kralj Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) Da. Koristiće i minimalnu mogućnost da udare. Recimo, Mitrovica će biti super odbranjena zahvaljujući SNS predsedniku opštine, ali je Rača pala jer je Ješić zajebao. Vi stvarno mislite da se neće odlučiti na ovakav nastup? Evo, ako ne bude ovoga svega, priznajem da o politici u Srbalja nemam pojma. Suptilno će žrtvovati i nekog svog, ali nema sumnje da će tragedija biti povod za obračunavanje i sa onima koji su adekvatno odreagovali (i više od toga). Jedino što je gore od toga je spekulisanje da su političke protivnike sputavali u spasavanju života i imovine. edit: Izvini, sad vidim da si prebacio. Edited May 18, 2014 by kralj
Frank Pembleton Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Da. Koristiće i minimalnu mogućnost da udare. Recimo, Mitrovica će biti super odbranjena zahvaljujući SNS predsedniku opštine, ali je Rača pala jer je Ješić zajebao. Vi stvarno mislite da se neće odlučiti na ovakav nastup? Evo, ako ne bude ovoga svega, priznajem da o politici u Srbalja nemam pojma. Tako nekako .Videcemo sta ce doneti sledeci dani.Gvozdje se kuje dok je vruce.
Aće Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 broj mrtvih i nestalih nepoznat, materijalna steta takodje, jedini pristigli rezultati do sada: sns osvojio sabac i bori se za krupanj.
Frank Pembleton Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 broj mrtvih i nestalih nepoznat, materijalna steta takodje, jedini pristigli rezultati do sada: sns osvojio sabac i bori se za krupanj.
Shan Jan Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Moze li kratak opis dogadjaja oko poplave u Obrenovcu za nas neinformisane?
Aće Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 pa da, krenuli, prvo ono sto je djordje okacio, pa nastavak to.
pacey defender Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 http://mtt.gov.rs/vesti/spisak-dezurnih-telefona-tokom-vanrednog-stanja/ Kakvo bre vanredno stanje, da li ste vi normalni?
Frank Pembleton Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Proglašena je vanredna situacija. Nije isto. OK
ficfiric Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) Samo da potpišem ono što je ficfiric napisao na prethodnoj strani. Dodao bih i to da sam o trenutno glavnom SNS-ovcu u gradu, Bobanu Birmančeviću, čuo samo pristoje stvari, i to mahom od ljudi koji ne podnose SNS. Direktor je Telekoma u Šapcu, navodno je pre neki dan spremio opremu za izmeštanje i nabavio čizme/kabanice i slično za rad na terenu zaposlenih, u slučaju potrebe. Moguce. Samo, sada tu grupu mogu prezirati samo jos vise. Ako nazivamo olosem one koji koriste nesrecu da bi ukrali televizor ili radio iz auta, onda cu nazvati olosem i one koji koriste nesrecu da bi ukrali fotelju. Edited May 18, 2014 by ficfiric
Prospero Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 da razdvojim - ovo da je ok lik sam čuo pre par nedelja, dakle nevezano za ovo drugo. o sns i njihovom maršu kroz institucije ne moram posebno da se deklarišem ovde, znate gde sam po tom pitanju.
ficfiric Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Da, razumem. Ja sam umesao pricu o SNS-u. O njemu ne znam nista.
Frank Pembleton Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Izgleda da je ovaj sns-ovac iz sida resio de podavi sve samo da ne saradjuje sa pokrajinskom vladom...
Caligula Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Da li je Paunović ostao u DS-u? Da je pameti, ljudi kao on, Ješić i poneki forumaš bi bili kostur na kojem bi se gradila stranka u budućnosti. Jeste, u Djilasovoj struji. Inace je sjajan operativac i dobar kadar za eventualnu Vladu Srbije.
Recommended Posts