Jump to content

ppp za krupanj

Featured Replies

svaka cast ljudi!

Drago mi je da je sve ispalo ok, hvala vam na izveštajima

nateraću drugaricu da pročita sve što ste pisali, pretpostavljam da inače ne bi :)

pcxV8WV.jpg

r4XRSHQ.jpg

4Bg9wyx.jpg

AHbbj0O.jpg

rgWtOgL.jpg

hOG25vn.jpg

HoIIoKF.jpg

FsPxhLf.jpg

WilmEhg.jpg

Uj1jgaK.jpg

uh :(

fiGmy7i.jpg

rM0otfT.jpg

c0ZVITi.jpg

iTWrTso.jpg

6ue4a37.jpg

CkH1mjr.jpg

KxYOGE1.jpg

uh :(

Pazi, na osnovu fotografija se stiče pogrešan utisak, svi ljudi koji slikaju će uvek uslikati ovakve stvari, a ne normalne (neinteresantne), velik deo Krupnja je u relativno podnošljivom i ispravljivom stanju.

Ono što je mene zaprepastilo je priča onog predsednika skupštine, a mi posle videli (na žalost iz kola, pa nije bilo dovoljno vremena za slikanje) da je bujica odnela čitavo rečno korito napravljeno od kamena u gornjem delu grada.

50 kuća otišlo, za sada.

Okacio rodjer na glavnoj temi juce

I Krupanjska poplava, skoro pa - pbp. :ph34r:

Bravo carevi! Respect :Hail:  :heart:

A inače, ukoliko ubuduće budete planirali slične akcije, sa idejom da se nešto i fizikališe, nema okupljanja u 10 nego u 5-6 ujutro.

Slažem se za polazak.

Ljudi tamo su nekako zastrašujuće smireni, na trenutke euforični. Verujem da je većina to viđala u pojedinim trenucima, nekad na drugim ljudima, a nekad u ogledalu.

Onaj put na prilazu Krupnju je toliko nesigurna tvorevina: Ne treba se voziti njime bez preke potrebe, ali jasno mi je što je otvoren.

Momci stvarno ste heroji!Na zalost, znam po sebi malo ti dogadjaji umeju da ostave traga u glavi, malo se covek izbedaci, ali na kraju uvek si u plusu!

Slike: gos-po-de!

Ostalo: hvala sto ste isli u ime svih nas.

Poz

Hvala svima, carevi.

ppp :Hail: :Hail: :Hail:

Nije jednostavno gledati ove prizore ni na fotografijama, a kamoli uživo. Čestitam svima koji su učestvovali u ovoj akciji, od početka do kraja.