Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

koja su jos podrucja rizicna, osim sapca?

Sm. Valjda neki delovi beograda. Krupanj, Ub,

ne znam kako je u Svilajincu i Paraćinu, valjda je situacija stabilna.

Posted

u krupnju je navodno SAJ

Posted

Hvala, Invisible, ne znam jos gde cemo zavrsiti.

Posted

Sm. Valjda neki delovi beograda. Krupanj, Ub,

ne znam kako je u Svilajincu i Paraćinu, valjda je situacija stabilna.

Uzas.

Koji djelovi Bgd?

Posted

Hvala, Invisible, ne znam jos gde cemo zavrsiti.

ok :)

odoh

Posted

@copkillah

da, pitaj šta treba da se nosi tamo

Ja sam dobio info da je ovo najpotrebnije, pretpostavljam da je svuda tako. Naravno ćebadi i dušeka nikad dosta, ali ja mislim da su pelene stvarno kritična stvar, hranu i vodu će većina da donosi i ovako.

Posted

možda je glupo pitanje, pogotovo u odnosu na muke koje drugi članovi imaju, ali kakvi su kapaciteti i rezerve domaćih proizvođača flaširane vode - mogu li da pokriju potrebe od sad već nekoliko miliona ljudi (ugrožena područja + uspaničeni beograd) neki dvocifreni broj dana?

Posted

Madjer odakle si ti, odakle to planiras polazak?

Sent from my ZTE Blade Q using Tapatalk

Posted

O jebote, nisam stigao danas detaljnije da pratim situaciju. Znao sam da nije dobro, ali tek sad vidim kolike su razmere ove katastrofe.

Posted (edited)

Upravo dobio SMS od Telenora da ugroženi u elementarnoj nepogodi mogu pozvati besplatan broj 112 iz bilo koje mobilne mreže, sa potpisom Ljajićevog ministarstva.

Uzas.

Koji djelovi Bgd?

Za sada, leva obala Dunava (Dunava  :frust: ), gde zapravo niko nije očekivao većih problema, barem prema ovim informacijama.

No, tek treba da dođe sve ovo od Save do Beograda. Biće veselja sutra uveče i prekosutra kada Kolubara i Drina pristignu (nakon Šapca), a posle toga i u ponedeljak uveče kada sve iz Bosne dođe do Beograda. Po nekoj logici stvari, svašta preti Zemunu i Novom Beogradu, mada ko zna. Meni je nekako neshvatljivo da može da se nakupi toliko vode da Novi Beograd bude ozbiljno ugrožen, ulice su pravljene kao kanali, zgrade izdignute, jebem li ga. To bi potopilo pola Vojvodine.

Edited by Filipenko
Posted (edited)

Upravo dobio SMS od Telenora da ugroženi u elementarnoj nepogodi mogu pozvati besplatan broj 112 iz bilo koje mobilne mreže, sa potpisom Ljajićevog ministarstva.

Za sada, leva obala Dunava (Dunava :frust: ), gde zapravo niko nije očekivao većih problema, barem prema ovim informacijama.

No, tek treba da dođe sve ovo od Save do Beograda. Biće veselja sutra uveče i prekosutra, a posle toga i u ponedeljak uveče kada sve iz Bosne dođe do Beograda. Po nekoj logici stvari, svašta preti Zemunu i Novom Beogradu, mada ko zna. Meni je nekako neshvatljivo da može da se nakupi toliko vode da Novi Beograd bude ozbiljno ugrožen, ulice su pravljene kao kanali, zgrade izdignute, jebem li ga. To bi potopilo pola Vojvodine.

puf. ne znam u kom momentu da pocnem da smaram moje, koji zive na nbgd u mezaninu, da ili dodju kod mene ili makar predju kod tetke na visi sprat. a ne bih, s druge strane, ni da im stvaram pritisak ako nije potrebno. Edited by morgana