luba Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 dragi svi, da li se slazete da novac i pomoc koji prikupimo od danas do vikenda odnesemo u krupanj? frau gabriela i belch su nam obezbedile kontakte sa ljudima tamo, a pomoc im je vise nego potrebna. pored novca i druge vrste pomoci, potreban ce nam biti bar jedan auto, mozda i dva, u zavisnosti koliko sakupimo i ko sve zeli da ide. hajde da probamo da se dogovorimo sto pre, da bismo najkasnije u petak mogli da javimo ljudima da dolazimo i za to vreme pokupujemo sve sto je potrebno. hvala svima :)
Mil@n Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Jel se ide subota ili nedelja? Radim svaki drugi dan ceo dan pa...
luba Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 dan odlaska zavisi od mogucnosti vozaca. za racun cemo javiti, a sutra cemo se verovatno naci negde u beogradu gde mogu novac i pomoc da donesu oni koji nisu u prilici da uplacuju na racun.
Аврам Гојић Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 dragi svi, da li se slazete da novac i pomoc koji prikupimo od danas do vikenda odnesemo u krupanj? frau gabriela i belch su nam obezbedile kontakte sa ljudima tamo, a pomoc im je vise nego potrebna. pored novca i druge vrste pomoci, potreban ce nam biti bar jedan auto, mozda i dva, u zavisnosti koliko sakupimo i ko sve zeli da ide. hajde da probamo da se dogovorimo sto pre, da bismo najkasnije u petak mogli da javimo ljudima da dolazimo i za to vreme pokupujemo sve sto je potrebno. hvala svima :) Saglasje, saljem Renneu na racun sta mi je ostalo od humanitarne akcije plus nesto svoje
luba Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 pa napisala sam, jos nemamo ppp racun, kada proverimo da li jos moze da se koristi renneov koji smo zloupotrebljavali proteklih dana, javice se
gospa buba Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) pa dajte reneov rachun. neki od nas nisu toliko prisni sa tim rachunom <_< mislim, na pm, ne moramo da ga razvlachimo posvuda ^_^ Edited May 21, 2014 by gospa buba
SleeperSleep Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) ja cu to da odvezem u krupanj ako subota odgovara. imam poprilicno veliki auto, moze dosta robe da stane. ako oborim zadnju klupu to je otpilike 1450 litara prtljaznik, ako se dobro secam. kome na pm da posaljem moj mobilni? edit: u nedelju ne mogu. Edited May 21, 2014 by ikar
SleeperSleep Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Može li se uopšte kolima do Krupnja? koliko znam, moze preko tekerisa. sad cu da proverim.
SleeperSleep Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 prohodan je i put od loznice i put od sapca preko tekerisa.
Recommended Posts