kgmr Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 aktuelne potrepstine, dakle sta jos, pored ovoga kod lube, sa sociologije i od studenata, sad samo treba pratiti ovaj spisak (hrana i higijena su pokrivene):jos peskiracebad/pokrivaci za bebekadica za bebe (jos, treba i za pranje stvari)letnja garderoba za odrasle (zene), normalne i sitnije gradjecigare (bond crveni i plavi, je l)slatkiši za klincevoće voće voćehrana za bebe (one teglice)sokovi kafašećerzicice za ribanjesijaliceigracke za klince mreze za komarce(fotkala sam i ja, ali u hodniku dok sam cekala prevoz, mogu da okacim, pridruzicu nekom ranijem postu)I jos jedan tip: anketirajte sta treba, dakle, papir i olovka.+ kasicice za decu, 10ak kom, to nije lose
kgmr Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 imamo dake, sledece punktove: trg marksa i engelsa filozofski zahumska (gde su kolica, koja su dzinovska) palmoticeva cvijiceva nbg mislim da ne staje sve u jedna kola i u jednu turu. djordje, mozes li da pokrijes filozofski i zahumsku?
Gresnik Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 verovatno sam se kasno javio...kakogod, bicu dostupan ubuduce za svaku vrstu prevoza i slicne pomoci. molim vas da mi javite na pm - sta, kad i gde treba. hvala
Блок_64 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Drugari, pomoć otišla Veliko hvala Blok64 na pomoći :) Рене не зајебавај молим те.Колегиници (чији ник стварно не знам) и теби свака част.ја сам данас на жалост био само техничка подршка,силом прилика видео си и сам када сам ти ноћас послао поруку. Тако да све заслуге иду њој и теби јер сте стварно велики људи.
kgmr Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 kul, a gde nabavljate? ako idete u tempo, mozete i kadicu da nabavite, to ne kosta vise od hiljadu kinti, iako je jedna vec otisla, treba jos. znaci samo spisak: kadica za bebe cigare (bond crveni i plavi, je l)slatkiši za klincevoće voće voćehrana za bebe (one teglice)sokovi kafašećerzicice za ribanjesijalice i papir i olovka da zapisete sta treba, uvek je korisno proslediti tu informaciju.
đorđe geprat Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 kadice su, valjda, najjeftinije kod plastičara. pogledaću ujutro u lominoj. one onako okruglaste, roze i plave. KM, javi mi se ujutro da potvrdimo vremena.
renne Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Prosledio sam ja ovaj naš spisak i Jeleni Gligorijević, ona će jutros rano isto u nabavku pa u Krnjaču, obaveštavam ja ljude i sa druge strane :)
kgmr Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 imamo i: žensku garderobu, žensku odeću, dečju odeću, veša, peškira... punktovi su pokriveni, skupljanje i kupovina su krenuli - današnja tura u ljudstvu su grunf, anonimus i djordje g.
luba Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 umalo da marks i engels opet pokleknu, ovaj put pred briselskim gospodarima, ali je iskusni grunf sarmirao i tetu i ciku saobracajce i utovarismo sve pre prolaska neke svite. dobili smo jos peskira, odece, cebadi i posteljine od drugara sa fejsbuka i hvala im.
kgmr Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 isto, isto! ovde je djordje geprat sarmirao muriju da nas pusti da utovarujemo kod kfca kod studenjaka. samo sto nismo skapirali ko to dolazi. imamo dake, sledece punktove: trg marksa i engelsa filozofski zahumska (gde su kolica, koja su dzinovska) palmoticeva cvijiceva nbg: lova i nabavka >> krnjača
Recommended Posts