Muwan Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Zato što lako može da se istrgne iz konteksta. Mada su realno retardi što su je sklanjali, samo su pokazali koliko su opsednuti kontrolom medija.
Aće Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 osnovu bi morali činiti ljudi koji su prošli civilnu vojsku a čije spiskove imaju vojni odseci za svaku opštinu. to ti je "masa", ovi ljudi koje si pobrojao su tu za specifičnije potrebe. pa ne, ako se vec ozbiljno prica o tome, osnovu bi morali ciniti oni koji su odsluzili vojsku redovno, pre te civilne sale i sege.
steins Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Pa ovo je specifična potreba, zar ne? Od kakve pomoći moj civilni vojni rok može da bude kada treba spasavati ljude iz poplave? Pa ima varijanti - da dodolate, da pravite gužvu, da glumite živi nasip, da prinosite pivo i ljutu majstorima....ima tu sta da se radi al nema ko, moj beo....
DarkAttraktor Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Zato što lako može da se istrgne iz konteksta. Mada su realno retardi što su je sklanjali, samo su pokazali koliko su opsednuti kontrolom medija. so easy to flip that switch
steins Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) Ja sam mislio da su oni batalili da prenose ove budalaštine. Ali velja dominira, koliko on veze nema s mozgom.... Edited May 20, 2014 by steins
steins Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 De je ona buba - jesam joj lepo rekao - evo ministarka veterine kaže da je sve spremno za sigurnu preradu pocrkali stoke... ...biće kobaja i pastete. ..:+1:
Malvo Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 da je ovaj ološ čučković pametan, pa da kaže da je poslušao savet gradonačelnika
Singer Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 velja izgleda kao da ga probude pred svaku sednicu a on taman, mortus pijan, zaspao. ono sto izlaze je kao da mu neki njegov posilni ispirica sta treba da kaze u 3 recenice pa se on priseca dok baljezga..
nautilus Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Sto se tiče vode, Čovićeve Dive nema u veleprodaji, sve direktno ide u donaciju za stradale.
steins Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Detektujem poliranje sednica vlade. Vucic neopisivo uljudan. Kaže hvala, izvolite i tako to povremeno...
Recommended Posts