July 31, 20159 yr Mislim da bi bila pravda da nekako završe u grupnoj fazi. Stalno izbacuju odlične mlade. Poslao tapatalk
July 31, 20159 yr ide li neko na revans? posto sam sledece nedelje u ns, bas bih mogao pogledati dobar crveno-beli tim
July 31, 20159 yr ima nas par sa foruma smo redovni na severnoj tribini, desi se ponekad i neko gostovanje
July 31, 20159 yr ima nas par sa foruma smo redovni na severnoj tribini, desi se ponekad i neko gostovanje ja nesto mislim da povedem i cerku na utakmicu. onda bi zapad bio bolja varijanta. valjda ce biti karti da se kupi
July 31, 20159 yr Dobar zreb, atraktivan protivnik, a nije neprolazan. plus Italijanima prvenstvo pocinje krajem avgusta, to ce im biti prva takmicarska utakmica, a Vosa ce do tada imati sest. +1 Najbolja utakmica nekog srpskog kluba u Evropi jos od ... pa odavno... Mogu misliti tu histeriju da je recimo FK Terza kokeza odigrao nesto slicno, a ovako to prolazi dosta tiho...Bravo Voso. Treba biti ozbiljan u revnasu. I sama Vosa je prosle godine izgubila 4:0 u prvoj utakmici od Trencina, a u revansu zamalo prosla. Nek im to bude nauk. Edited July 31, 20159 yr by Nikodije
July 31, 20159 yr ja nesto mislim da povedem i cerku na utakmicu. onda bi zapad bio bolja varijanta. valjda ce biti karti da se kupi Možemo mi poneti barjake na zapad nije frka.... Zezam se bre, kakva tribina, i ja planiram nešto udobno...biće sigurno redovi ză karte, treba se smestiti u red pre otvaranja blagajna Edited July 31, 20159 yr by Duci Simonovic
July 31, 20159 yr S obzirom koliko su jeftine sezonske mislim da nema smisla cekati u redu za kartu i mozda ostati bez karte ako ne dodjes na vreme. Kod drugog gola, ko je izbacio Ozegovica? Kod treceg je asistirao Nastic? Ivanic kod drugog i Nastic kod treceg.