May 23, 201410 yr E ovaj mi kaze da su sad krenuli da rade ostatak i posto su bili neverovatno vredni uvati ih kisa .... Moguce, steta da je put ocajan, secam se da sam stizao i za 45min. Inace kad se popenjete na Cer levo vam puca pogled na Obrenovac. Prelep kraj, btw. Sent from my iPhone using Tapatalk
May 23, 201410 yr Može ona sa Ikarom, a ja ću busom do Renea. dogovorio sam se s njom. vidimo se kod rennea.
May 23, 201410 yr OK, jel' u deset, nek mi neko pošalje Reneovu adresu i broj mobilnog na PM ako se izgubim (a hoću) i koji bus da hvatam?
May 23, 201410 yr @ anonimni: Pokupicu i tebe. Budi u 9.40 ispred bivse ambasade. Edited May 23, 201410 yr by ikar
May 23, 201410 yr Drugar okacio na FB, danas su bili u Krupnju: Vracamo se iz Krupnja. Jedan autobus je krenuo ispred crkve ( malo ). Ocistili smo oko 10-15 kuca. U dvoristima je bilo po pola metra blata. Jeli smo pasulj i pili valjevsko. Krupanj je poprilicno zguzvan, malo sam slikao, nisam smeo bas sve, bilo me sramota. Tek kad vidim nesrecu koja je zadesila narod tamo, shvatim koliko smo mi imali srece.
May 23, 201410 yr gledam danima ovakve fotke i pitam se kako se pristupa čišćenju toga. mogu li to ruke i lopate bez mehanizacije? kuda se taj talog gura, gde se sklanja? kako? ne odnosi se na zadnju sliku. tu bih već imala neku ideju.
May 23, 201410 yr kombinovano je najbolje i uobicajeno ide na deponiju, nije upotrebljivo ili se formira pristupacna lokacija kao privremena deponija
May 24, 201410 yr srećan vam put, drugari. ne odnosi se na zadnju sliku. tu bih već imala neku ideju.