August 4, 20159 yr Sad ne mogu da se setim, mislim da je sever već bio izgrađen, a da je jug, takav, kakav je jeoš bio u upotrebi, pa ispada da je bilo više mesta, nego sad... ALi nisam siguran da je sever bio završen (a Werder sam gledao sa severa )... Ma da nije nigde bilo stolica, ko spominje stolice... Pederi su prodali jedno 3 puta više karata za istok, i onda su sve koji nisu ušli pustili na sever... A da, tad je istok bio još mali, jel tako? Ipak je bio manji kapacitet... Jesi siguran da si bio na stadionu Vojvodine uopšte?
August 4, 20159 yr meni je vas stadion uvek bio hm nekako cudan :) dugo vas je samo grbavica sila u regionu sad to vec lici na jednu smislenu celinu
August 4, 20159 yr refleksija slike poslate u svet - preko 16 tisuća prijatelja fudbala, nema igla gde da padne, što će reći da sada sa stolicama ne može stati više od 12-13k
August 4, 20159 yr https://www.youtube.com/watch?v=IWIK-QzBH4Q Ovo je bila najjača poseta ikad, jedno 27-28000. Doduše, nismo bili u većini :)
August 4, 20159 yr Pa koje su tu bile posete? Pa piše gore, oko 16-17K, recimo, mada bih se ja zakleo da je tad pisalo i 20K po novinama...
August 5, 20159 yr Kad je pametno doci sutra na stadion? Mislim da imamo karte za istok a iz Mitrovice krecemo oko 4, u 5 smo u NS.
August 5, 20159 yr Kad je pametno doci sutra na stadion? Mislim da imamo karte za istok a iz Mitrovice krecemo oko 4, u 5 smo u NS. treba vam sat vremena do ns-a? čime idete? biciklima?
August 5, 20159 yr Ma lupio sam, em necemo krenuti na vreme, em bi svakako bilo glupo da sam napisao da stizemo u nesto tipa 16:40h.
August 5, 20159 yr Author treba vam sat vremena do ns-a? čime idete? biciklima? U Irigu je lakat-krivina. Opsirnije na 3:50