Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

poljubio vrata u sumicama i na olimpu. ne moze covek ni pomoc da ostavi. ajde neka dobra dusa da mi kaze gde na paliluli mogu da ostavim odecu, hranu, igracke, itd

odnesi u svratište. i njima treba

Posted

ja napisah, fali manje od pola metra da sava iscuri kod sajma. a i onaj satnik upozorava.

Bio i ja, nije to još uvek frka, tako je svake godine, često i stenku poplavi. Ali kad stigne glavni talas biće zajebano.

Posted

Reče bakuta-reporterka na RTS dnevniku da je obraćanje premijera izazvalo delimičnu paniku

Ta je ugasila.

Posted (edited)

Evo info upravo sa Pinka za vodu, doktor Tošović, direktor Gradskog centra za javno zdravlje - ukoliko se registruje neki problem sa vodom u gradu Beogradu odmah će da zavrću i neće biti vode!

Edited by akibono
Posted

Europska komisija samo kordinira pomoć članica, i kasnije organizira nadoknadu štete. Ko što ne postoji europska vojska, nema ni EU S&R ekipa. Ali, evo, vidio Hollande Rujkane pa to ide polako..

Francuska hitno šalje misiju spasilaca na vodi u Srbiju kako bi joj pomogla u borbi protiv poplava.

U odgovoru na apel koji je Srbija uputila za međunarodnu pomoć zbog poplava koje su je pogodile, francuska Vlada, u okviru koordinirane evropske pomoći, je odlučila da srpskim vlastima stavi na raspolaganje 34 spasilaca na vodi, 10 motornih čamaca i 13 tehničkih sredstava za spašavanje.

Posted

Rača blokirana, nema prolaza u BiH

Posted (edited)

Evo info upravo sa Pinka za vodu, doktor Tošović, direktor Gradskog centra za javno zdravlje - ukoliko se registruje neki problem sa vodom u gradu Beogradu odmah će da zavrću i neće biti vode!

pa ovo je tek za paniku! :frust:

Edited by djordje geprat
Posted

Kako je u Sremskoj Mitrovici, krenuo bih tamo ako je potrebna pomoć?

Posted

Zašto panika oko Save kod Beograda, a na sajtu hidmet zavoda za Savu kod Bg-a se prognozira 540 za nekoliko dana, a vandredna odbrana od poplava je 600mm?

http://www.hidmet.gov.rs/ciril/hidrologija/izvestajne/prognoza.php?hm_id=45099

Pa nije panika...to mi ovde naglas razmišljamo, ali nisu obe obale u istoj poziciji. Eto đorđija, kaže da ima još pola metra dok se ne prelije na tursku stranu Beograda kod sajma i nizvodno. Na novobeogradskoj strani ima ta reka ohoho bedema da savlada, ali jednostavno, teško da će sve proći bez posledica...

Osim toga, tek trebamo da vidimo koliki će biti taj plavni talas...

Posted

Ako zaista stigne talas od tri metra biće frke.

Tri metra??? :ph34r:

Posted

Da, i za Šabac i za Beograd prognoza  je data samo do 20.5. posle toga nema prognoze. A tek za 20.5 je prognoziran vrh talasa za Šabac. Uf.

Posted (edited)

Kazu na R1 Avala da se ljudi tuku oko flasirane vode  :frust:

..Metro Vidikovac

Edited by Далибор