Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Metro Vidikovac :frust:

Posted

kao supruga :heart: vučićevog dobrovoljca  :s_c:, želim da izrazim optimizam zasnovan na... pa na bednom osećaju da vučić dodaje malo na kataklizmatičnosti pošto zna da će pobediti, ne u smislu lud je, nego ima informacije i ubeđen je u trijumf nad Savom i nad Nebom, što ćemo svi slaviti.

Posted

znaci stavice prstic u rupu na nasipu. mali heroj! mislim vucic, a ne mali.

Posted (edited)

Nego ovo sa "Šabac ne sme pasti" počinje da mi deluje kao haos u najavi - pakuju ove dobrovoljce kod Sava Centra u autobuse i kako koji napune šalju tamo.... valjda treba da se formiraju konvoji koji bi otišli pod pratnjom policije i rotacijom, ovako će da naprave gužvu na putu.... a i tamo valjda imaju organizovan prijem i smeštaj.

Sad su na Pinku na prakingu Sava Centra pričali sa nekim magarac-monahom što je skinuo mantiju i odazvao se da ide u Šabac jer je Aleksandar Vučić uputio poziv, kaže dok Vučić nije pozvao niko nije pomagao, a monah sve je zvao da se ponudi...

Edited by akibono
Posted

znaci stavice prstic u rupu na nasipu. mali heroj! mislim vucic, a ne mali.

je l' i ti mislis ko i ja?

ali monah... sjajno, ja se radujem tim pricama, bice sve to smesno, samo da stave nasip prvo

Posted

Pa nešto se usudiše kazati i na RTS Mračniku, da je na poziv Vođe u Šabac krenulo kuso & repato, a oni tamo imaju sve pod kontrolom i izdežurano...

Posted

Ma znam. Zapravo, do pre koji dan smo računali da će Dunav sve to da primi lako i da odnese, a sada ispada da već plavi i to bez da je stigao glavni talas sa Save. Drugim rečima, postoji ozbiljna mogućnost da Dunav to ne može da prihvati.

E sad, verujem da će Novi Beograd to izdržati, pravljen je da izdrži, ulice su dublje od mesta na kojima su zgrade (makar stambene zgrade, zabole me za delte i eirport sitije), pravljene kao razvodni kanali i tako to. Međutim, šta će biti nizvodno? Recimo, odmah mi pada na pamet Smederevo, ja ne vidim šta će tamo da zadrži vodurinu kada se stušti, ako je Dunav već prenatrpan, pa još kada primi sve ovo iz Save. Ne znam, baš je užasno sve ovo. Bog nas kažnjava što imamo ovakvog predsednika, premijera, patrijarha...

Moze li Djerdap da pomogne u snizavanju nivoa Dunava?

Posted

Ima neki racun za uplate iz inostranstva (sa bicom, ibanom und so weiter... ne kao onaj koji kruzio danas po netu)?

Posted

Više ne, puštaju sve, na svim elektranama, pa i na Đerdapu.

Posted

Djerdap je danima "otvoren" i propusta sve.

Posted

teško

Posted

e rodzere, ja ovo shvatam em vrlo licno, em ljudski. reci za dobrovoljce da su kuso i repato je predziberski, neka su i monasi. vezbaj malo to izrazavanje.

Posted

Brčko

[media]

[/media]

Očekujte belaj, tek treba da pristigne ono što se valja iz Bosne, Vrbasa itd.