-a? čime idete? biciklima? U Irigu je lakat-krivina. Opsirnije na 3:50
Recommended Posts