John Coltrane Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Stala je !!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
luba Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 sad sam proveravala, sa ovog letka je najneutralniji prvi racun, crveni krst srbije. ostalo je sve od one organizacije srbi za srbe.
steins Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Stala je !!!! Sent from my iPhone using Tapatalk PS za greske u kucanju je kriv Tapatalk
teacher Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Party manijak @party_manijak 24m Ja sam iz Šapca,ovde je haos zbog džakova kojih NEMA. Nas vraćaju a Beogradjani stižu. Ljudi su upali u opštinu. Srbijo najlepša bajko.
Кристофер Лумумбо Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) dajte link streama radio amatera @teacher sve vreme se plasim toga. ovaj napalio narod kao da cemo da udarimo na bugarsku i svi se spremili da pomazu tamo, a nista od organizacije. Edited May 16, 2014 by Кристофер Лумумбо
steins Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Sava probila nasip u Bjelini. Šta to znači za nas? PS za greske u kucanju je kriv Tapatalk
Eraserhead Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 sad sam proveravala, sa ovog letka je najneutralniji prvi racun, crveni krst srbije. ostalo je sve od one organizacije srbi za srbe. Hvala. Video na FB pa reko da podelim ovde.
nautilus Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 javio se brat iz mitrovice. Kaze svirala uzbuna, obuo cizme i sa komsijom ide da brani grad.
ivy Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Sava probila nasip u Bjelini. Šta to znači za nas? PS za greske u kucanju je kriv Tapatalk koliko ja znam o vodi svako probijanje nasipa i izlivanje vode uzvodno je dobro za nas ali nije dobro za njih,jbga
John Coltrane Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Evo me ispred Opstine Sabac, ljudi cekaju vec neko vreme da ih rasporede, a ovi vecaju satima. Murija na ulazu za slucaj da ljudima pukne kurac i provale u Opstinu. Par HUN i BUG tablica, kombi, dzipovi, omladinci u "dobrom raspolozenju" pitaju gde ima da se popije pivo!? Ako je ovo Vucicev trik da skinu DS do jaja. Sent from my iPhone using Tapatalk
Блок_64 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ево шта је написао буразер ихз Митровице Дакле боље ићи тамо него у Шабац где је хаос и има вишка људи. Пуко насип у Сремској Митровици
radisa Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Sava probila nasip u Bjelini. Šta to znači za nas? PS za greske u kucanju je kriv Tapatalk Šabcu i Mitrovici je lakše, gde god da se ranije izlije. Ja verujem da će rušiti nasipe pre Šapca, ako bude moralo, i plaviti sela. Ludaci su ako dopuste da Šabac bude poplavljen.
dekki Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 А шта ће организовати екипа која води рачуна да се случајно пред камерама не појави са качкетом или капуљачом на глави. Може се десити да их неки гледалац не препозна.
Recommended Posts