Jump to content
IGNORED

ppp za krupanj

luba

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

37

• Anonymous

31

• Frank Pembleton

21

• MaryPoppins

19

Posted

Drago mi je da je sve ispalo ok, hvala vam na izveštajima

nateraću drugaricu da pročita sve što ste pisali, pretpostavljam da inače ne bi :)

Posted

pcxV8WV.jpg

r4XRSHQ.jpg

4Bg9wyx.jpg

AHbbj0O.jpg

rgWtOgL.jpg

hOG25vn.jpg

HoIIoKF.jpg

FsPxhLf.jpg

WilmEhg.jpg

Uj1jgaK.jpg

Posted

uh :(

Pazi, na osnovu fotografija se stiče pogrešan utisak, svi ljudi koji slikaju će uvek uslikati ovakve stvari, a ne normalne (neinteresantne), velik deo Krupnja je u relativno podnošljivom i ispravljivom stanju.

Ono što je mene zaprepastilo je priča onog predsednika skupštine, a mi posle videli (na žalost iz kola, pa nije bilo dovoljno vremena za slikanje) da je bujica odnela čitavo rečno korito napravljeno od kamena u gornjem delu grada.

50 kuća otišlo, za sada.

Posted

Okacio rodjer na glavnoj temi juce

I Krupanjska poplava, skoro pa - pbp. :ph34r:

Posted

Bravo carevi! Respect :Hail:  :heart:

Posted

A inače, ukoliko ubuduće budete planirali slične akcije, sa idejom da se nešto i fizikališe, nema okupljanja u 10 nego u 5-6 ujutro.

Posted

Slažem se za polazak.

Ljudi tamo su nekako zastrašujuće smireni, na trenutke euforični. Verujem da je većina to viđala u pojedinim trenucima, nekad na drugim ljudima, a nekad u ogledalu.

Onaj put na prilazu Krupnju je toliko nesigurna tvorevina: Ne treba se voziti njime bez preke potrebe, ali jasno mi je što je otvoren.

Posted

Momci stvarno ste heroji!Na zalost, znam po sebi malo ti dogadjaji umeju da ostave traga u glavi, malo se covek izbedaci, ali na kraju uvek si u plusu!

Posted

Slike: gos-po-de!

Ostalo: hvala sto ste isli u ime svih nas.

Poz

Posted

Nije jednostavno gledati ove prizore ni na fotografijama, a kamoli uživo. Čestitam svima koji su učestvovali u ovoj akciji, od početka do kraja.