steins Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 kako ce nam tacno avioni pomoci? Glup sam, ne mogu da skontam
Dark Wader Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 jbt, premijer aktivno siri paniku. idi bre u qrac. koliko juče se smeškao
Malkmus Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 e drugari neko je ovde kacio linak sa nekog meteo sajta o ovom ciklonu ili sta je vec pa me sada naloznica moli da joj to nadjem. ima neko? Ovo ivy-no? evo malo objasnjenje zasto je ciklon i zasto je istorijski http://www.serbianmeteo.com/wp/ciklon-koji-je-usao-u-istoriju-ciklon-tamara-13-16-maj-2014/ O vodi za piće: Blic opet čudan, čitajte pažljivo. http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/465616/Ne-pijte-vodu-sa-cesme
Utvara Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Au lebac ti jbm. Sad sam zvao ortaka, garaža/stan u Borči mu je poplavljen, a porodica njegove devojke živi u Obrenovcu. Ovako mi je rako: kuće više nema.
Аврам Гојић Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 kako ce nam tacno avioni pomoci? Glup sam, ne mogu da skontam Rusko ministarstvo trebalo bi da dopremi oko 70 toma humanitarne pomoći, uključujući čamce, opremu za ispumpavanje vode i snabdevanje strujom, hranu i ćebad, rekao je danas šef Nacionalnog kriznog centra ovog ministarstva za Itar-Tass. U još dva aviona trenutno se pakuje humanitarna pomoć i oni će za Srbiju poleteti uskoro, najavio je Voronov. Avion Iljušin Il-76 ruskog Ministarstva za vanredne situacije već je sleteo, danas oko 8.30 na aerodrom u Nišu, sa 76 ruskih spasilaca koji su se odazvali pozivu da pomognu Srbiji koje su zadesile poplave. Kako je rekao zamenik ruskog ministra za vanredne situacije Eduard Nikolajevič Čižikov, medju ruskim spasiocima nalazi i 20 ronilaca, koji su oni opremljeni najsavremenijom opremom.
InvisibleLight Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 poslednja 2 sata pojachano pada ovo pada treci dan non stop, nekad samo malo stishano ljudi rekose da se drina izlila, etno selo kod bjeljine, i blizu ulivanja u savu mozda to znaci da ce vodostaj save pasti? verujem da to niko ne moze sa sigurnoscu da zna
steins Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 poslednja 2 sata pojachano pada ovo pada treci dan non stop, nekad samo malo stishano ljudi rekose da se drina izlila, etno selo kod bjeljine, i blizu ulivanja u savu mozda to znaci da ce vodostaj save pasti? verujem da to niko ne moze sa sigurnoscu da zna u Šapcu?
Verterdegete Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ma to je jedna nevidjena pičketina. koj im je vrag pa samo potenciraju rusku pomoć kad nam je EU poslala takodje štošta i još će slati, Zato sto je najbrze dosla, i zato sto je ubedljivo najobimnija.
frit Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 kum u dervišima u banjaluci glavna ulica delomično čamcima odneo vrbas dva pešačka mosta, nemaju struje, a mobilni im sad proradio
InvisibleLight Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) u Šapcu? sm u sapcu je opsanije jer je nizi nasip ovde ce biti ozbiljno u nedelju i pon,ako se prognoze tacne ne znam, veljovic pomenuo u onom ukljucenju sednce da je u sm kriticno, da su ostavili lokalnoj vlasti da to organizuje a da oni nista nisu uradili i av dodao da ce se tim baviti nakon sednice Edited May 16, 2014 by InvisibleLight
steins Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 sm jel pravite nasipe - trebalo bi da vam je stiglo 200 pandura iz kamenice ?
LeBron Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ako neko slucajno zna kako da stupim u kontakt imam jedan prazan stan pogodan za porodicu sa decom, mogu biti tu neko vreme...
Sir Oliver Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 jbt, premijer aktivno siri paniku. idi bre u qrac. plus beskonačno
Töölönlahti Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Ako znate nekoga iz Obrenovca, a imate krevet viška, pozovite ga i ponudite da prespava (pošto će ljudima, logično, u svoj frci teže pasti na pamet da vas sami zovu i uvale se, prosto će ići with the flow), a neka strunjače u Šumicama i na sličnim mestima ostanu kao baš poslednja opcija, been there, done that once upon a time i nije uopšte prijatno. edit: ... eto, kao LeBron, možda via 1985 ako ne znate nikoga. Ja baš sad udomio klasića i sestru mu, idem sad po njih (roditelji će im negde drugde), pa se odjavljujem sa play-by-playa. Edited May 16, 2014 by Töölönlahti
Recommended Posts