kim_philby Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 http://www.serbianmeteo.com/wp/ciklon-koji-je-usao-u-istoriju-ciklon-tamara-13-16-maj-2014/ hvala cokijev zlikovce!
steins Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Пуко насип у Сремској Митровици U kurac. A i jesu ga napravili sa ona dva tri reda dzakčića. ... PS za greske u kucanju je kriv Tapatalk
dillinger Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Izgleda da je kritično u Bijeljini, grad bez struje kako javlja RTRS
Блок_64 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Sava probila nasip u Bjelini. Šta to znači za nas? PS za greske u kucanju je kriv Tapatalk Ако у неком злу има нечега доброг онда то значи да ће код нас бити мање воде али и да су они најебали јер ко зна колико ће се сада тамо излити. Мени је сплав на Умци не питај какво је стање до 21-00 сам био тамо.Ненормално расте Сава. Edited May 16, 2014 by Блок_64
sdmjazz Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ima i ovaj stream radio amatera, za slučaj da ne možete da koristite flash sa ustreama. Otvarati npr. iz VLC ili sličnih plejera ovu adresu http://radio.burina.net:8888/ Mada ponekad prekida, verovatno ima manji limit max broja slušalaca.
Gricko Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 U istocnoj Austriji pocinju ozbiljne poplave. Vec i vojska reaguje. Ne znam da li ce to imati posledice na nas ovde.
radisa Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Пуко насип у Сремској Митровици Siguran? Ja mislim da je to ono o čemu je IL pisala, da su podzemne vode izašle, i napravile par jezeraca. Da se nasip još drži. Javili bi Gli ili IL već da je nešto ozbiljno.
katamaran Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Пуко насип у Сремској Митровици UzickaRepublika @gjesic 20m @tvitas_tvitam nasip nije popustio.nasipi pri ovakvim vodama obicno pustaju kroz obliznje sahtove a 29. je ojacan i par mesta za koja znamo
mackenzie Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Hoće li Vučić reći "odbranili smo Šabac" ako je pukao nasip u Bijeljini?
svashtabezneshto Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ješić demantuje da je pukao nasip, a koliko znam on je na licu mesta.
Muwan Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nekoliko ljudi na Twitteru kaže da nasip u Bijeljini nije pukao nego da preliva.
Zaz_pi Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Drina je izgleda u gornjem toku u padu. Vidim da je Bajina Basta nize od Radalja. Reke po Vojvodini, osim Save, nisu za sada problematicne, ali ce Dunav, nizvodno od Beograda, biti u znacajnom porastu kada dodje talas Savom i Moravom. Pitanje je koliko ce Tamis da naraste, mada ne verujem da ce dalje od Panceva znacajno da se oseti. A, ne dao Bog da na Dunavu negde pukne nasip.
John Coltrane Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Autobusi pristizu, pod policijskom pratnjom, mislim da ovo ide u kontra smeru, masa ljudi baulja gradom u cizmama, sa lopatama nemajuci pojma sta da rade. Zasto ne preusmere ljude u Mitrovicu? I, da, naravno kisa je opet pocela, jakim intenzitetom Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts