Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

ybama3e9.jpgsahemydy.jpg

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Posted

apsolutno je zapravo imbecilno ovo skupljanje ljudi ispred Sava Centra, bez ikakavog plana, pakovanje i slanje..... sad je 'patriotski' cirkus... Valjda su bre moglida naprave nekakav privremeni štab da prave spiskove i organizuju ko će da ide sad, a ko će po smenama sutra ili u neki drugi grad...

a evo sad rekoše na Prvoj da je i A. Vučić ispred SC sa dobrovoljcima  :isuse:

Posted

Dobro bre, pa jel' postoji neki telefon da pitam gde su ljudi najpotrebniji?

Probaj1985 to je operativni centar

Posted

Evo na RTSu, aktivist™ ispred Sava centra, ide u Šabac, sa georgijevskom lentom u zapućku, sveudilj zahvaljujuć se Rusiji.

Poznata mi nekak faca, zavetnička, 1389 ili dverjanska...

moderacijo, molim vas udaljite ovog zlog coveka.

Posted

Izveštaj iz Šapca na RTS-u. Gomila ljudi čeka instrukcije, deluju besno, oko sat vremena im se niko ne obraća.

Posted

uf, ja se i dalje nadam da je očuvana nekakva organizaciona hijerarhija sačinjena od stručnih i obučenih ljudi... džaba sve ako nema dobrog upravljanja kriznom situacijom.

Civilna zaštita je praktično prestala da postoji zajedno sa SFRJ. U narednih 20 godina smo dogurali tu gde smo dogurali, i u tako očajnom stanju nas je ovo zadesilo. Ne treba gajiti iluzije, Srbija je potpuno nepripremljena za ovakvu kataklizmu. Ali sad, šta je - tu je. Ne treba klonuti duhom.

Posted

A ja se sa društvom dogovaram da odemo kolima do Šapca. Možda bolje sutra? Ili na neko drugo mesto? Šta da radimo?

možda da odete do onog momka sa psima i mačkama. sa džakovima hrane. o njima niko ne misli. ako rešiš, imaš od mene džak od 15 kg.

Posted

Izveštaj iz Šapca na RTS-u. Gomila ljudi čeka instrukcije, deluju besno, oko sat vremena im se niko ne obraća.

Saće, samo da stigne...

Posted

U Beogradu poskupeo hleb 100% poskupela flaširana voda mala flašica 0,33 - 250din.

realno, flasirane vode (negazirane) vise i nema po prodavnicama. 

Posted

možda da odete do onog momka sa psima i mačkama. sa džakovima hrane. o njima niko ne misli. ako rešiš, imaš od mene džak od 15 kg.

dobra ideja

Posted

Kakvo je stanje u Mitrovici, na twitteru se širi panika da je popustio nasip?

Posted

Ali do tog momka ne može da se stigne bez čamca, imajte to u vidu.

Posted

Kakvo je stanje u Mitrovici, na twitteru se širi panika da je popustio nasip?

Imaš live slike iz mitrovice, dve strane unatrag, od IL i njen izveštaj...