svashtabezneshto Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Genetska predispozicija naroda da veruje glasinama. je l Krle beše lekar?
ficfiric Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Krle je dao pare da ga zovu..garant..sta god ga pitaju zatecen je i nema pojma sta ce reci..brdo opstih mesta i lupetanja Je l' i fura iste cvike kao u UN?
keitel Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Vučićević demonstrira to opštenarodno jedinstvo, suflira i nadopunjuje sagovornike koji su ostali bez teksta..nemam iskustvo iz prve ruke, ali ne vjerujem da to u Sjevernoj Koreji to izgleda drugačije.
pt 2.0 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Miki počinje da blokira, radi kisela voda - sada će njega da menjaju. Kladim se. pa ni vučelić nije bio baš koherentan. krstić shodno sebi uklizava, ali ni on nije tečan. koliko sutra ujutru neću sebi verovati da sam ovo videla. i svi su nekako ostarili i još više prolupali, svako na svoju stranu. o dios mio
stoka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 (edited) Poplave će izgleda biti odličan povod za nešto što se planiralo i pre njih - primenu izvesnih mera kontrole slobodne misli na internetu ... Edited May 25, 2014 by stoka
Caligula Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Dobro je, skupio sam snagu i iskljucio strim. Jbt sada znam kako je teskim narkomanima kada ih heroin valja po zemlji. Ovo sto sam namah cuo je kao neki rolerkoster po zidu septicke jame. Osecam se prljavo bez zezanja.
Turnbull Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Diković počeo da drži govor! Da nas ova snaga bedema uvek drži... Optimizam FTW! Kome Srbija ne valja, neg ide negde drugde! Nestvarno.
stoka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Raspričao se Diković, u stilu oficirčina iz Titove Jugoslavije: omladina nam je divna, čuvajmo ljude, najveće bogatstvo, bla-bla ...
zmanic Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Šta mislite ko upada posle reklama? Ja bih izbacio Rubirozu a ubacio Crnog iz Sivog doma.
stoka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Poenta emisije se može svesti u jednu rečenicu: Svaka čast Vučiću!
Recommended Posts