Jump to content
IGNORED

ppp za krupanj

luba

Recommended Posts

Posted

carevi

:Hail:

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

37

• Anonymous

31

• Frank Pembleton

21

• MaryPoppins

19

Posted

scene su potresne.

hvala vam.

Posted

Hvala svima vama koji ste išli i organizovali sve ovo.

Posted

Da dodam da se pored one kuće što je bila spratna pa se onako lepo složila nalazi još jedno pet kuća koje izgledaju ok. Onda su objasnili da im je odron probio zadnje zidove i ispunio kuće zemljom.

Inače me je Ikar šio u vožnji. Čim sam iskoristio priliku da povedem, nama sam zalutao. U povratku po razdvajanju čudesna trojka zadnjeg suda (anonimus, sokoćalo od gpsa, i moja malenkost) upela je da istraži i malo novih puteva. Tek kad smo se definisali da smo u šešeljovcima bili smo sigurni da smo na pravom putu.

I pošto smo ljubitelji otvorenih prozora a ne otvorenih vrata, uspeli smo da osetimo ukus atmosfere podneblja i da malo redizajniramo unutrašnjost prevoznog sredstva zahvaljujući kamionu koji je prevozio pomoć  i u pravom trenutku naišao na baru.

Kola su oprana i čista i ja sm živ. :happy:

Posted

Svima koji cu ucestvovali,kao neka vrsta PPP pionira,u Krupanjskoj akciji,HVALA!!!

Posted

Da dodam da se pored one kuće što je bila spratna pa se onako lepo složila nalazi još jedno pet kuća koje izgledaju ok. Onda su objasnili da im je odron probio zadnje zidove i ispunio kuće zemljom.

Inače me je Ikar šio u vožnji. Čim sam iskoristio priliku da povedem, nama sam zalutao. U povratku po razdvajanju čudesna trojka zadnjeg suda (anonimus, sokoćalo od gpsa, i moja malenkost) upela je da istraži i malo novih puteva. Tek kad smo se definisali da smo u šešeljovcima bili smo sigurni da smo na pravom putu.

I pošto smo ljubitelji otvorenih prozora a ne otvorenih vrata, uspeli smo da osetimo ukus atmosfere podneblja i da malo redizajniramo unutrašnjost prevoznog sredstva zahvaljujući kamionu koji je prevozio pomoć  i u pravom trenutku naišao na baru.

Kola su oprana i čista i ja sm živ. :happy:

:lol:

Posted (edited)

A99QzE5.jpg

edit: za ovo imam Ikarovu dozvolu (sa lica mesta), ostali nek' pišu moderaciji da briše, ukoliko ne žele da ovo stoji ovde.

Edited by Anonymous
Posted

Hteo sam da im stavim i one crne trake preko očiju.

Posted

ko su ovi mutni likovi?

da su iole posteni, ne bi im se krila lica

Posted

:heart:

hvala vam, zao mi je sto nisam mogla da vam se prikljucim.

Posted

ja mislim da treba zabraniti 'hvala' na ovim temama, to u svoja cetiri zida da radite :p