renne Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Molim spisak najvažnijih stvari koje treba da se kupe za Krupanj
Tale Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 (edited) Vremensko upozorenje: ponesite lične kabanice, kišobrane, preobuku, rezervne čarape. Najavljuje se moguća kiša, svakako ne kao ona koju je donela Tamara. Pamet u glavu. Edited May 22, 2014 by Tale
MaryPoppins Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 ja ću privremeno da preuzmem komunikaciju i koordinaciju oko krupnja umesto lube. luba mi je prosledila nekoliko pm-ova, a vi možete na dalje da mi šaljete sve što smatrate da je za pm. za sada, ako sam dobro shvatila imamo dva automobila za subotu (ikar i finsfleet) i kontakt koji nam je dala frau gabrijela (zarđala sam malo, možda sam nešto propustila). kontakt telefone imam u PM inboxu, kad padne dogovor za pokret ja raspoređujem telefone itd. frau gabriela je takođe rekla da trenutno nema vode u vodovodu, tako da su najpoželjnija sredstva koja služe za održavanje higijene bez vode, na suvo. to su oni gelovi, suvi šamponi, vlažne maramice... rekla je i da se radi na osposobljavanju vodovoda, pa sad ne može da proceni hoće li biti popravljen do vikenda, ali to što ste već uzeli, svakako će biti korisno. javiće ako se seti još nečega. kaže da je po ulicama svašta, sada se diže prašina jer su se nanosi osušili, pa su maske dobrodošle. osvrnite se na spisak sa početka ovog topika, pa u kupovinu :) ja sad odoh na zasluženi počinak, pa se pišemo sutra :D
renne Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 znači kupujemo strari ka mejkerkinog spiska? šta još? u kuovinu se ide za pola sata urgent spisak
pacey defender Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Imam gumene čizme #39, da li su nekome potrebne za rad sutra? Ja nemam čizme, da li planirate da ih danas kupujete za nas, pa da ih ostavimo meštanima kada krenemo, ili da se svako pobrine za sebe u toku dana?
Tale Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 (edited) Raspitajte se pre polaska, od jutros pokušavaju da svu pomoć centralizuju preko Crvenog krsta. Ponegde uz pomoć policije. Edited May 23, 2014 by Tale
morgana Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 (edited) i na granici cg i srbije se dobija takva informacija dajte mi molim vas kontakte za krupanj i paracin, u hn volonterskom centru su voljni da salju pomoc direktno tamo (a prikupljamo i informacije o drugim lokacijama koje su u drugom planu, i tu mi treba forumska pomoc) naravno, uz pretpostavku da je sada moguce tako ciljano slati pomoc Edited May 23, 2014 by morgana
MachineGunEtiquette Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Raspitajte se pre polaska, od jutros pokušavaju da svu pomoć centralizuju preko Crvenog krsta. Ponegde uz pomoć policije. Ako će to da reši problem neadekvatne distribucije i nepostojanja organizacije, OK. Mada, opet...
renne Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Molim da mi se javi neko ko sutra vozi da preuzme posiljku. Zahvaljujem
kgmr Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 i na granici cg i srbije se dobija takva informacija dajte mi molim vas kontakte za krupanj i paracin, u hn volonterskom centru su voljni da salju pomoc direktno tamo (a prikupljamo i informacije o drugim lokacijama koje su u drugom planu, i tu mi treba forumska pomoc) naravno, uz pretpostavku da je sada moguce tako ciljano slati pomoc to je najbolji nacin! Bolnica u smed.palanci isto, have fun ima kontakt.
Frank Pembleton Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Ja se sad raspitao kod nekih ljudi...pokusavaju sve da centralizuju.Smislite kad krenete ako vas pitaju sta da kazete, prosto da ne gubite vreme...
Recommended Posts