zoki Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 hirurske rukavice (M i L brojevi), za volontere, maske za volontere, asepsoli, aktivni kiseonici - nosite i prosledjujte svuda, to se trosi i treba im na terenu Jedan savet za volontere odavde, ako smem da dodam da me neko ne shvati pogrešno, primetio sam da uzimaju novu masku i rukavice kako koja nova grupa ljudi dođe... Preksinoć kad sam bio u FMP-u za par sati je otišlo oko 200 maski pa posle nije bilo... Za rukavice potpuno ok ali maske btw ni ne moraju da nose osim ako oni sami nisu prehlađeni... Ljudi koji su evakuisani nisu zaraženi, nije epidemija ,još uvek )... Kupujte i nosite naravno ali treba racionalno trošiti...
Nesh Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 OBAVESTENJE HUMANE NIŠLIJE KOJI DOSTAVLJAJU POMOĆ NA PUNKTOVIMA PREDVIDJENIM ZA TO, MOGU BESPLATNO KORISTITI NAŠE USLUGE U TU SVRHU POZIVOM NA SVE BROJEVE EURO TAXIJA : 08 0000 9702 besplatan poziv za sve mreže...
Ariel Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ima li smisla zauzimati prostor pomoći i nekom plišanom igračkom? Možd je kretenski i nije sada trenutak za to ali ima puno dece u pm... Evo Svratiste za decu, Beograd U oba Svratista - na Zvezdari - Krfska 7a, 24h i NBGD- Bulevar Arsenija Carnojevica 145 mozete doneti igračke, knjige i edukativne materijale koje cemo u koordinaciji Udruženje RODITELJ distribuirati deci u prihvatnim centrima u kojima su se angazovali volonteri Centra za interaktivnu pedagogiju i UNICEFa. Pod igračkama i edukativnim materijalima podrazumevamo sledeće stvari: Igračke za decu (NIKAKO PLIŠANE) Knjige za decu – od slikovnica za najmlađe do većih knjiga za stariju decu. Bojanke, olovke, bojice, flomasteri Beli papir za crtanje, hamer papir, sveske
Turnbull Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Na niškom Sajmištu otvoren centralni pult za humanitarnu pomoć MAY 19, 2014 ADMIN BEZ KOMENTARA Niško sajmište je dobilo još jednu, trenutno najkorisniju namenu – sva humanitarna pomoć, sakupljena na punktovima u Nišu poslednjih dana, sada se distribuira, sortira i skladišti u novootovrenom prostoru u Duvaništu. Tak zbirni humanitarni centar na nivou grada Niša, radi 24 časa, i biće otvoren sve dok traje vanredna situacija u Srbiji. SUper informacija, hvala. Do sad u Nišu nije bilo punkta koji radi 24 h. Još je i pored Merkatora, tako da tamo može svašta da se nakupuje. Edited May 19, 2014 by Turnbull
Bane5 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ima li smisla zauzimati prostor pomoći i nekom plišanom igračkom? Možd je kretenski i nije sada trenutak za to ali ima puno dece u pm... Takodje, danas i sutra do 12 u holu Radio Beograda je prikupljanje igracaka (nikako plisanih), slikovnica, bojica, knjiga i slatkisa za decu iz postradalih mesta.
Have_Fun Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Jebeno ne verujem!!! Odneli smo u smed palanku.. sve ok I vracamo se u racu da idemo za paracin.. samoorganizovano skupljamo pomoc i predsednica opstine i jos neki guzari nam pokupili pomoc i ne daju da vozimo jer kao treba njima Srednja skola cuva za sebe isto pa ce da skupe i da se slikaju sa tim Koriste za samopromociju!!! A obecao sam paracincima!!! Evo sad sam dosao.. nema nicega.. dosli i pokupili jeboteeee!!! Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk
Have_Fun Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Pizda im materina!!! Ljudi.. izvinite Imali smo za ceo kombi jebote :( Ne mogu da verujem Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk
Have_Fun Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Javljam mojima sa faxa, pmf kragujevac da oni preusmere Nista ne mogu da uradim vise Jebite zivot!!! Jebeno ne verujem da su dosli i pokrali nam pomoc!!! Skupljaju bodove a narod se bori za zivot jebote!!! Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk
hattori Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Nista ne mogu da uradim vise saznaj imena tih protuva ako mozes, pa cemo razlglasiti po ineternetu.
Have_Fun Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Raca kragujevacka Skupljali smo i natovarili u kombi odneli za palanku i imali smo za pun kombi da nosimo u paracin Sad dolazim i vidim da bema nicega Pokupili!!! Klinci sto su radili su razocarani.. ne verujem Srednja skola u koju sam ja licno nosio pomoc nam ne da da pridjemo i nosimo Kazu da cekaju do srede Sta bre cekaju koj kurac A opstinari pokupili ovo od klinaca i odneli da skupljaju bodove za izbore po selima Raca nije toliko ugrozena!!! Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk
Kayser Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 http://www.alo.rs/vesti/politika/predsednica-opstine-iz-urs-a-bezi-u-sns/26583 ova?
hattori Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Raca kragujevacka jel to mozda ova? http://about.me/draganazivanovic
Recommended Posts