Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

kako ce nam tacno avioni pomoci? Glup sam, ne mogu da skontam

:huh:

Posted

jbt, premijer aktivno siri paniku. idi bre u qrac.

koliko juče se smeškao

Posted

e drugari neko je ovde kacio linak sa nekog meteo sajta o ovom ciklonu ili sta je vec pa me sada naloznica moli da joj to nadjem. ima neko?

Ovo ivy-no?

evo malo objasnjenje zasto je ciklon i zasto je istorijski

http://www.serbianmeteo.com/wp/ciklon-koji-je-usao-u-istoriju-ciklon-tamara-13-16-maj-2014/

O vodi za piće:

Blic opet čudan, čitajte pažljivo.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/465616/Ne-pijte-vodu-sa-cesme

Posted

Au lebac ti jbm. Sad sam zvao ortaka, garaža/stan u Borči mu je poplavljen, a porodica njegove devojke živi u Obrenovcu.

Ovako mi je rako: kuće više nema.

Posted

kako ce nam tacno avioni pomoci? Glup sam, ne mogu da skontam

Rusko ministarstvo trebalo bi da dopremi oko 70 toma humanitarne pomoći, uključujući čamce, opremu za ispumpavanje vode i snabdevanje strujom, hranu i ćebad, rekao je danas šef Nacionalnog kriznog centra ovog ministarstva za Itar-Tass.

U još dva aviona trenutno se pakuje humanitarna pomoć i oni će za Srbiju poleteti uskoro, najavio je Voronov.

Avion Iljušin Il-76 ruskog Ministarstva za vanredne situacije već je sleteo, danas oko 8.30 na aerodrom u Nišu, sa 76 ruskih spasilaca koji su se odazvali pozivu da pomognu Srbiji koje su zadesile poplave.

Kako je rekao zamenik ruskog ministra za vanredne situacije Eduard Nikolajevič Čižikov, medju ruskim spasiocima nalazi i 20 ronilaca, koji su oni opremljeni najsavremenijom opremom.

Posted

još jedan IL stiže ujutro oko 9

Posted

poslednja 2 sata pojachano pada

ovo pada treci dan non stop, nekad samo malo stishano

ljudi rekose da se drina izlila, etno selo kod bjeljine, i blizu ulivanja u savu

mozda to znaci da ce vodostaj save pasti?

verujem da to niko ne moze sa sigurnoscu da zna

Posted

poslednja 2 sata pojachano pada

ovo pada treci dan non stop, nekad samo malo stishano

ljudi rekose da se drina izlila, etno selo kod bjeljine, i blizu ulivanja u savu

mozda to znaci da ce vodostaj save pasti?

verujem da to niko ne moze sa sigurnoscu da zna

u Šapcu?

Posted

ma to je jedna nevidjena pičketina.

koj im je vrag pa samo potenciraju rusku pomoć kad nam je EU poslala takodje štošta i još će slati,

Zato sto je najbrze dosla, i zato sto je ubedljivo najobimnija.

Posted

kum u dervišima u banjaluci

glavna ulica delomično čamcima

odneo vrbas dva pešačka mosta, nemaju struje, a mobilni im sad proradio

Posted (edited)

u Šapcu?

sm

u sapcu je opsanije jer je nizi nasip

ovde ce biti ozbiljno u nedelju i pon,ako se prognoze tacne

ne znam, veljovic pomenuo u onom ukljucenju sednce da je u sm kriticno, da su ostavili lokalnoj vlasti da to organizuje a da oni nista nisu uradili i av dodao da ce se tim baviti nakon sednice

Edited by InvisibleLight
Posted

sm

jel pravite nasipe - trebalo bi da vam je stiglo 200 pandura iz kamenice ?

Posted

Ako neko slucajno zna kako da stupim u kontakt imam jedan prazan stan pogodan za porodicu sa decom, mogu biti tu neko vreme...

Posted

jbt, premijer aktivno siri paniku. idi bre u qrac.

plus beskonačno

Posted (edited)

Ako znate nekoga iz Obrenovca, a imate krevet viška, pozovite ga i ponudite da prespava (pošto će ljudima, logično, u svoj frci teže pasti na pamet da vas sami zovu i uvale se, prosto će ići with the flow), a neka strunjače u Šumicama i na sličnim mestima ostanu kao baš poslednja opcija, been there, done that once upon a time i nije uopšte prijatno. edit: ... eto, kao LeBron, možda via 1985 ako ne znate nikoga.

Ja baš sad udomio klasića™ i sestru mu, idem sad po njih (roditelji će im negde drugde), pa se odjavljujem sa play-by-playa.

Edited by Töölönlahti