akibono Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ja sam samo veoma razočaran odnosom prema Kemtrejlsu, kao da ne postoji, sad ispade Harp glavna zvezda :( Očigledno je cenzura na delu!
teacher Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ja sam samo veoma razočaran odnosom prema Kemtrejlsu, kao da ne postoji, sad ispade Harp glavna zvezda :( Očigledno je cenzura na delu! biće, javio sam u stranku zelenih, spremaju se odgovore na laži da je haarp jači od kemtrejlova...
Aće Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 svratio u kafic. harp, nikola tesla, kemtrejls, death star unistio alderan (to sam izmislio, debilcine nisu ni cule za ovaj film)
salerokada Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 U liftu jutros tri devojke razmatraju da li je HAARP glupost ili istina i ne mogu da se odluče.
Аврам Гојић Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 mene uopšte ne bi čudilo da se donese nekakav Zakon o zabrani postavljanja elektromagnetnih uređaja namenjenih kontroli vremenskih prilika, čisto da se smiri narod.
nautilus Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 mene uopšte ne bi čudilo da se donese nekakav Zakon o zabrani postavljanja elektromagnetnih uređaja namenjenih kontroli vremenskih prilika, čisto da se smiri narod. da se doda novi stav u clanu ustava kojim se zabranjuje kloniranje ljudskih bica
teacher Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 U liftu jutros tri devojke razmatraju da li je HAARP glupost ili istina i ne mogu da se odluče. ko će ga znati?
Frile Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 U liftu jutros tri devojke razmatraju da li je HAARP glupost ili istina i ne mogu da se odluče. Istina je naravno negde na sredini ali problem je što ih je bio neparan broj
kapetanm Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Зезајте се ви, али мени неки делују да су узгајени од ткива Алековог
Downforce Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Istina je naravno negde na sredini ali problem je što ih je bio neparan broj tako da ja glasam za I to one prastare, razume se ^_^
Recommended Posts