אַף אֶחָד Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 prelistavam razne evropske medije. gotovo da nema nikakvih vesti o srbiji. tu i tamo na dnu strane. potpuno neverovatno. pa i mrtvo kljuse na mestu ministra inostranih poslova bi se animiralo nekako... ambasadori, novinari... trazenje pomoci... stagod.
Далибор Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) U radnjama u NBG stampedo (u mom kraju), negazirane vode nema... Inace, u rodnoj Jagodini, moji izbegli katastrofu "za dlaku" (za razliku od poplave 99. -te kada je citava kuca i dvoriste danima bila pod vodom). Inace 24h, do jutros, nisam uspeo da ih dobijem, jer su im iskljucili struju, bazne stanice ne rade..... .... Ajde kiso STANI!!! Edited May 16, 2014 by Далибор
JozoMujica Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ako je Preljina i Baluge poplavljene, ja ne vidim način kako doći do banje Trepča (možeš preko KG na Mrčajevce ali dalje? Trebalo bi da je put KG-ČA prohodan, u kom slučaju treba da ideš autoputem do Batočine, odatle do Kragujevca (ovde je suvo, kiša i ne pada), pa do banje Trepča.
MancMellow Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 mrtvo kljuse na mestu ministra spoljnih poslova je nas nedosanjani san
Malvo Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 mislim da sam malopre kupio balon česmovače, jer je čep već bio otkačen od onog grlića, a i voda mi nešto ima čudan ukus... jebem im mater baš
harper lee Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 vucic dosta grijesi sa tonom svog govora, ne mogu da vjerujem da to ne vidi Ma, covek je retard, njemu nije nista bitno osim da dobro ispadne na televiziji. Samo za ovo glumatanje koje ce proizvesti dodatnu paniku bi u bilo kojoj normalnoj zemlji bio uvaljan u katran i perje i ne bi mu vise dali da upravlja ni trotinetom, a kamoli vladom. Budaletina prokleta.
kapetanm Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 Trebalo bi da je put KG-ČA prohodan, u kom slučaju treba da ideš autoputem do Batočine, odatle do Kragujevca (ovde je suvo, kiša i ne pada), pa do banje Trepča. Ево сазнао од добре душе с форума малопре
אַף אֶחָד Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) mrtvo kljuse na mestu ministra spoljnih poslova je nas nedosanjani san pa koliko pratim vesti od citave vlade su se pojavili antic i mihajlovicka plus pijani velja. de su ministri odbrane i policije? jebote, jebote, vazno da im je propisano radno vreme od 7. kakav neopevani skup idiota. Edited May 16, 2014 by chandra
Greek Freak Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Spremam se s drugarima kolima za Sabac, posto nemam ideju gde bismo drugde mogli da pomognemo. Ako neko ima bolji predlog (u smislu prioriteta), bio bih zahvalan.
kim_philby Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 e drugari neko je ovde kacio linak sa nekog meteo sajta o ovom ciklonu ili sta je vec pa me sada naloznica moli da joj to nadjem. ima neko?
steins Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Spremam se s drugarima kolima za Sabac, posto nemam ideju gde bismo drugde mogli da pomognemo. Ako neko ima bolji predlog (u smislu prioriteta), bio bih zahvalan. šabac ti je najbliži
InvisibleLight Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Spremam se s drugarima kolima za Sabac, posto nemam ideju gde bismo drugde mogli da pomognemo. Ako neko ima bolji predlog (u smislu prioriteta), bio bih zahvalan.
SleeperSleep Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 jbt, premijer aktivno siri paniku. idi bre u qrac.
steins Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) jbt, premijer aktivno siri paniku. idi bre u qrac. ma to je jedna nevidjena pičketina. koj im je vrag pa samo potenciraju rusku pomoć kad nam je EU poslala takodje štošta i još će slati, Edited May 16, 2014 by steins
Fins fleet Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 kako ce nam tacno avioni pomoci? Glup sam, ne mogu da skontam
Recommended Posts