luba Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 ovaj smo topik zamislili kao oglasnu tablu ppp. svi koji mogu da ponude pomoc, smestaj, zele da organizuju neku akciju, neka ostavljaju poruke ovde.
Aineko Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Pre nego iscitam sve napisano od kada sam otisla u krevet: sta je bilo sa IL i Goldi? Drugarica i njena porodica nudi smestaj za zivotinje ljudima koji nemaju gde da ih ostave, koliko god mogu da prime, u Zemunu su (to verovatno ne pomaze mnogo IL :( ). ako nekom treba kontakt, javite se.
Ted Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 imam stan u Požeškoj, na Čukarici.....trenutno samo majka živi tamo i imalo bi mesta za porodicu sa malom decom, da se privremeno smeste i imaju normalne uslove za boravak i higijenu.....danas idemo da nosimo još nešto od pomoći pa ćemo videti i na licu mesta da li postoji potreba. na telefonima koje smo zvali nemaju ovu vrstu informacija jer je trenutno prioritet prijem i prva pomoć nastradalima.
hattori Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 kako objasniti nadleznima da je JAKO VAZNO DA DRZAVA OTVORI PAYPAL, SKRILL, PAYONEER i slicne racune, i da ti racuni budu jedinstveni i pouzdani. bojim se da ce milioni dolara pomoci biti izgubljeni zbog necijeg nepoznavanja transfera novca u savremenom svetu, i zato sam ovo napisao na ovoj temi, jer mislim da bi bilo od strateske vaynosti.
morgana Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 ja pretpostavljam da organizacija crvenog krsta nije skroz fleksibilna, ali bi mozda ipak mogla da koristi kao posrednicki racun paypal nekog inostranog c krsta, a skrill mogu da koriste svakako, treba ih pritisnuti. moze li se u fb kampanju tim povodom?
hattori Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 ja pretpostavljam da organizacija crvenog krsta nije skroz fleksibilna, ali bi mozda ipak mogla da koristi kao posrednicki racun paypal nekog inostranog c krsta, a skrill mogu da koriste svakako, treba ih pritisnuti. moze li se u fb kampanju tim povodom? mislim da je tviter efikasniji al kontam da bi i fb pomogao.
renne Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 ja pretpostavljam da organizacija crvenog krsta nije skroz fleksibilna, ali bi mozda ipak mogla da koristi kao posrednicki racun paypal nekog inostranog c krsta, a skrill mogu da koriste svakako, treba ih pritisnuti. moze li se u fb kampanju tim povodom? može, naravno
morgana Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 moze i paralelno. tviter je bolji da poentira par ljudi koji godinama pricaju o vaznosti pejpala, a fb za masovnost pritiska.
hattori Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 da napravimo nesto u stilu... pomozimo strancu da pomogne srbiji...drzavo, otvori zvanicni paypal racun?
Sir Oliver Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 da napravimo nesto u stilu... pomozimo strancu da pomogne srbiji...drzavo, otvori zvanicni paypal racun?
morgana Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 takodje, bilo bi dobro insistirati na tome i u komentarima po info portalima
Frank Pembleton Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 E ajde sta je sada potrebno od robne pomoci da odnesemo ja i zena popodne.I gde je najbolje da se nosi iz blokova?
Recommended Posts