Tale Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Renne, obrati pažnju na ovo što pišemo. Možda nećete moći da odnesete pomoć.
Frank Pembleton Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Meni sto su rekli to se radi na terenu, tako da moci ce da odu tamo jedino neka se spreme mozda sa malo izgubljenog vremena sa lokalnim serifima.Ali to je vec normalno za ovu zemlju...
Frank Pembleton Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Realno dok Have_Fun ne kaze da je OK, mi smo svi boranija ;)
gospa buba Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 I još u nekoj turi, majke mi, ima duzmemo nekih karmina da se doteruju zene, kad doteraju sve ostalo :D
renne Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 (edited) Drugari, kod mene je ostalo jo 82000 hiljade. Uskoro ću okačiti spisak šta je kupljeno. Dobio sam info da je potreban negašen kreč i hlor. Toga bi trebalo da ima na Trošarini i sutra u Bubanj potoku, pa ako je neko u blizini neka proveri i kupi. Ako neko misli ići u dalju nabavku neka dođe po novac. i još jednom apel, ko vozi sutra da dođe da pretovarimo EDIT: mrtav umoran pa gutam slova Edited May 23, 2014 by renne
Frank Pembleton Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Drugari, kod mene je ostalo jo 82000 hiljade. Uskoro ću okačiti spisak šta je kupljeno. Dobio sam info da je potreban negašen kreč i hlor. Toga bi trebalo da ima na Trošarini i sutra u Bubanj potoku, pa ako je neko u blizini neka proveri i kupi. Ako neko misli ići u dalju nabavku neka dođe po novac. i još jednom apel, ko vozi sutra da dođe da pretovarimo EDIT: mrtav umoran pa gutam slova Ajde odmori...To za krec i za hlor mozda je bolje da se ostavi "drzavi" da odradi.Mada i do sada su se pokazali...Ili ako vec idete u ciljana domacinstva bolje da oni uzmu pare i to kupe ili kako god u lokalu...
belch Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 meni treba da znam broj kola i ljudi koji će ići. kažu da u hotelu nema mesta tako da vam preporučuju da ne planirate da ostanete preko noći danas u toku dana vam šaljem broj telefona kontakt osobe i recite ima li mesta i za drugaricu, ako ne i to je u redu, samo mi treba da znam
MaryPoppins Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 sad možda nije loš trenutak da se prebroje snage i utvrde pojedinosti: 1. koliko automobila imamo? za sada znam da ima 2, ako nisam nešto propustila; 2. u koliko se kreće? 3. kad se preuzimaju stvari od renea? kad saznamo 1 i 2 definitivno, onda na pm šaljem kontakt telefone, da se javite osobi na terenu.
renne Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 još jedna lepa vest u vezi pomoći, nismo mi dobili direktno novac, ali je Media S i Communis sakupio značajnu pomoć ponukani našom akcijom, (pa kao da smo i mi dobili novac) i vozila se kreću prema Krupnju sada
Recommended Posts