Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Napred Vosa! Dace Bog i nekog ne prejakog u 4 kolu kvalifikacija, i to je to ;)
Nevernik Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Hmmm, nije bas tako. Severna tribina (koja je ako ne najveca onda barem vrlo blizu kapaciteta zapada) jos nije ni pustena u prodaju.Tek sutra krece prodaja. Narod prvo navali na zapad (zbog krova). Onda kad on ponestane dobar je istok. Kad se istok rasproda polovina odustane jer nece da ide na sever. Koji je kao navijacka tribina ''moze biti sranja" iako se u poslednje vreme na severu skupi jedva 50 srednjoskolaca. Juznu tribinu su gradili SNS - Treca Srbija - Dunav Drina strucnjaci tako da vec dve godine nije dobila upotrebnu dozvolu.
John Coltrane Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ko je planirao da ide na tekmu nek pohita po karte, red do trčike Ocekivano -_- . Kad ste zadnji put/ikada napunili tribine od raspada SFRJ?
radisa Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ocekivano -_- . Kad ste zadnji put/ikada napunili tribine od raspada SFRJ? Bastija, Werder... :)
Hamlet Strašni Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Jel bio isti ili veći kapacitet? Sedeća/ stajaća mesta Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
radisa Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Jel bio isti ili veći kapacitet? Sedeća/ stajaća mesta Послато са SM-G900F уз помоћ Тапаток Sad ne mogu da se setim, mislim da je sever već bio izgrađen, a da je jug, takav, kakav je jeoš bio u upotrebi, pa ispada da je bilo više mesta, nego sad... ALi nisam siguran da je sever bio završen (a Werder sam gledao sa severa )...
radisa Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 òpa, radisa najverniji™ Imao sam kartu za Istok, ali nisam mogao da uđem, jer sam došao samo 3 sata pred utakmicu, trebalo je doći bar 5 sati ranije... :(
Hamlet Strašni Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 A ovamo, nema kačenja navijačkih uradaka Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
radisa Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 ma nije tada nigde bilo stolica Ma da nije nigde bilo stolica, ko spominje stolice... Pederi su prodali jedno 3 puta više karata za istok, i onda su sve koji nisu ušli pustili na sever... A da, tad je istok bio još mali, jel tako? Ipak je bio manji kapacitet...
Recommended Posts