Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Пуко насип у Сремској Митровици

U kurac. A i jesu ga napravili sa ona dva tri reda dzakčića. ...

PS za greske u kucanju je kriv Tapatalk

Posted

Izgleda da je kritično u Bijeljini, grad bez struje kako javlja RTRS

Posted (edited)

Sava probila nasip u Bjelini. Šta to znači za nas?

PS za greske u kucanju je kriv Tapatalk

Ако у неком злу има нечега доброг онда то значи да ће код нас бити мање воде али и да су они најебали јер ко зна колико ће се сада тамо излити.

Мени је сплав на Умци не питај какво је стање до 21-00 сам био тамо.Ненормално расте Сава.

Edited by Блок_64
Posted

Ima i ovaj stream radio amatera, za slučaj da ne možete da koristite flash sa ustreama.

Otvarati npr. iz VLC ili sličnih plejera ovu adresu http://radio.burina.net:8888/

Mada ponekad prekida, verovatno ima manji limit max broja slušalaca.

Posted

U istocnoj Austriji pocinju ozbiljne poplave. Vec i vojska reaguje. Ne znam da li ce to imati posledice na nas ovde. 

Posted

Пуко насип у Сремској Митровици

Siguran?

Ja mislim da je to ono o čemu je IL pisala, da su podzemne vode izašle, i napravile par jezeraca. Da se nasip još drži. Javili bi Gli ili IL već da je nešto ozbiljno.

Posted

Hoće li Vučić reći "odbranili smo Šabac" ako je pukao nasip u Bijeljini?

Posted

Ješić demantuje da je pukao  nasip, a koliko znam on je na licu mesta.

Posted

Nekoliko ljudi na Twitteru kaže da nasip u Bijeljini nije pukao nego da preliva.

Posted

Drina je izgleda u gornjem toku u padu. Vidim da je Bajina Basta nize od Radalja.

Reke po Vojvodini, osim Save, nisu za sada problematicne, ali ce Dunav, nizvodno od Beograda, biti u znacajnom porastu kada dodje talas Savom i Moravom. Pitanje je koliko ce Tamis da naraste, mada ne verujem da ce dalje od Panceva znacajno da se oseti. A, ne dao Bog da na Dunavu negde pukne nasip.

Posted

Autobusi pristizu, pod policijskom pratnjom, mislim da ovo ide u kontra smeru, masa ljudi baulja gradom u cizmama, sa lopatama nemajuci pojma sta da rade.

Zasto ne preusmere ljude u Mitrovicu?

I, da, naravno kisa je opet pocela, jakim intenzitetom

Sent from my iPhone using Tapatalk