Jump to content

Поплава и гласине

Featured Replies

Ja sam samo veoma razočaran odnosom prema Kemtrejlsu, kao da ne postoji, sad ispade Harp glavna zvezda :(

Očigledno je cenzura na delu!

Ja sam samo veoma razočaran odnosom prema Kemtrejlsu, kao da ne postoji, sad ispade Harp glavna zvezda :(

Očigledno je cenzura na delu!

biće, javio sam u stranku zelenih, spremaju se odgovore na laži da je haarp jači od kemtrejlova...

kome smeta 1 jak™ kemtrejls?

svratio u kafic. harp, nikola tesla, kemtrejls, death star unistio alderan (to sam izmislio, debilcine nisu ni cule za ovaj film)

U liftu jutros tri devojke razmatraju da li je HAARP glupost ili istina i ne mogu da se odluče.

mene uopšte ne bi čudilo da se donese nekakav Zakon o zabrani postavljanja elektromagnetnih uređaja namenjenih kontroli vremenskih prilika, čisto da se smiri narod.

mene uopšte ne bi čudilo da se donese nekakav Zakon o zabrani postavljanja elektromagnetnih uređaja namenjenih kontroli vremenskih prilika, čisto da se smiri narod.

da se doda novi stav u clanu ustava kojim se zabranjuje kloniranje ljudskih bica

BoJ1YXGIIAEADW8.jpg

BoJ1YXGIIAEADW8.jpg

:lol:

Keba pobedijo!

U liftu jutros tri devojke razmatraju da li je HAARP glupost ili istina i ne mogu da se odluče.

ko će ga znati?

Istina je naravno negde na sredini ali problem je što ih je bio neparan broj

Both-Sides-e.jpg

kad smo kod haarpa

10402423_10152223725673952_3263612191039

.

• Author

Зезајте се ви, али мени неки делују да су узгајени од ткива Алековог

Istina je naravno negde na sredini ali problem je što ih je bio neparan broj

64346_1221909304107_423_300.jpg

tako da ja glasam za

aliens-meme-picture.jpg

I to one prastare, razume se ^_^