akibono Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 apsolutno je zapravo imbecilno ovo skupljanje ljudi ispred Sava Centra, bez ikakavog plana, pakovanje i slanje..... sad je 'patriotski' cirkus... Valjda su bre moglida naprave nekakav privremeni štab da prave spiskove i organizuju ko će da ide sad, a ko će po smenama sutra ili u neki drugi grad... a evo sad rekoše na Prvoj da je i A. Vučić ispred SC sa dobrovoljcima
Milosh76 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Dobro bre, pa jel' postoji neki telefon da pitam gde su ljudi najpotrebniji? Probaj1985 to je operativni centar
nenad Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Evo na RTSu, aktivist™ ispred Sava centra, ide u Šabac, sa georgijevskom lentom u zapućku, sveudilj zahvaljujuć se Rusiji. Poznata mi nekak faca, zavetnička, 1389 ili dverjanska... moderacijo, molim vas udaljite ovog zlog coveka.
svashtabezneshto Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Izveštaj iz Šapca na RTS-u. Gomila ljudi čeka instrukcije, deluju besno, oko sat vremena im se niko ne obraća.
Muwan Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 uf, ja se i dalje nadam da je očuvana nekakva organizaciona hijerarhija sačinjena od stručnih i obučenih ljudi... džaba sve ako nema dobrog upravljanja kriznom situacijom. Civilna zaštita je praktično prestala da postoji zajedno sa SFRJ. U narednih 20 godina smo dogurali tu gde smo dogurali, i u tako očajnom stanju nas je ovo zadesilo. Ne treba gajiti iluzije, Srbija je potpuno nepripremljena za ovakvu kataklizmu. Ali sad, šta je - tu je. Ne treba klonuti duhom.
đorđe geprat Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 A ja se sa društvom dogovaram da odemo kolima do Šapca. Možda bolje sutra? Ili na neko drugo mesto? Šta da radimo? možda da odete do onog momka sa psima i mačkama. sa džakovima hrane. o njima niko ne misli. ako rešiš, imaš od mene džak od 15 kg.
radisa Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Izveštaj iz Šapca na RTS-u. Gomila ljudi čeka instrukcije, deluju besno, oko sat vremena im se niko ne obraća. Saće, samo da stigne...
Bright Billy Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 U Beogradu poskupeo hleb 100% poskupela flaširana voda mala flašica 0,33 - 250din. realno, flasirane vode (negazirane) vise i nema po prodavnicama.
kgmr Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 možda da odete do onog momka sa psima i mačkama. sa džakovima hrane. o njima niko ne misli. ako rešiš, imaš od mene džak od 15 kg. dobra ideja
svashtabezneshto Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Kakvo je stanje u Mitrovici, na twitteru se širi panika da je popustio nasip?
Muwan Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ali do tog momka ne može da se stigne bez čamca, imajte to u vidu.
radisa Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Kakvo je stanje u Mitrovici, na twitteru se širi panika da je popustio nasip? Imaš live slike iz mitrovice, dve strane unatrag, od IL i njen izveštaj...
Dark Wader Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Retweeted by Peđa Obradović Kentauro @15422R 7m Sava kod Županje premašila povijesni maksimum iz 1970. JEBOTE
Recommended Posts