Jump to content
IGNORED

FK Vojvodina


ficfiric

Recommended Posts

Ne moze klasa da se zakljuci na osnovu jedne utakmice. Posle one prve protiv Sampdorije delovalo je da je Vosa dve klase iznad a mislim da bi Samp pobedio lagano u 9 od 10 utakmica.

 

Moze ovo jos da se prodje ako smanje na 2:1. Ako ostane 2:0 gotovo

posle prvog meča u italiji je moglo samo da se zaključi kako može da prođe, nespreman, neuigran, nemotivisan tim sa novim trenerom koji je ušao u taj meč sa parolom lako ćemo

- ovo danas je realna razlika u klasi kada imamo za 180 drugačije orjentisanog protivnika   

Link to comment

ovo sto vojvodina igra je... prejadno.

+1

 

Плзењ је добар, али Воша вечерас је била ужасна.

Link to comment

Nije Vojvodina juče bila loša bez razloga, već ju je Vikotrija naterala da izgleda loše. Biće loša i u Novom Sadu dok Viktorija ne da jedan gol, a onda će da nastupi uspavanka, jer će se Česi štedeti za dalja takmičenja. Jednostavno, ne postoji nikakav odgovor na presing protivnika, igrači pod pritiskom gube loptu u roku od 5 - 10 sekundi. To pokazuje i fizičku i tehničku i taktičku inferiornost igrača i tima Vojvodine u odnosu na Viktoriju - svaki igrač sredine je odmah bivao pokriven od češkog igrača koji je ulazio u duel bez pardona, u duelu su vrlo brzo gubili ravnotežu, sporo reagovali, nisu mogli da zagrade loptu, nisu mogli da iz takvih situacija izađu ni individualnim kvalitetom ni uz pomoć saigrača, brzim dodavanjima. Rezultat svega toga je bio utisak da Čeha ima barem 20 na terenu. Kada se neka lopta ipak i zadrži, baca se napred potpuno napamet po sistemu šta bude (a ne bude ništa, jer je češki štoper strpao Ožegovića u mali džep), za razliku od Čeha koji manje - više uvek znaju ko gde stoji u napadu. U odbrani ništa bolje, bez ikakvog pritiska na češku sredinu, očajna odbrana prostora.

 

Pored ovoga, problem je i vrlo tanka klupa, na kojoj ne sedi ni jedan jedini igrač koji bi mogao da bilo šta promeni u koncepciji igre. Zagorčić pravi potpuno iste izmene, bez obzira da li vodi 4:0 ili gubi 3 : 0, katastrofalnog Puškarića (ubedljivo najgori igrač Vojvodine u svih 5 - 6 utakmica koje sam gledao od početka sezone) uvek menja Paločević, koji je, u najbolju ruku, osrednji JSL igrač. Od ostalih retko ko ulazi, a ni taktička postavka se ne menja, isto od prvog do poslednjeg minuta. Sve u svemu, evidentna razlika u klasi, i ja sumnjam da Vojvodina i u Novom Sadu može i do nerešenog rezultata.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...