Anonymous Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Da se samo prijavim i odoh da gledam fudbal. Pejsi je delegiran za izveštaj. Samo jedna fotka za sad:
Joshua Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 svaka čast i azilantima i forumantima i ostalim pripadnicima takozvanog RL-a koji se nalaze poplavljenima u ovom sveopštam raspadu. carevi ste svi :)
SleeperSleep Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 (edited) hvala tinmanu, koltrejnu, fragandu (ne znam kako se sad zove na forumu), anonimnom, reneu, njegovoj zeni i svastici, finsflitu, drugarici sa kojom nas je belch povezala i koja nam je bila vodic i posebno pejsiju koji je bio moj saputnik u povratku na tome sto su mi poslednje forumsko iskustvo ucinili prijatnim, i pored uzasa koji smo danas iskusili iz prve ruke. zbogom svima i samo polako. Edited May 24, 2014 by ikar
Turnbull Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 (edited) Svaka čast, celoj ekipi! Edited May 24, 2014 by Turnbull
frit Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 stigao odlicna forumska ekipa po meni stanje u krupnju trenutno stabilno ali na klimavim nogama posebna zahvalnost krupanjskoj fantasticnoj zenskoj trojci (devojci koja je putovala sa nama, nasem vodicu u krupnju i devojci iz opstine koja nam se na kraju prikljucila u razgovoru)
Frank Pembleton Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Dobro se vratili!Ajde sad se odmorite, pa onda carsavi utisaka...
Recommended Posts