Jump to content

Politika i poplave

Featured Replies

Od 'reda radi' došli smo do 'svaki €'.

- Nećemo propustiti priliku da iskoristimo svaki euro iz europskih fondova jer to su i naši fondovi, ali tu moramo biti vrlo čisti i uredni. U ovom trenutku odgovornost je na nama i mi eventualno možeo dobiti naknadu za ono što potrošimo, a moramo početi trošiti odmah, u roku nekoliko tjedana i potom aplicirati za ono što je realno, istaknuo je Milanović.

Pu, đubre glupo i nedotupavno.

• Replies 1.8k
  • Views 200.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 23. 5. 2014. at 11:50, katamaran said:

10348997_10152418100866030_5000184278090

• Author

Genijalno

Човек не може,а да се просто не запита да ли је стварно морала да се деси једна несрећа невероватних размера како би увидели да у свету имамо много пријатеља, чак и на том ,,мрском” западу чији су нас политички моћници 1999. затрпали бомбама. Намерно раздвајам народ западних држава од оних који су их водили,јер и у то зло време бесрамне агресије на СР Југославију било је оних који су баш као и данас подржавали Србију, али њихов глас није могао да се чује од детонација бомби и свеопште медијске харанге.

Овога пута је другачије.

Наши пријатељи су ту и њихова подршка и помоћ не остају само на речима већ стижу у Србију подједнако са запада, истока, севера и југа.

Ratko Femic @RFemic  ·  22m

Željko Mitrović u Informeru i preko vesti na Pinku odgovara na satiričnu kolumnu Draže Petrovića u objavljenu u Danasu. Kraj.

Mislim da je u pitanju ova kolumna.

On 23. 5. 2014. at 12:14, Turnbull said:

Ovaj članak kao da je napisao neki Vladin službenik za pismeni zadatak

On 23. 5. 2014. at 12:16, beowl said:

Ratko Femic @RFemic  ·  22m

Željko Mitrović u Informeru i preko vesti na Pinku odgovara na satiričnu kolumnu Draže Petrovića u objavljenu u Danasu. Kraj.

Mislim da je u pitanju ova kolumna.

Ovaj danas se otvara do preksutra...

DDoS

On 23. 5. 2014. at 11:50, katamaran said:

10348997_10152418100866030_5000184278090

Kad se samo setim da sam mislio kako je "Nikad izvini" humoristicka serija.

Saša Paunović @paunovicsasa  ·  3h

Mislio sam da ne može da bude teže, a onda je došao ministar šminker da glumi heroja u mom komšiluku

Ovakvog bratoljubećeg čoveka se negde ugnjetavalo! :thumbdown:

text u informeru

Reveal hidden contents

On 23. 5. 2014. at 14:24, ZerrorR said:

text u informeru

Reveal hidden contents

E, ako su imena poznata redakciji onda nema razloga da se ne veruje ovom tekstu. :lolol: