belch Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Drago mi je da je sve ispalo ok, hvala vam na izveštajima nateraću drugaricu da pročita sve što ste pisali, pretpostavljam da inače ne bi :)
Anonymous Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 uh :( Pazi, na osnovu fotografija se stiče pogrešan utisak, svi ljudi koji slikaju će uvek uslikati ovakve stvari, a ne normalne (neinteresantne), velik deo Krupnja je u relativno podnošljivom i ispravljivom stanju. Ono što je mene zaprepastilo je priča onog predsednika skupštine, a mi posle videli (na žalost iz kola, pa nije bilo dovoljno vremena za slikanje) da je bujica odnela čitavo rečno korito napravljeno od kamena u gornjem delu grada. 50 kuća otišlo, za sada.
belch Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Okacio rodjer na glavnoj temi juce I Krupanjska poplava, skoro pa - pbp.
Anonymous Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 A inače, ukoliko ubuduće budete planirali slične akcije, sa idejom da se nešto i fizikališe, nema okupljanja u 10 nego u 5-6 ujutro.
frit Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Slažem se za polazak. Ljudi tamo su nekako zastrašujuće smireni, na trenutke euforični. Verujem da je većina to viđala u pojedinim trenucima, nekad na drugim ljudima, a nekad u ogledalu. Onaj put na prilazu Krupnju je toliko nesigurna tvorevina: Ne treba se voziti njime bez preke potrebe, ali jasno mi je što je otvoren.
Frank Pembleton Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Momci stvarno ste heroji!Na zalost, znam po sebi malo ti dogadjaji umeju da ostave traga u glavi, malo se covek izbedaci, ali na kraju uvek si u plusu!
le petit nicolas Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Slike: gos-po-de! Ostalo: hvala sto ste isli u ime svih nas. Poz
halloween Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Nije jednostavno gledati ove prizore ni na fotografijama, a kamoli uživo. Čestitam svima koji su učestvovali u ovoj akciji, od početka do kraja.
Recommended Posts