Jump to content

FK Vojvodina

Featured Replies

Sad ne mogu da se setim, mislim da je sever već bio izgrađen, a da je jug, takav, kakav je jeoš bio u upotrebi, pa ispada da je bilo više mesta, nego sad...

ALi nisam siguran da je sever bio završen (a Werder sam gledao sa severa :isuse:)...

Ma da nije nigde bilo stolica, ko spominje stolice...

Pederi su prodali jedno 3 puta više karata za istok, i onda su sve koji nisu ušli pustili na sever... A da, tad je istok bio još mali, jel tako? Ipak je bio manji kapacitet...

Jesi siguran da si bio na stadionu Vojvodine uopšte?  :Jova:

• Replies 1.1k
  • Views 93.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Duboko u sezoni se primeti razlika kad imas jacu ligu ali neposredno nakon priprema su te razlike manje, zato u kvalifikacijama obicno bude ludackih i neocekivanih rezultata gde favoriti ginu kao Nemc

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ma kakvo crno rivalstvo, prodali kabića prošle godine za manju kintu nego što su im nudili žabari   prostitucija 1/1

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

vojvodina su ovi drugi

Posted Images

Taj istok dok ga nisu sredili je bio ono najodvratnija tribina ikada

meni je vas stadion uvek bio hm nekako cudan :) dugo vas je samo grbavica sila u regionu

sad to vec lici na jednu smislenu celinu

Nije cudan.1 arhitektonsko nedelo. :fantom:

jel i voši(u le) dirigovan žreb?

refleksija slike poslate u svet

- preko 16 tisuća prijatelja fudbala, nema igla gde da padne, što će reći da sada sa stolicama ne može stati više od 12-13k

Lazo bog.

Nema više karata

Bastija, Werder... :)

Pa koje su tu bile posete?

Pa koje su tu bile posete?

Pa piše gore, oko 16-17K, recimo, mada bih se ja zakleo da je tad pisalo i 20K po novinama...

Kad je pametno doci sutra na stadion? Mislim da imamo karte za istok a iz Mitrovice krecemo oko 4, u 5 smo u NS.

Kad je pametno doci sutra na stadion? Mislim da imamo karte za istok a iz Mitrovice krecemo oko 4, u 5 smo u NS.

treba vam sat vremena do ns-a? čime idete? biciklima?

Ma lupio sam, em necemo krenuti na vreme, em bi svakako bilo glupo da sam napisao da stizemo u nesto tipa 16:40h.

• Author

treba vam sat vremena do ns-a? čime idete? biciklima?

U Irigu je lakat-krivina. Opsirnije na 3:50