Have_Fun Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Da kayser To je ta klika!! Ne znam sta da radim jebotee Dosta smo se iscimalo i skupili i sad kurac... A ljudi cekaju jbt Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk
Kayser Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 http://www.kurir-info.rs/funkcionerka-urs-ostetila-budzet-za-1500000-evra-clanak-949137
Have_Fun Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ljudi javim se kasnije malo Imam frku ovde sad.. kad dodjem kuci javljam se Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk
hattori Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ljudi javim se kasnije malo Imam frku ovde sad.. kad dodjem kuci javljam se Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk btw da li se ovo moze prijaviti kao kradja?
Have_Fun Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Skupili smo sad neku kintu krishom i idemo inkognito da kupimo vodu i teramo za paracin Uzecemo i nesto hemije Hattori, mislim da ne moze jer je crveni krst dosao i rekao da to fol treba njima a sve u propagandne svrhe Izborilo smo se mi tajno i uskoro krecemo Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk
đorđe geprat Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Skupili smo sad neku kintu krishom i idemo inkognito da kupimo vodu i teramo za paracin Uzecemo i nesto hemije Hattori, mislim da ne moze jer je crveni krst dosao i rekao da to fol treba njima a sve u propagandne svrhe Izborilo smo se mi tajno i uskoro krecemo Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk taman sam mislio da zovem hevfana da mu doturim ovo malo što su u UNSu skupili za paraćin. par kutija sa hemikalijama. ništa voda. odakle ideš hevfane? dal' mogu da pokupim ovo i da ti doturim?
Have_Fun Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ja bih lajao ovde ali ne smem mnogo Mislim.. mene libo ali ovde nekim nastavnicama i ljudima posao At djordje Iz race kragujevacke Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk
đorđe geprat Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ja bih lajao ovde ali ne smem mnogo Mislim.. mene libo ali ovde nekim nastavnicama i ljudima posao At djordje Iz race kragujevacke Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk na PM
ion Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Ima li smisla zauzimati prostor pomoći i nekom plišanom igračkom? Možd je kretenski i nije sada trenutak za to ali ima puno dece u pm... Ja sam isto o ovome raazmišljao. Kako sam već dao stvari i par tura hrane i higijene, razmišljam, ipak će ta deca provoditi dane i dane još u centrima... Ne mogu samo u zid da bleje, sad kad su nahranjeni i zbrinuti. Imam ispravan DVD plejer koji sam odložio i kupio novi; mislio sam da ga odnesem (samo da proverim kablove, baterije za daljinac..)negde zajedno sa 20-30 dvd-ova sinhronizovanih crtaća. Imam i dosta slikovnica. Šta mislite, u Bgd gde ima najviše dece, gde bi valjalo da odnesem? Edited May 19, 2014 by ion
Turnbull Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ja sam odneo danas gomilu igračaka, bojanki, bojiva i čuda u Crveni krst i oni su mi rekli da je super što sam ih doneo tako da pretpostavljam da treba.
Sir Oliver Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Ovo nije rijaliti šouou! Pomozi uživo! Edited May 19, 2014 by Sir Oliver
Kayser Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ja sam isto o ovome raazmišljao. Kako sam već dao stvari i par tura hrane i higijene, razmišljam, ipak će ta deca provoditi dane i dane još u centrima... Ne mogu samo u zid da bleje, sad kad su nahranjeni i zbrinuti. Imam ispravan DVD plejer koji sam odložio i kupio novi; mislio sam da ga odnesem negde zajedno sa 20-30 dvd-ova sinhronizovanih crtaća. Imam i dosta slikovnica. Šta mislite, u Bgd gde ima najviše dece, gde bi valjalo da odnesem? Nosi u UNS - RESAVSKA 28/I Juce su distribuirali gomilu igracaka ZNaju oni gde treba, odlicno su organizovani
Аврам Гојић Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Danas sam na radiju čuo da se za Halu 11 na Sajmu hitno traži plastični escajg. Deluje kao sitnica, ali kad pogledaš, nije uopšte sitnica, ljudi moraju da imaju sa čime će da jedu.
Sir Oliver Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Danas sam na radiju čuo da se za Halu 11 na Sajmu hitno traži plastični escajg. Deluje kao sitnica, ali kad pogledaš, nije uopšte sitnica, ljudi moraju da imaju sa čime će da jedu. Edited May 19, 2014 by Sir Oliver
Recommended Posts