Lord Protector Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 (edited) edit: za ovo imam Ikarovu dozvolu (sa lica mesta), ostali nek' pišu moderaciji da briše, ukoliko ne žele da ovo stoji ovde. A koja je ono cica levo? Idem i ja sledeći put... svaka čast... Edited May 25, 2014 by slow
Anonymous Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 (edited) Imaš na prethodnim stranama, sjajna osoba. Poslao sam link na fotke učesnicima, nekima iz organizacije (nek prašta neko kog sam zaboravio i šalje PM) i nadležnom. Uz predlog da slobodno kače ovde, uz krajnji oprez sa fotkama na kojima se vide lica i da obavezno smanje rezoluciju na 72 dpi (radi preglednosti, a i ne moramo baš da štedimo dnevnice lešinarskim medijima). edit: ukoliko neko vidi Ikara nek' mu kaže da sam mu poslao link. Edited May 25, 2014 by Anonymous
Skyhighatrist Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Sledeći put didem i ja, pa Pejsi da bude mršatm. ^_^
teacher Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Niko nije komentarisao krst :( potiskuju vaš klerofašizam. izdali ste ukija!
John Coltrane Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Niko nije komentarisao krst :( Niko nije komentarisao pogled na Obrenovac :(
pacey defender Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Ima i putokaz. London, Sidnej, Hilandar, pa kilometraža..
ljuttko Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Haarp maskiran u krst i vanzemaljci bez lica sve su u pravu za to ko je kriv za poplave, ja prelazim na drugu stranu a vi kako oćete
Recommended Posts