ljuttko Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Hvala svima vama koji ste išli i organizovali sve ovo.
frit Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Da dodam da se pored one kuće što je bila spratna pa se onako lepo složila nalazi još jedno pet kuća koje izgledaju ok. Onda su objasnili da im je odron probio zadnje zidove i ispunio kuće zemljom. Inače me je Ikar šio u vožnji. Čim sam iskoristio priliku da povedem, nama sam zalutao. U povratku po razdvajanju čudesna trojka zadnjeg suda (anonimus, sokoćalo od gpsa, i moja malenkost) upela je da istraži i malo novih puteva. Tek kad smo se definisali da smo u šešeljovcima bili smo sigurni da smo na pravom putu. I pošto smo ljubitelji otvorenih prozora a ne otvorenih vrata, uspeli smo da osetimo ukus atmosfere podneblja i da malo redizajniramo unutrašnjost prevoznog sredstva zahvaljujući kamionu koji je prevozio pomoć i u pravom trenutku naišao na baru. Kola su oprana i čista i ja sm živ.
valter Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Svima koji cu ucestvovali,kao neka vrsta PPP pionira,u Krupanjskoj akciji,HVALA!!!
radisa Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Da dodam da se pored one kuće što je bila spratna pa se onako lepo složila nalazi još jedno pet kuća koje izgledaju ok. Onda su objasnili da im je odron probio zadnje zidove i ispunio kuće zemljom. Inače me je Ikar šio u vožnji. Čim sam iskoristio priliku da povedem, nama sam zalutao. U povratku po razdvajanju čudesna trojka zadnjeg suda (anonimus, sokoćalo od gpsa, i moja malenkost) upela je da istraži i malo novih puteva. Tek kad smo se definisali da smo u šešeljovcima bili smo sigurni da smo na pravom putu. I pošto smo ljubitelji otvorenih prozora a ne otvorenih vrata, uspeli smo da osetimo ukus atmosfere podneblja i da malo redizajniramo unutrašnjost prevoznog sredstva zahvaljujući kamionu koji je prevozio pomoć i u pravom trenutku naišao na baru. Kola su oprana i čista i ja sm živ.
Anonymous Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 (edited) edit: za ovo imam Ikarovu dozvolu (sa lica mesta), ostali nek' pišu moderaciji da briše, ukoliko ne žele da ovo stoji ovde. Edited May 25, 2014 by Anonymous
Anonymous Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Hteo sam da im stavim i one crne trake preko očiju.
assück Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 ko su ovi mutni likovi? da su iole posteni, ne bi im se krila lica
luba Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 hvala vam, zao mi je sto nisam mogla da vam se prikljucim.
kgmr Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 ja mislim da treba zabraniti 'hvala' na ovim temama, to u svoja cetiri zida da radite :p
Recommended Posts