zmanic Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 (edited) Čime li su ucenili Miki Rubirozu da gostuje u ovoj emisiji? Ko ovo sastavi na gomili, ko ovo gura. Nešto najbesmislenije i najgore što sam gledao u zadnjih 100 godina. Ž. Mitroviću, Brena i Saša su za tebe mozaaaak! Edited May 25, 2014 by zmanic
Turnbull Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Narod laže i zlopotrebljava humanitarnu pomoć, neka žena tražila pelene za bebe, a u stvari ima veliku decu. Jebeni narod, treba ga smeniti na izborima.
Turnbull Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Evo i Vučela se slaže da je poplava velika razvojna šansa Srbije.
zmanic Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Počinje intimizacija među udbašima: "Vučela, šta ti misliš ?" "Da ti sad uzmeš ..." "To ti je koješta, kad ti uzmeš pa povečaš uposlenost ...."
Turnbull Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Vučel: ima svakojakih političara, i pametnih i glupih, ali srećom sad su oni pametniji i odgovorniji na vlasti. :0.6:
dranata Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Ali zaista..... Skoro kao ono poselo pred izbornu tišinu. Jako sam deprimirana.
zmanic Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 (edited) Sad mi pade na pamet šta spaja ova pet debila : face sa podočnjacima do poda, haos. Kao gomila pijanaca pred fajront. PS Čučko: "Hidrologoja i geodezija se pomerila sasvim u neku drugu stranu .... i razlupala korito ,,,,!" Edited May 25, 2014 by zmanic
freakns Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Jertm gleda neko Tešku reč?!? Šokovi! Vučela brani Čučkovića i optužuje one koji ga napadaju da su agenti stranih službi! Gledajte!!! lepo ja napisah... a Radulovic jednostavno nema politicku snagu da skine bagru, jer ako bude stani pani, DS ce se udruziti i sa SNS samo da Radulovic zadrzi podalje... njima je bre super, i naravno da nece jedni na druge da krenu. tu je toliko medjusobnog prljavog vesa, da je besmisleno ocekivati da ce jedna politicka partija da razapne drugu. ja odavno pricam da su oni najbolji drugari kada se kamere ugase... a i to nije nista cudno. ni ja ne bih dao Vujosevicu da se posere harperu na glavu
Turnbull Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Ne razumem kakve veze ima DS? Čule je iz URS-a.
keitel Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Čime li su ucenili Miki Rubirozu da gostuje u ovoj emisiji? Kakvo razočarenje, gledam pet minuta i ne vjerujem da sjedi u njihovom društvu. Ne moram da čujem šta priča, sama činjenica da on sjedi ovde je za nevjericu.
MancMellow Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Evo sad Miki objasnio da narodu fali disciplina, pa se zato ne odaziva na poziv na evakuaciju. Narod laže i zlopotrebljava humanitarnu pomoć, neka žena tražila pelene za bebe, a u stvari ima veliku decu. Jebeni narod, treba ga smeniti na izborima. ne, pa to je, ili smo mi ovde ludi ili oni. da nemam internet mozda bih cak bio i u dilemi.
stoka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Sad vam je valjda jasno šta je propušteno da se još odradi 5. oktobra 2000. godine ...
Recommended Posts