Svarog Posted June 5, 2014 Author Share Posted June 5, 2014 (edited) / Aca Stojanović mode on pre 4 godine, kada smo igrali ovu igru na sportskom podforumu, u kvalifikacijama je nominovano par autora koji su i ove godine ponovo nominovani. čisto da vidimo ko je po ukusu oba podforuma. ;) Anita Tijoux (2010-argentina , 2014-chile) Nneka (nigeria) Mad Manoush (2010-germany, 2014-switzwerland) DJ Krush (japan) Buraka Som Sistema (portugal) od njih na finalni turnir kvalifikovali su se Anita Tijoux i Nneka. obe bile u istoj grupi B gde je Anita završila poslednja a Nneka prva i, kao što sam već više puta ponovio :D, otišla jako i do samog kraja i trijumfovala. i ove godine, za sada, obe vode u svojim kvalifikacijama. i još jedan, nadasve zanimljiv, statistički podatak: 2010. u kvalifikacijama je nekoliko pesama imalo po 4 pozitivna glasa, to je bio max rezultat. dok je ubedljivo najviše negativnih (čak 3) pokupio jedan od kandidata Južnoafričke Republike -> Die Antwoord - Enter the ninja :D / Aca Stojanović mode off PS. pošto mi je već ovaj post na novoj strani da napomenem da je prvi presek glasanja u kvalifikacija zadnji post na prethodnoj strani :) Edited June 5, 2014 by Svarog Link to comment
prima Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 (edited) (x,y,z) koordinate za tacke u prostoru, moze da se napravi vizuelizacija Edited June 5, 2014 by prima Link to comment
Timmi Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 evo par sto mogu da se odlucim s vrha (ili sto mi nije svejedno). moze se glasati za svoje predloge? argentina + Matias Agyao - I Don't Smoke australia + The Drones - A Moat You can Stand In bosnia and herzegovina + Zoster - Sve U Svoje Vrijeme cameroon + Roland Tchakounde - Misery (ma da je i drugi predlog ok) croatia + Goran Bare & Majke - Teske Boje colombia + Quantic and his Combo Barbaro - Un Canto A Mi Terra england + Three Vicars - I Wanna Be Your Vicar - Burial & Four Tet Feat. Thom Yorke - Ego (jebo vas thom yorke) Link to comment
Svarog Posted June 5, 2014 Author Share Posted June 5, 2014 (edited) evo par sto mogu da se odlucim s vrha (ili sto mi nije svejedno). moze se glasati za svoje predloge? naravno. ne glasaš direktno za sebe, niti ti direktno imaš ikakvu korist od toga, već za svoje pregloge. ja bar tako vidim. a i verovatno neće biti previše ljudi na glasanju da bi smo mogli tek tako da ukidamo neke glasove. a i mrzelo bi me još i da proveravam i to :D england + Three Vicars - I Wanna Be Your Vicar - Burial & Four Tet Feat. Thom Yorke - Ego (jebo vas thom yorke) nemoj tako, ima nas koji glasamo prvenstveno zbog Buriala. Edited June 5, 2014 by Svarog Link to comment
kobni zelaya Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 nemoj tako, ima nas koji glasamo prvenstveno zbog Buriala. +1 Link to comment
Svarog Posted June 5, 2014 Author Share Posted June 5, 2014 što će reći oba glasa zbog Buriala! pravda za mene i kobnog! :D Link to comment
Timmi Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 A jes tesko s francuzima. Ipak: + La Maison Tellier - Sur un Volcan Link to comment
aram Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Illya Kuryaki & The Valderramas - Ula Ula Stromae - Formidable Flavia Coelho - Bossa Muffin (O Viajante) Ana Tijoux - Vengo Bomba Estéreo - El Alma y el Cuerpo Goran Bare & Majke - Teske Boje Chinese Man Ft. Tumi - Once Upon A Time Patrice - Cry, cry, cry Smokey Bandits - A Son’s Lament Calibro 35 - Vendetta Espoir 2000 - Kognini DJ Krush - Black Rain Mexican Institute of Sound - Mexico Buraka Som Sistema - Ba ba ba (Hangover) Regina Spector - Don’t Leave Me Bongo Botrako - Revoltosa Mad Manoush - Train to New Orleans Thievery Corporation - Is it over? Za Nigeriju jos ne mogu da se odlucim, oba su mi mnogo dobra. do kad se glasa? Link to comment
Svarog Posted June 6, 2014 Author Share Posted June 6, 2014 Za Nigeriju jos ne mogu da se odlucim, oba su mi mnogo dobra. do kad se glasa? kod ostalih reprezentacija možete glasati do utorka 10.06 u 24:00 i to po sistemu 1 pozitivan glas i 1 negativan glas unutar jedne reprezentacije. prvenstvo počinje 12.06., pa čisto da imamo dan da spakujemo grupe i objavimo sistem glasanja do prve utakmice. Link to comment
kobni zelaya Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Italia Erlend Oye - La prima estate +1 Japan Jun Miyake - The Silence Ahead +1 Dj Krush - Black Rain -1 Mexico Pachanga Boys - Power +1 Nigeria Seun Kuti & Egypt 80 - Rise +1 Portugal Orelha Negra - Miriam +1 Buraka Som Sistema - Ba Ba Ba (Hangover) -1 Russia Ishome - Ken Tavr +1 Regina Spektor - Don't Leave Me - 1 South Korea Hyuna - Bubble Pop! +1 Link to comment
Timmi Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 greece + Smokey Bandits - A Son’s Lament italia + Movie Star Junkies - The Damage Is Done ivory coast + Dobet Gnahoré - Zina - Meiway - Rouler Moutou (stop djeju!) Link to comment
Timmi Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 mexico + Rodrigo y Gabriela - The Soundmaker portugal + Orelha Negra - M.I.R.I.A.M. russia + Motorama - Eyes usa + The Growlers - Someday (ovde sam spreman da prodam glas kobnom za foxygen) Link to comment
prima Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 argentina+1 Juana Molina - Eras australia+1 The Preatures - Is This How You Feel?belgium+1 dEUS - Quatre Mains-1 Stromae - Formidablebrazil+1 Uakti - Within You Without youchile-1 Ana Tijoux - Vengo+1 MalaMoza - Qué he sacado con quererte cameroon+1 Roland Tchakounde - Misery -1 Sandra Nkaké - Always the Samecolombia+1 Bomba Estéreo - El Alma y el Cuerpoengland+1 Burial & Four Tet Feat. Thom Yorke - Ego-1 Rodney P - Successfrance+1 M83 - Midnight Citygermany+1 Peter Fox - Haus Am Seegreece+1 Smokey Bandits - A Son’s Lamentiran+1 Niyaz - Parishaan Link to comment
prima Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 (edited) dupli Edited June 8, 2014 by prima Link to comment
prima Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 italia+1 Erlend Øye - La Prima Estate japan+1 Shugo Tokumaru - Katachimexico+1 Rodrigo y Gabriela - The Soundmaker netherlands+1 Patrice Baumel - Solitary Dancer russia+1 Ritmika - The geeksouth korea-1 PSY - Gangam Styleswitzerland+1 Nik Bärtsch Ronin Modul38_17usa+1 Youngblood Brass Band - Erik Owen Link to comment
Recommended Posts