Turnbull Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Pitanja na koja Veljović nije hteo da odgovori: * Zašto nema pomaka u istragama protiv Gorana Ješića? * Da li vi na bilo koji način štitite Gorana Ješića? * Zašto štitite Gorana Ješića? Are you really the Head of the Kwik-E-Mart? Really? You?
MancMellow Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 (edited) Are you really the Head of the Kwik-E-Mart? Really? You? komentari isto odlicno govore o kome je (bar jednako) rec u tekstu. dno. edti: 20 hiljada milja pod dnom Edited May 25, 2014 by MancMellow
ficfiric Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Are you really the Head of the Kwik-E-Mart? Really? You?
Verterdegete Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 renne prorok. Preživećemo.Nekako.ValjdaAko ne padne kiša http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=18978&p=2488650
halloween Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 (edited) To je za rubriku "gde su, šta rade". Ali njegove slike na FB! Nakotilo se mnogo članova i simpatizera, trbuhom za kruhom, pa je potrebno prestrojavanje. Toma je završio svoju političku karijeru i služi da povuče za sobom deo koji će ostati kratkih rukava. Što se tiče samog rukovođenja državnim organima, nisu svesni svojih ograničenja, a u početku ni ograničenja koja im nameće zakon. Ono čega su, na moje iznenađenje potpuno svesni, jeste ograničenost trajanja mandata. Što je Vladi trebalo više od godinu dana da usvoji predlog ovog Zakona? http://www.srbija.gov.rs/extfile/sr/211136/pz_srbija-unesko008_cyr.zip Edited May 25, 2014 by halloween
harper lee Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Gde je onaj kultni Teacherov dijalog sa djacima kad su mu ispod prozora uconice prohujale kolone radikala veselo trubeci: - Kakve su ovo sirene? - To vam je sahrana. - Cija? - Vasa.
Tresko Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Koji je uopšte Tomin motiv da proziva građane? Mislim da nije toliko glup. Ovo je bila poruka za Vučića, skoro sam siguran u to. Jako se varaš. Toma jeste glup, i to vrlo. On je baš buzdovančina svetskog kalibra.
Mauci Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Gde je onaj kultni Teacherov dijalog sa djacima kad su mu ispod prozora uconice prohujale kolone radikala veselo trubeci: - Kakve su ovo sirene? - To vam je sahrana. - Cija? - Vasa. :D
Frank Pembleton Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Izbori su valjda za 4 godine? Racunam da ce pokrajinske da isforsiraju mozda isforsiraju do kraja leta/godine...
Блок_64 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Gde je onaj kultni Teacherov dijalog sa djacima kad su mu ispod prozora uconice prohujale kolone radikala veselo trubeci: - Kakve su ovo sirene? - To vam je sahrana. - Cija? - Vasa. Капа доле.Вероватно ни сам учитељ није знао да ће се овако брзо испоставити да је управу.
pt 2.0 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 (edited) Mozda Slina ima nekog genijalnog kandidata slicnog sebi za mesto direktora policije. NIkad se ne zna sa ovom naprednjackom stokom, oni su izgleda uvereni da su samim svojim rodjenjem osposobljeni da rade sve poslove,a za one poslove za koje nisu rodjenjem sposobni tu je Megatrend da ih osposobi preko noci. Samo cekam kad ce da pocnu da otpustaju pilote u AIr Serbia i krenu da voze u avione ili da otpustaju hirurge i pocnu da operisu po bolnicama. Sa ovima je nebo granica, oni su jednostavno ukinuli profesionalnu sposobnost kao kriterijum jer profesionalno nisu sposobni ni za sta. A kad zaseru tu su uvek Dragan J. Vucicevic i slicne proteinske kase koje sebe iz nekog razloga nazivaju novinarima da "objasne" narodu kako je sve to sto je zasrano zapravo uradjeno perfektno ali su Bog, glupi narod i hiljadugodisnje vode, vatre i vazdusi zajebali stvar. Da. Ovo gledam oko sebe poslednjih godinu dana, upravo ovo. Fantomske zaposlene (preciznije ova podela ide na fantome i fikuse, od kojih prvi ni ne dolaze na posao, a ovi drugi dolaze ali ne rade aps ništa jer su nekvalifikovani). Pa nebulozna menjanja sistematizacije da se u nju uklope pekar, lekar, apotekar. Zato znam da ne može još dugo ovako. Ili se u ovoj zemlji neće raditi apsolutno ništa - što je nemoguće ako ljudi misle da žive, ili će uskoro kao lavina da se pojave situacije u kojima ovo što sam boldovala dolazi do izražaja. I halloween je u pravu. Ne znaju zakone koje treba da sprovode, niti znaju sopstvena ograničenja, niti znaju ograničenja pozicije koju su im slučajnim izborom dodelili. Nisu u stanju da donose odluke, blamiraju se na svakom koraku. Samo smišljaju kako da burazeru nabace posao, ne hajući za opet pominjana zakonska ograničenja. Ljudi oko mene se krste na sve to. Ta situacija ne može da ostane trajno ovakva. Poplava je samo stvari učinila bolno vildljivim. Mi nismo žrtve loših đaka, mi smo taoci najlošijih među njima. Edited May 25, 2014 by pt 2.0
kgmr Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 na sve sto pisete plus jedan, ali bih i dalje da malo pojacate optimizam, point je bila dosta dobra juce u tome, i beowl, molim da se svi ihvatimo u to kolce
radisa Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 na sve sto pisete plus jedan, ali bih i dalje da malo pojacate optimizam, point je bila dosta dobra juce u tome, i beowl, molim da se svi ihvatimo u to kolce Jbg, izvini, ja ne mogu. pročitao sam suviše knjiga o narodu Stradije :(
Recommended Posts