Jump to content

Поплава и гласине

Featured Replies

i to su maznuli od srba?! :o

mislim da su bracki delili najoriginalnija reshenja ^_^

• Replies 260
  • Views 38.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Samo je za to ruglo od Novog ZGa Novi BGD vrhunski futurizam

Naš Novi ne glumi da nije spavaonica. :fantom:

ma dobro, to da je nzg ruglo je po meni preterivanje, slutim da dugogodisnji stanovnici nzg vole svoj deo grada kao sto i dugogodisnji stanovnici nbg vole svoj deo grada

ma dobro, to da je nzg ruglo je po meni preterivanje, slutim da dugogodisnji stanovnici nzg vole svoj deo grada kao sto i dugogodisnji stanovnici nbg vole svoj deo grada

Kao sto ce za majku uvek njeno dete biti najlepse :D

BoPFHsZIIAAA6ZM.png

Човек је на прави начин и правим речима описао каква смо стока од људи и шта све бацамо у реку а онда настају теорије завере о полавама.

Како је почело ово лудило са Савом сваки дан идем на сплав да чистим од грања.... и свега осталог,е не би веровали колико има пластичних флаша и ђубрета.

Edited by Блок_64

jbmti bolide - do sad sam gledao uglavnom b92 - a sad su me i oni iznervirali - kreće najava kako voda u Beogradu sa javnih česama nije za piće - a onda kreće priča gde čovek iz Vodovoda kaže da se radi o javnim česmama na kojima ide voda sa izvora dok je voda sa gradskog vodovoda ok.

debili.

:isuse:

Није то ништа у поређењу са новинарком Студија Б за викенд.

Показује како су наређали џакове испод моста, и једно три пута понавља како се Сава излила из корита - и показује како је доње шеталиште преплављено водом :isuse:

Човек је на прави начин и правим речима описао каква смо стока од људи и шта све бацамо у реку а онда настају теорије завере о полавама.

Како је почело ово лудило са Савом сваки дан идем на сплав да чистим од грања.... и свега осталог,е не би веровали колико има пластичних флаша и ђубрета.

Bloce, covek se zajebavao za sve pare.

Bloce, covek se zajebavao za sve pare.

Ниси ти друже на реци сваки дан да би схватио на који начин се он зајебава и шта хоће да каже.Не осуђујем те,него ми риболовци годинама уназад кукамо и на овај проблем али нас нико не јебе.

picture402r.jpg

Edited by Блок_64

• Author

+1

Ниси ти друже на реци сваки дан да би схватио на који начин се он зајебава и шта хоће да каже.Не осуђујем те,него ми риболовци годинама уназад кукамо и на овај проблем али нас нико не јебе.

picture402r.jpg

+1

kako se odnosimo prema okolini dobro smo i živi. 

kako se odnosimo prema okolini dobro smo i živi. 

+ 1

picture402r.jpg

+ 1

picture402r.jpg

gde je ovo jbt?! kompletni horror :(

gde je ovo jbt?! kompletni horror :(

random reka u srbiji...