Jozef K. Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Mislim da bi bila pravda da nekako završe u grupnoj fazi. Stalno izbacuju odlične mlade. Poslao tapatalk
Ros Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 ide li neko na revans? posto sam sledece nedelje u ns, bas bih mogao pogledati dobar crveno-beli tim
Duci Simonovic Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 ima nas par sa foruma smo redovni na severnoj tribini, desi se ponekad i neko gostovanje
twisted Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 samo da ostavim najiskrenije čestitke voši za fenomenalnu pobedu!
Ros Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 ima nas par sa foruma smo redovni na severnoj tribini, desi se ponekad i neko gostovanje ja nesto mislim da povedem i cerku na utakmicu. onda bi zapad bio bolja varijanta. valjda ce biti karti da se kupi
Apollo Creed Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 valjda ce biti karti da se kupi dal je ikada taj stadion bio sold out?
Nikodije Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 (edited) Dobar zreb, atraktivan protivnik, a nije neprolazan. plus Italijanima prvenstvo pocinje krajem avgusta, to ce im biti prva takmicarska utakmica, a Vosa ce do tada imati sest. +1 Najbolja utakmica nekog srpskog kluba u Evropi jos od ... pa odavno... Mogu misliti tu histeriju da je recimo FK Terza kokeza odigrao nesto slicno, a ovako to prolazi dosta tiho...Bravo Voso. Treba biti ozbiljan u revnasu. I sama Vosa je prosle godine izgubila 4:0 u prvoj utakmici od Trencina, a u revansu zamalo prosla. Nek im to bude nauk. Edited July 31, 2015 by Nikodije
Nikodije Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 sto se igralo u torinu? Menja se travnata podloga u Djenovi.
Duci Simonovic Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 (edited) ja nesto mislim da povedem i cerku na utakmicu. onda bi zapad bio bolja varijanta. valjda ce biti karti da se kupi Možemo mi poneti barjake na zapad nije frka.... Zezam se bre, kakva tribina, i ja planiram nešto udobno...biće sigurno redovi ză karte, treba se smestiti u red pre otvaranja blagajna Edited July 31, 2015 by Duci Simonovic
Kubrick Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Kod drugog gola, ko je izbacio Ozegovica? Kod treceg je asistirao Nastic?
mvp Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 S obzirom koliko su jeftine sezonske mislim da nema smisla cekati u redu za kartu i mozda ostati bez karte ako ne dodjes na vreme. Kod drugog gola, ko je izbacio Ozegovica? Kod treceg je asistirao Nastic? Ivanic kod drugog i Nastic kod treceg.
Aleksandar88 Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Glupan , misli da je Zvezda rival u borbi za titulu !
Recommended Posts