May 24, 201410 yr Da se samo prijavim i odoh da gledam fudbal. Pejsi je delegiran za izveštaj. Samo jedna fotka za sad:
May 24, 201410 yr svaka čast i azilantima i forumantima i ostalim pripadnicima takozvanog RL-a koji se nalaze poplavljenima u ovom sveopštam raspadu. carevi ste svi :)
May 24, 201410 yr hvala tinmanu, koltrejnu, fragandu (ne znam kako se sad zove na forumu), anonimnom, reneu, njegovoj zeni i svastici, finsflitu, drugarici sa kojom nas je belch povezala i koja nam je bila vodic i posebno pejsiju koji je bio moj saputnik u povratku na tome sto su mi poslednje forumsko iskustvo ucinili prijatnim, i pored uzasa koji smo danas iskusili iz prve ruke. zbogom svima i samo polako. Edited May 24, 201410 yr by ikar
May 24, 201410 yr stigao odlicna forumska ekipa po meni stanje u krupnju trenutno stabilno ali na klimavim nogama posebna zahvalnost krupanjskoj fantasticnoj zenskoj trojci (devojci koja je putovala sa nama, nasem vodicu u krupnju i devojci iz opstine koja nam se na kraju prikljucila u razgovoru)