J-♣ Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ovo zarobljavanje roto bagera "glodar" se moglo izbeći. Brzina kretanja ovakvih bagera je 2-10 m/min. Sa brzinom ~5m/min ovaj bager bi se mogao evakuisati za nekih 8 sati (prešao bi ~2km). Na vest kad je Valjevo bilo ugroženo moglo se reagovati i preventivno evakuisati sve vredno sa kopa "zapadno polje". Imaju oni procedure za hitne evakuacije, to im uslovi osiguranja nalažu. Samo je trebala naredba jednog čoveka - direktora. Inače čestitke SNS-u na upravljanje Kolubarom. Ovo im je već druga havarija u ovom mesecu, prestigli su Slobinu garnituru kad su im bageri izgoreli '94 i '95. (svaka vlast je imala po jednu havariju)
Skyhighatrist Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Inače čestitke SNS-u na upravljanje Kolubarom. Idealka, sad će da prebace Miću kafedžiju da bude gradonačelnik Obrenovca i milina...
Hamlet Strašni Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Bio u MO kad je Tadic "savetnik Ministra odbrane SCG Borisa Tadića za budžet i finansije (2003–2004) " Nasleđen od Živkovića. Tadić je vesića mrzeo više i od žike pauka
radisa Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Nasleđen od Živkovića. Tadić je vesića mrzeo više i od žike pauka Jel imao neki razlog, ili, onako, instinktivno, jer je ljiga? Ako je ovo drugo, Tadi malo skače u mojim očima.
Bright Billy Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) On je čovek kome tadić nije dao da priđe dsu na kilometar. Terao je ljude da briš vesićev telefon iz kontakata... Odavno on nije imao nikakve veze sa ds. Malo pomagao djilasu kao što je pomenuto, ali je posle curenja ovog pisam oko socijaldemokratije digao ruke potpuno to i ja kazem, nema veze u koju je stranku uclanjen, pricamo ko sa kim saradjuje. znalo se dosta pre vucicevog dolaska na vlast da su njih dvojica dobri; da ne kazem - na istim talasnim duzinama; il ako cu da budem jos precizniji - slicnog mentalnog sklopa. ima jos dosta tih koji su bili bliski sa djindjicem, mrzeli tadica a evo ih sad, vracaju se sa vucicem. beba, cane, crnogorci... kolko ja znam, od tadicevih bliskih saradnika samo je dzesi krenula da radi za vucica. i sinisa mali je bio djilasov sekretar za nesto u jednoj od gradskih vlada, al se ne secam dal je to bio DSov izbor ili nekog od koalicionih partnera... edit. htedoh da pomenem i sapera, al pitanje je kolko je to tacno i kolko je dobrovoljno. Edited May 19, 2014 by Bright Billy
Kampokei Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Daj Boze da si u pravu. Ja se samo plasim da je taj direktan kontakt mnogo manje zastupljen nego direktna izlozenost medijima. Dosta puta smo se nadali da ce veliki dogadjaji da otvore ljudima oci pa nista. Moram samo da kazem da mi je malo bljak ovo razvlacenje Biljane Srbljanovic. Napisala je besosecajnu glupost ali sada odjednom na talasu svenarodnog jedinstva se pronalaze "neprijatelji" koje valja uvaljati u katran i perje. I meni je bezveze. Nisam nesto lud za njom, uglavnom me nervira, ali imala je ona mnogo gore tvitove od ovog. Meni ono izvinjenje "sto nije saosecajna" pre svega zvuci kao nespretno formulisana anticipacija reakcije na vlastiti poziv na promociju.
Bright Billy Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Jel imao neki razlog, ili, onako, instinktivno, jer je ljiga? Ako je ovo drugo, Tadi malo skače u mojim očima. nije to stvar instinkta, to je vise nego ocigledno. edit. + je covek sjebo sve za sta se dohvatio. Edited May 19, 2014 by Bright Billy
Hamlet Strašni Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 to i ja kazem, nema veze u koju je stranku uclanjen, pricamo ko sa kim saradjuje. znalo se dosta pre vucicevog dolaska na vlast da su njih dvojica dobri; da ne kazem - na istim talasnim duzinama; il ako cu da budem jos precizniji - slicnog mentalnog sklopa. ima jos dosta tih koji su bili bliski sa djindjicem, mrzeli tadica a evo ih sad, vracaju se sa vucicem. beba, cane, crnogorci... kolko ja znam, od tadicevih bliskih saradnika samo je dzesi krenula da radi za vucica. i sinisa mali je bio djilasov sekretar za nesto u jednoj od gradskih vlada, al se ne secam dal je to bio DSov izbor ili nekog od koalicionih partnera... edit. htedoh da pomenem i sapera, al pitanje je kolko je to tacno i kolko je dobrovoljno. Neću više da trolujem ali tu si u krivu. Pomešao si Dejana i Sinišu Malog. Ovaj prvi je bio član veća gradskog još kod bogdanovića i posle kod đilasa. Sada je u nds. dejan mali
Bright Billy Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Neću više da trolujem ali tu si u krivu. Pomešao si Dejana i Sinišu Malog. Ovaj prvi je bio član veća gradskog još kod bogdanovića i posle kod đilasa. Sada je u nds. dejan mali au, ja sve vreme mislim da je isti cove u pitanju hvala na informaciji
pacey defender Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) SLoba MIlosevic sad objasnio na tviteru. Ne uspevam da linkujem. Edited May 19, 2014 by pacey defender
Joshua Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 SLoba MIlosevic sad objasnio na tviteru. Ne uspevam da linkujem. ovo? istim povodom svratih...
malkin Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 dobar mu je i ovaj: Jorgovanka Tabaković: "Javljaju mi se prijatelji i kažu da ih je Vučić zadivio ličnim primerom i energijom." Da nisu Slina i Selaković? tačno zamišljam Nešu kako zove Jorgovanku i baš tim rečima joj se obraća.
Eraserhead Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 I meni je bezveze. Nisam nesto lud za njom, uglavnom me nervira, ali imala je ona mnogo gore tvitove od ovog. Meni ono izvinjenje "sto nije saosecajna" pre svega zvuci kao nespretno formulisana anticipacija reakcije na vlastiti poziv na promociju. Isto. Sto puta sasm hteo da je izbrisem sa liste onih koje pratim na TW jer je napadna i iritantna. I meni se cini da je pre nespretna formulacija i glupi pokusaj duhovitosti nego sto je "htela da se ruga zrtvama". Plus mi kaze drug da je to ostavila dok se jos nije znalo koje ce razmere ovo poprimiti i svi su zbijali sale.
Recommended Posts