renne Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 U toku je akcija pomoći Paraćinu. Našli smo ljude na terenu koji će obaviti kupovinu, i kombijem prebaciti nabavljene stvari, velikom većinom namirnice koje su preko potrebne. Novac smo jutros prebacili na račun, tako da je taj deo obavljen. Ako ima neko još kakvu ideju neka piše
renne Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 javio mi se i član dvb-t manijak pa on može da pomogne na terenu, pošto je na licu mesta
Lezilebovich Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 zar nema još neko ko je aktuelan na pdf muzika iz paraćina. čini mi se da ne javlja na onim bm4bp topicima
renne Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 Paraćinska ekipa se organizovala, sutra je distribucija pomoći
renne Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 paraćin crew +1 odradio posao nabavljeno ovo i isporučeno Cipiripi krem 450gr x 10Deterdz za ves 3kg x 20Pirinac 1kg x 20Supa x 90Ulje 15 lSecer 40kgSo 28kgBrasno 100x1kgTestenina 24 x 400grNarezak 400gr x 18Kafa 30x200gr
dvb-t manijak Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Sve je bilo ultrabrzo i ultraefikasno. Pozdrav i hvala svima :) Sent from my WP 7.8 Trophy using Tapatalk!
Have_Fun Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Hvala i na uputima :)Sve je super prosloz` ch`s obavljeno gde sta trebapodneo sam izvestaj i play by play :)nadam se da ce se paracinci brzo i uspesno izboriti sa nevoljom koja ih je zadesila :/
frit Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Tajfun Fidži Neka je neko zaustavi :o Bosna je dobra ideja
kgmr Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 fane care, gde ste nosili, da sad ne kuckam smsove, probila sam limit za ovaj mesec :D
Have_Fun Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 (edited) fane care, gde ste nosili, da sad ne kuckam smsove, probila sam limit za ovaj mesec :D nasli smo se sa dvb-t-om i on nas je uputio na paracinsku opstinu tamo je nazvao prijatelja koji je zaduzen za humanitarne pomoci covek nam je objasnio kako funkcionisu.. imaju nekoliko timova jedan tim je napravio popis domacinstava koje je zahvatila ova nesreca, drugi tim radi na deljenju i rasporedjivanju namirnica, treci tim na rasporedjivanju hemije i tako tih stvari i jos jedan koji obilazi vrtice (rece da pomalo saradjuju i sa crvenim krstom, ali vise sa socijalnom sluzbom.. cini mi se da i kod njih ima nekih malverzacija sto se CK-a tice) kako on kaze, imaju problem jer neki ljudi zeli da iskoristi situaciju, pa dolaze po pomoc iako im ne treba i na taj nacin ostecuju one kojima je zaista potrebna... zato su se tako i raspodelili u timove gde svaka grupa radi svoj posao.. pa ovi koji su bili na terenu imaju na mapama obelezena domacinstva kojima je potrebna pomoc, te ih ne mogu prevariti devojka koja je popisivala stvari je upisala da je pomoc stigla od foruma parapsihopatologija :) Edited May 31, 2014 by Have_Fun
Recommended Posts