May 21, 201410 yr Ja sam samo veoma razočaran odnosom prema Kemtrejlsu, kao da ne postoji, sad ispade Harp glavna zvezda :( Očigledno je cenzura na delu!
May 21, 201410 yr Ja sam samo veoma razočaran odnosom prema Kemtrejlsu, kao da ne postoji, sad ispade Harp glavna zvezda :( Očigledno je cenzura na delu! biće, javio sam u stranku zelenih, spremaju se odgovore na laži da je haarp jači od kemtrejlova...
May 21, 201410 yr svratio u kafic. harp, nikola tesla, kemtrejls, death star unistio alderan (to sam izmislio, debilcine nisu ni cule za ovaj film)
May 21, 201410 yr U liftu jutros tri devojke razmatraju da li je HAARP glupost ili istina i ne mogu da se odluče.
May 21, 201410 yr mene uopšte ne bi čudilo da se donese nekakav Zakon o zabrani postavljanja elektromagnetnih uređaja namenjenih kontroli vremenskih prilika, čisto da se smiri narod.
May 21, 201410 yr mene uopšte ne bi čudilo da se donese nekakav Zakon o zabrani postavljanja elektromagnetnih uređaja namenjenih kontroli vremenskih prilika, čisto da se smiri narod. da se doda novi stav u clanu ustava kojim se zabranjuje kloniranje ljudskih bica
May 21, 201410 yr U liftu jutros tri devojke razmatraju da li je HAARP glupost ili istina i ne mogu da se odluče. ko će ga znati?
May 21, 201410 yr U liftu jutros tri devojke razmatraju da li je HAARP glupost ili istina i ne mogu da se odluče. Istina je naravno negde na sredini ali problem je što ih je bio neparan broj
May 21, 201410 yr Istina je naravno negde na sredini ali problem je što ih je bio neparan broj tako da ja glasam za I to one prastare, razume se ^_^