расејан Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Колико да пријавим да сам био пре пар сати у граду, и Бегеј је врло низак. То би требало да значи да је вода благовремено пуштена да отекне, па кад буде долазио талас из Аустрије итд, да има куд да се пусти - да се још негде код Сомбора, или где беше почињао ДТД, разведе по Бачкој и Банату.
Roger Sanchez Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 oktud ti da je to vrh? Nije vrh, raste otprilike istim tempom i kod Slavonskog Broda, ali ju od Šamca nadalje Bosna puni bez milosti. Normalno je samo uzvodno od Une.
mackenzie Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 oktud ti da je to vrh? U Slavonskom Šamcu, uzvodno, je dva metra niže. Ne znam kako se Sava ponaša na ušću Drine, ali to možemo zahvaliti našim ažurnim srpskim službama....
ivy Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 kakavo je uopste stanje u Madjarskoj i Austriji sa vodom,padavinama i polavama?
mackenzie Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Nije vrh, raste otprilike istim tempom i kod Slavonskog Broda, ali ju od Šamca nadalje Bosna puni bez milosti. Normalno je samo uzvodno od Une. Vodostaj Bosne je u zadnjih 12h opao za pola metra sad je 650 cm, mada moguće da je kod Šamca 700cm jer je kod njih sad stigao talas što je bio nama sinoć. Edited May 16, 2014 by mackenzie
Rick.James Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Колико да пријавим да сам био пре пар сати у граду, и Бегеј је врло низак. То би требало да значи да је вода благовремено пуштена да отекне, па кад буде долазио талас из Аустрије итд, да има куд да се пусти - да се још негде код Сомбора, или где беше почињао ДТД, разведе по Бачкој и Банату. Nece biti velikog talasa Dunava iz Austrije/Madjarske. Ocekuje se kod Sombora oko 450 sredinom sledece nedelje, a na 600 je cini mi se odbrana od poplava. Problem nije toliko na severu Vojvodine, tu nije palo toliko kise, kao ni u Madjarskoj. Problemi sa Dunavom su samo nizvodno, jer je tamo palo mnogo vise kise.
rajka Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ovo poslednje je gmail adresa. kako mogu da znam da je iza anonimne gmail adrese crveni krst? ko je napravio taj 'letak'?
Кристофер Лумумбо Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 UzickaRepublika @gjesic 16m INFO: citava ekipa JVP Vojvodine i lokalna samouprava ukljucujuci i mene je na nasipu u Sr. MITROVICI. SVE JE U REDU!!!
EmptyClip Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ево шта је написао буразер ихз Митровице NE MORATE SE JAVLJATI NA TELEFONE!!PUNKTOVI SU FORMIRANI KOD STAROG MOSTA, SOJENICE, DISPANZERA,RIBOLOVCA.SVA POMOC JE DOBRODOSLA .-Nasip kod starog mosta trpi sve veci pritisak i popusta sve vise. Дакле боље ићи тамо него у Шабац где је хаос и има вишка људи.
radisa Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 kakavo je uopste stanje u Madjarskoj i Austriji sa vodom,padavinama i polavama? www.vdpzapadnabacka.co.rs/vodostaj.htm kliko kontam narednih par dana će biti na negde ovom nivou, sa blagim porastom.
Roger Sanchez Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Vodostaj Bosne je u zadnjih 12h opao za pola metra sad je 650 cm, mada moguće da je kod Šamca 700cm jer je kod njih sad stigao talas što je bio nama sinoć. Una i Sana su u porastu, ne znam za Vrbas.
malkin Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ovo poslednje je gmail adresa. kako mogu da znam da je iza anonimne gmail adrese crveni krst? ko je napravio taj 'letak'?ja bih rekao da se radi o organizaciji "Srbi za Srbe" (szs u gmail adresi, a i iznad su oni navedeni kao primaoci). bilo je reči o njima ranije na temi. zato sam i pomenuo da treba jasno navoditi ko prima pare.
steins Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Una ima neka dva toka gornji i donji i samo je jedan u porastu PS za greske u kucanju je kriv Tapatalk
Recommended Posts