Jump to content

ppp za krnjacu

Featured Replies

:ziga: +1

aktuelne potrepstine, dakle sta jos, pored ovoga kod lube, sa sociologije i od studenata, sad samo treba pratiti ovaj spisak (hrana i higijena su pokrivene):

jos peskira
cebad/pokrivaci za bebe
kadica za bebe (jos, treba i za pranje stvari)
letnja garderoba za odrasle (zene), normalne i sitnije gradje

cigare (bond crveni i plavi, je l)

slatkiši za klince
voće voće voće
hrana za bebe (one teglice)
sokovi
kafa
šećer

zicice za ribanje

sijalice
igracke za klince
mreze za komarce

(fotkala sam i ja, ali u hodniku dok sam cekala prevoz, mogu da okacim, pridruzicu nekom ranijem postu)

I jos jedan tip: anketirajte sta treba, dakle, papir i olovka.

+ kasicice za decu, 10ak kom, to nije lose

imamo dake, sledece punktove: 

trg marksa i engelsa

filozofski

zahumska (gde su kolica, koja su dzinovska)

palmoticeva

cvijiceva

nbg

mislim da ne staje sve u jedna kola i u jednu turu. djordje, mozes li da pokrijes filozofski i zahumsku? 

Mogu ja da vozim posle 17h

verovatno sam se kasno javio...kakogod, bicu dostupan ubuduce za svaku vrstu prevoza i slicne pomoci. molim vas da mi javite na pm - sta, kad i gde treba. hvala

Drugari, pomoć otišla

Veliko hvala Blok64 na pomoći :)

Рене не зајебавај молим те.Колегиници (чији ник стварно не знам) и теби свака част.ја сам данас на жалост био само техничка подршка,силом прилика видео си и сам када сам ти ноћас послао поруку.

Тако да све заслуге иду њој и теби јер сте стварно велики људи.

:thumbsup:

je l' nam ostalo para?

jeste, sutra ćemo to da utrošimo Grunf i ja

kul, a gde nabavljate? ako idete u tempo, mozete i kadicu da nabavite, to ne kosta vise od hiljadu kinti, iako je jedna vec otisla, treba jos. 

znaci samo spisak:

kadica za bebe 
cigare (bond crveni i plavi, je l)
slatkiši za klince
voće voće voće
hrana za bebe (one teglice)
sokovi 
kafa
šećer
zicice za ribanje
sijalice

i papir i olovka da zapisete sta treba, uvek je korisno proslediti tu informaciju.

kadice su, valjda, najjeftinije kod plastičara. pogledaću ujutro u lominoj. one onako okruglaste, roze i plave.  KM, javi mi se ujutro da potvrdimo vremena.

Prosledio sam ja ovaj naš spisak i Jeleni Gligorijević, ona će jutros rano isto u nabavku pa u Krnjaču, obaveštavam ja ljude i sa druge strane :)

imamo i: žensku garderobu, žensku odeću, dečju odeću, veša, peškira... punktovi su pokriveni, skupljanje i kupovina su krenuli - današnja tura u ljudstvu su grunf, anonimus i djordje g. 

• Author

umalo da marks i engels opet pokleknu, ovaj put pred briselskim gospodarima, ali je iskusni grunf sarmirao i tetu i ciku saobracajce i utovarismo sve pre prolaska neke svite.

dobili smo jos peskira, odece, cebadi i posteljine od drugara sa fejsbuka i hvala im.

isto, isto! ovde je djordje geprat sarmirao muriju da nas pusti da utovarujemo kod kfca kod studenjaka. samo sto nismo skapirali ko to dolazi. 

imamo dake, sledece punktove: 

trg marksa i engelsa

filozofski

zahumska (gde su kolica, koja su dzinovska)

palmoticeva

cvijiceva

nbg: lova i nabavka

>> krnjača