MancMellow Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Sad vam je valjda jasno šta je propušteno da se još odradi 5. oktobra 2000. godine ... cekaj ti ovo pricas PPP-u?
nautilus Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 odokativna metoda pracenja vodostaja na nasipima, trebaju sateliti?!? Koliko je ovo bezobrazan covjek a niko od ovih da mu odgovori. Pranje mozga.
radisa Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 ne, pa to je, ili smo mi ovde ludi ili oni. da nemam internet mozda bih cak bio i u dilemi. +1
dranata Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 "Gospodine Čučkoviću, zašto ljudi tvrde da su videli leševe? Zašto izmišljaju, jer zato što su zli?"
giuseppe Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Ček bre, ne gledam i nemam kad, al Miki je vazda bio zdrav u glavu, sumnjam da lupeta nešto sada?...
JozoMujica Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 (edited) Da. Ovo gledam oko sebe poslednjih godinu dana, upravo ovo. Fantomske zaposlene (preciznije ova podela ide na fantome i fikuse, od kojih prvi ni ne dolaze na posao, a ovi drugi dolaze ali ne rade aps ništa jer su nekvalifikovani). Pa nebulozna menjanja sistematizacije da se u nju uklope pekar, lekar, apotekar. Samo da primetim, kao zaposlen u državnoj ustanovi, da sam isto primećivao u periodu od 2008-9. Po ovom pitanju, naprednjaci su samo nasledili stanje i preusmerili ga u svoju korist. edit: Period 2008-2012 stranački direktor, DS, nakon toga nestranačka ličnost radikalskih ubeđenja, bliska SPS-u. Za sada odoleva pritisku besmislenog zapošljavanja. Edited May 25, 2014 by JozoMujica
zmanic Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 (edited) bio zdrav u glavu, bio Edited May 25, 2014 by zmanic
Amos Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Ali koja logika je sacuvati Cuckovica? Da mi je neko ponudio kvote na to ko ce biti zrtveni jarac vlade, rekao bih 1/1 on, i sad ovo. Apsolutno nebitan, sporedni velmoza, koji bi otisao sa politicke scene bez da se bilo ko uzbudi a gomile bi bile zadovoljene sto je neka odgovornost nekome pripisana. Nikad necu razumeti.
pt 2.0 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 (edited) Samo da primetim, kao zaposlen u državnoj ustanovi, da sam isto primećivao u periodu od 2008-9. Po ovom pitanju, naprednjaci su samo nasledili stanje i preusmerili ga u svoju korist. bemliga, u mom malom mistu F&F su dosli sa SNS-om. pre ih nije bilo, mnogo smo malecni i usko strucni pa se nisu usudjivali. ovi nemaju tih problema. ne pricam o vrhovnom rukovodstvu, njega menjaju. nego o obicnim zaposlenima. nismo imali nekvalifikovane i imaginarne do dolaska SNSa. Edited May 25, 2014 by pt 2.0
Fins fleet Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Ali koja logika je sacuvati Cuckovica? Da mi je neko ponudio kvote na to ko ce biti zrtveni jarac vlade, rekao bih 1/1 on, i sad ovo. Apsolutno nebitan, sporedni velmoza, koji bi otisao sa politicke scene bez da se bilo ko uzbudi a gomile bi bile zadovoljene sto je neka odgovornost nekome pripisana. Nikad necu razumeti. Meni recimo nikako nije jasno u cemu je razlika izmedju njega i sline sa jedne strane i hiljade i hiljade drugih pitomaca partokratske akademije, koji dobiju "samo" lokalne nagrade? Bolje se uvlace u bulju? Garant ucenjuju nekoga necim.
stoka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Miki Rubiroza, koga je glumio Mki Manojlović, u jednoj epizodi serije "Grlom u jagode" kaže, parafraziram: "Nema čoveka koji se ne prodaje. Pitanje je samo za koliko - how much!" Kad neko pomisli da je emisija dno, otvori se poklopac tog dna i u studiju se pojavi - Nebojša-Neba Spaić ...
radisa Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Ali koja logika je sacuvati Cuckovica? Da mi je neko ponudio kvote na to ko ce biti zrtveni jarac vlade, rekao bih 1/1 on, i sad ovo. Apsolutno nebitan, sporedni velmoza, koji bi otisao sa politicke scene bez da se bilo ko uzbudi a gomile bi bile zadovoljene sto je neka odgovornost nekome pripisana. Nikad necu razumeti. MOže da povuče Malog, rekao bih. Tj. može da ponavlja da je on hteo evakuaciju, a da Mali nije dozvolio. A to je po rejtinge vrlo nezgodno.
zmanic Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Nebojša Spajić!!! Ako su ovo neka bliska "braća" onda smo stvarno propali. Ne mogu da verujem da su masoni ovako nisko spali. Eeee, majstore, majstore.....
Recommended Posts